Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 24

QUOTE(ramuramu @ 2015 09 10, 15:50)
Norėčiau paklausti: ar galima būtų pakeisti kušetės čiužinį, kuris yra pritvirtintas prie rėmo? Aš kaip suprantu norint įdėti naują čiužinį reikėtų į kušetę tvirtinti groteles arba taip pat ieškoti čiužinio kartu su mediniu rėmu. Bet niekur nerandu tokių čiužinių. Gal tai nerealu?

Ciuzinius ant medinio remo galetu Jums pagaminti tokia firma Gemega is Siauliu, pasidomekite pas juos, kontaktus rasit internete.
Bet geriau yra ciuziniai be remo, nes juos galima vartyti, del to jie ilgiau tarnauja, galima issiskalbti ju uzvalkalus, jie gali buti dvieju skirtingu pusius ir t.t.
Isemus senaji remini ciuzini i lovos remo, Jus galit susimontuoti i lovos dugna groteles, bet kadangi kiekvienos lovos konstrukcija skirtinga, tai patarti konkreciau beveik neimanoma, teks galva pasukti patiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 09 10, 14:50)
Norėčiau paklausti: ar galima būtų pakeisti kušetės čiužinį, kuris yra pritvirtintas prie rėmo? Aš kaip suprantu norint įdėti naują čiužinį reikėtų į kušetę tvirtinti groteles arba taip pat ieškoti čiužinio kartu su mediniu rėmu. Bet niekur nerandu tokių čiužinių. Gal tai nerealu?

Sveiki,

Norint tiksliau atsakyti į Jūsų užklausą, reikėtų žinoti kokio modelio kušetę turite. Šiaip yra įmanoma pritaikyti čiužinį su mediniu rėmu, tik dažnai kaina būna didesnė, nei kad naujos kušetės smile.gif
Atsakyti
Norint tiksliau atsakyti į Jūsų užklausą, reikėtų žinoti kokio modelio kušetę turite. Šiaip yra įmanoma pritaikyti čiužinį su mediniu rėmu, tik dažnai kaina būna didesnė, nei kad naujos kušetės  smile.gif

Turim panašią lovą:
http://skelbiu-img.d...aukste-lova.jpg
neradau kaip kitai įkelti nuotrauką blush2.gif
Viršutinė dalis jau visai nusidėvėjusi, o apatinė dar gera. Todėl ir norėtumėm viršutinę pakeisti. Tuo labiau, kad dabar naudojama yra pagrinde tik viršutinioji dalis
Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2015 09 11, 12:01)
Ciuzinius ant medinio remo galetu Jums pagaminti tokia firma Gemega is Siauliu, pasidomekite pas juos, kontaktus rasit internete.
Bet geriau yra ciuziniai be remo, nes juos galima vartyti, del to jie ilgiau tarnauja, galima issiskalbti ju uzvalkalus, jie gali buti dvieju skirtingu pusius ir t.t.
Isemus senaji remini ciuzini i lovos remo, Jus galit susimontuoti i lovos dugna groteles, bet kadangi kiekvienos lovos konstrukcija skirtinga, tai patarti konkreciau beveik neimanoma, teks galva pasukti patiems  4u.gif

Aš pasiskaičiau informaciją internete apie Gemegos čiužinius, bet ten nerašo apie čiužinių aukštį. Gal žinote kokio aukščio jie būna? Mums reiktų 18 cm. Bent jau senasis tokio aukščio. Ir kuo skiriasi porolono užpildas nuo kokoso plaušo? smile.gif
Atsakyti
Reikia čiužinio 10 m.vaikui,jokių reikalavimų nekeliu, dydis 80×200 cm,ką ir kur rekomenduotumėt nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 09 14, 09:36)
Reikia čiužinio 10 m.vaikui,jokių reikalavimų nekeliu, dydis 80×200 cm,ką  ir kur rekomenduotumėt nusipirkt?

Soni,
geriau kelkit, čia juk čiužinys vaikui smile.gif

Rekomeduotina, kad turima lovos dugnas būtų su grotelėmis (ne plokštė), tuomet galima pasiūlyti tikrai kokybiškų čiužinių vaikui:
MORTA, JONĖ, JONĖ PLIUS

Visi turi trikotažinius užvalkalus, skalbiamus iki 60 laipsnių temperatūroje, orui pralaidūs.
MORTA dabar akcija iki rugsėjo 30d., tai pasinaudokite proga.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 09 14, 09:36)
Reikia čiužinio 10 m.vaikui,jokių reikalavimų nekeliu, dydis 80×200 cm,ką  ir kur rekomenduotumėt nusipirkt?

Sveiki, pasidomėkite vokiečių firmo Fey vaikiškais čiužiniais Selekta 12 ar Selekta 10 (skiriasi aukščiai). Kokybiškas poliuretano branduolys, skalbiamas antialerginis užvalkalas. Išbandytas ir patikimas čiužinuko modelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 09 14, 09:39)
Aš pasiskaičiau informaciją internete apie Gemegos čiužinius, bet ten nerašo apie čiužinių aukštį. Gal žinote kokio aukščio jie būna? Mums reiktų 18 cm. Bent jau senasis tokio aukščio. Ir kuo skiriasi porolono užpildas nuo kokoso plaušo?  smile.gif

Tikslia informacija Jums gali suteikti tik pati paminetoji imone, siuos ciuzinius uzsako labai retai, tai tikslios info net nebeturiu.
Rinkciausi putu poliuretana, nes kokosas trapi ir galinti alergijas isplovokuoti zaliava.
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 09 14, 08:39)
Aš pasiskaičiau informaciją internete apie Gemegos čiužinius, bet ten nerašo apie čiužinių aukštį.

Rašo:
"Priklausomai nuo užpildo medžiagų šių gaminių aukštis gali kisti nuo 20 iki 22 cm."
čia

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flax @ 2015 09 14, 17:01)
Rašo:
"Priklausomai nuo užpildo medžiagų šių gaminių aukštis gali kisti nuo 20 iki 22 cm."
čia

4u.gif

Labai ačiū smile.gif skaičiau, bet kažkaip praleidau tą vietą blush2.gif
Atsakyti
sveiki, prašysiu ir aš pasiūlymų, reikia dviejų čiužinių vaikams

1. 200*90, aukštis manau 18-19cm
2. vienas 35, kitas 60
3. lovos
4. būtų gerai įsitekti į 200 vienam
5. vidutinio
6. vėsiau.
7. nėra drėgna
8. Ant grotelių

ačiū
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2015 09 15, 15:25)
sveiki, prašysiu ir aš pasiūlymų, reikia dviejų čiužinių vaikams

Sveiki, jei reikia aukštesnio, nei vaikiški čiužiniai, tai perka Fey firmos Vitali HR. Neperminkšti, bet patogūs, elastingo HR poliuretano branduolys, skalbiamas antialerginis užvalkalas.
Atsakyti
QUOTE(verona02 @ 2015 09 15, 17:30)
Sveiki, jei reikia aukštesnio, nei vaikiški čiužiniai, tai perka Fey firmos Vitali HR. Neperminkšti, bet patogūs, elastingo HR poliuretano branduolys, skalbiamas antialerginis užvalkalas.
Aš tokį Vitali HR čiužinį sūnui nupirkęs H2 minkštumo, padėjęs jį ant minkštų Lignum Starr grotelių ir, sakyčiau, kad per kieta, čiužinys nuo vaiko svorio mažai įlinksta, o kadangi pats čiužinys standus ir storas, tai toks įspūdis, kad ir grotelės nelabai įlinksta. Sakyčiau, kad net man, sveriančiam truputį virš 90 kg, norėtųsi minkštesnio čiužinio. Todėl sūnui dar papildomai patiesiau 5 cm porolono sluoksnį. Iš naujo pirkdamas paaugliui tokio nebepirkčiau, ieškočiau daug minkštesnio.
Atsakyti