Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(linulyte @ 2015 06 24, 18:45)
Sveikutes,sakykit ar kuri esate tiesiogiai Semrai rašiusi emaila ?

As rasiau 4u.gif bet man nieko neatrase ax.gif o dr. Aylin atrase iskart 4u.gif
Atsakyti
matau visos tyli kaip melninkaitės, tai reik klibint biggrin.gif

bella, ar tikrai 27d šeštadienį konsultacija? g.gif dabar tik suabejojau tavo įrašu sąraše

Allivo, kaip tu? pamečiau kada tau punkcija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 25, 14:50)
matau visos tyli kaip melninkaitės, tai reik klibint  biggrin.gif

bella, ar tikrai 27d šeštadienį konsultacija?  g.gif dabar tik suabejojau tavo įrašu sąraše

Allivo, kaip tu? pamečiau kada tau punkcija  blush2.gif

Rosita, gerai atrodo užrašas, kiek mažyliams laiko ir kiek sveria wub.gif biggrin.gif. Mano mažyliui turėtų būti panašiai wub.gif. Pasižiūrėsiu į tavo liniuotę ir viską žinosiu biggrin.gif wub.gif, nereiks nei savo kurti ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 24, 15:37)
merginos, norėjau paklausti, prieš kiek laiko jums pranešė, kada transferį darys? ryt 5 diena, o mums dar niekas nieko nepasakė. Skambinom Mehriban, tai sako, kad jai niekas nepranešė, todėl ji nieko nežino...

Kokios naujienos g.gif
Atsakyti
Mano konsultacija pirmadienį.
Šiandien buvau pas gydytoja, mano didziausiai laimei mato taskeli gimdoje 4u.gif as vis pergyvenau del tu patirtu negimdiniu ir kad vel kartojasi.
Gydytoja siulo pas turkus i konsultacija nebeiti, o tik taip pabuti, nezinau kaip elgtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2015 06 25, 15:46)
Šiandien buvau pas gydytoja, mano didziausiai laimei mato taskeli gimdoje  4u.gif as vis pergyvenau del tu patirtu negimdiniu ir kad vel kartojasi.
Gydytoja siulo pas turkus i konsultacija nebeiti, o tik taip pabuti, nezinau kaip elgtis 4u.gif

Na jei taškelis gimdoj tai as ir neskrisciau pas turkus
...
Atsakyti
Šiandien buvau pas gydytoja, mano didziausiai laimei mato taskeli gimdoje  4u.gif as vis pergyvenau del tu patirtu negimdiniu ir kad vel kartojasi.

Jei mato gimdoje, tai tikriausiai viskas ok thumbup.gif. Tokiu atveju net važiuoti nereikia ax.gif.
Atsakyti
Šiandien buvau pas gydytoja, mano didziausiai laimei mato taskeli gimdoje  4u.gif

taigi super wub.gif reiškias viskas vietoj, belieka auginti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2015 06 25, 15:38)
Rosita, gerai atrodo užrašas, kiek mažyliams laiko ir kiek sveria  wub.gif  biggrin.gif. Mano mažyliui turėtų būti panašiai wub.gif. Pasižiūrėsiu į tavo liniuotę ir viską žinosiu  biggrin.gif  wub.gif, nereiks nei savo kurti  ax.gif.

taviškis tik dienele skiriasi wub.gif eik užsidėsi liniuotę, saviške neleidžiu naudotis schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 25, 16:07)
taviškis tik dienele skiriasi  wub.gif eik užsidėsi liniuotę, saviške neleidžiu naudotis  schmoll.gif  biggrin.gif

Rosita, aš tavąją liniuote nesinaudosiu, tik užmesiu akį karts nuo karto biggrin.gif. Tikiuosi labai nesupyksi 4u.gif.
Kol nenuėjau pas gydytoją, tol netikiu, kad įvyko stebuklas smile.gif. O tikriausiai net kai ir gydytojas patvirtins nepatikėsiu g.gif, kol nesimatys pilvukas ar kokių nors kitų stiprių nėštumo požymių nepajausiu.
Gal pas mane kažkas negerai g.gif, nes aš nieko nejaučiu verysad.gif: nei man bloga, nei šlykštu nuo kvapų ar maisto, nei aš kažką išskirtinai jausčiau. Absoliučiai nieko verysad.gif.
Atsakyti
Sveikos. As jau po transferio ax.gif isodino viena blastute ivertinta 4AB. Gal zinot la reiskia? g.gif du uzsalde o trecias neaisku, sake jei pasivis tuos du, tai saldys. Jauciuosi gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 25, 17:12)
Sveikos. As jau po transferio ax.gif  isodino viena blastute ivertinta 4AB. Gal zinot la reiskia?  g.gif  du uzsalde o trecias neaisku, sake jei pasivis tuos du, tai saldys. Jauciuosi gerai wub.gif

Nežinau blastučių vertinimo sistemos, bet manau, kad rezultatas thumbup.gif. Dabar šiandien ir rytoj būtinai pagulėk, per daug niekur nevaikščiok 4u.gif.
Bet juk pas tave buvo daugiau embrioniukų, lyg tais 9 ketvirtą dieną g.gif. O kur jie dingo? neišgyveno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 25 birželio 2015 - 16:19
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 25, 17:12)
Sveikos. As jau po transferio ax.gif  isodino viena blastute ivertinta 4AB. Gal zinot la reiskia?  g.gif  du uzsalde o trecias neaisku, sake jei pasivis tuos du, tai saldys. Jauciuosi gerai wub.gif

va kaip viskas gerai wub.gif negaliu tiksiai pakomentuoti, bet je įsodino vieną tai tubūt reiškia kad ji labai potenciali blastutė wub.gif
mergos, turm PUPIenę clap.gif gathering.gif lithuania.gif
Atsakyti