Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(rneringa @ 2015 06 25, 16:25)
Gal pas mane kažkas negerai g.gif, nes aš nieko nejaučiu verysad.gif: nei man bloga, nei šlykštu nuo kvapų ar maisto, nei aš kažką išskirtinai jausčiau. Absoliučiai nieko verysad.gif.

Dar karta pasikartosiu: as nejauciau kaip tu sakai absoliuciai nieko net su dviem, kai hcg augo kaip ant mieliu, tad ramiai 4u.gif bigsmile.gif auga ten viskas kaip ir turi buti! Nusiramink ir lauk pasimatymo dienos wub.gif

Sveikinam pupiene 4u.gif wub.gif as jau irgi nebepamenu tu kokybes rodikliu, bet man rodos kad labai nebloga blastute tau i pilveli imontavo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 25 birželio 2015 - 16:39
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 25, 15:12)
Sveikos. As jau po transferio ax.gif  isodino viena blastute ivertinta 4AB. Gal zinot la reiskia?  g.gif  du uzsalde o trecias neaisku, sake jei pasivis tuos du, tai saldys. Jauciuosi gerai wub.gif

thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 25, 17:34)
Dar karta pasikartosiu: as nejauciau kaip tu sakai absoliuciai nieko net su dviem, kai hcg augo kaip ant mieliu, tad ramiai  4u.gif  bigsmile.gif auga ten viskas kaip ir turi buti! Nusiramink ir lauk pasimatymo dienos  wub.gif

Ačiū Krown 4u.gif. Vadovaudamisi Jūsų pojūčiais aš ir bandau guostis wub.gif.
Atsakyti
Na nerimaudami dėl to trečio, paprašėm dar susisiekti su embriologu, tai pranešė, kad užšaldė 4 kad trečias pasivijo ir prisidėjo ketvirtas per pusdienį. Kiti matomai taip ir liko per maži. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2015 06 25, 15:46)
Mano konsultacija pirmadienį.
Šiandien buvau pas gydytoja, mano didziausiai laimei mato taskeli gimdoje  4u.gif as vis pergyvenau del tu patirtu negimdiniu ir kad vel kartojasi.
Gydytoja siulo pas turkus i konsultacija nebeiti, o tik taip pabuti, nezinau kaip elgtis 4u.gif

Sveikinu wub.gif manau tikrai nereikia niekur važiuoti.

zuikutis25, sveikinu tapus PUPO wub.gif saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 25, 17:12)
Sveikos. As jau po transferio ax.gif  isodino viena blastute ivertinta 4AB. Gal zinot la reiskia?  g.gif  du uzsalde o trecias neaisku, sake jei pasivis tuos du, tai saldys. Jauciuosi gerai wub.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kurioj vietoj jūs tas raides matot? blink.gif Aš savo lape nieko nematau... Gal man visai prastą įsodino, kad net įvertinimo tokiam nerado? g.gif
Atsakyti
Zuikutis25, dabar aukit ir storekit 4u.gif
o man punkcija sestadieni. Snd 12 nakties ovitrelis ir dar kazkokie vaistai. Rosita, ar tu prie ovitrelio dar ka nors leidai?
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 25, 19:04)
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
O kurioj vietoj jūs tas raides matot?  blink.gif Aš savo lape nieko nematau... Gal man visai prastą įsodino, kad net įvertinimo tokiam nerado?  g.gif

O nuotrauką gavai? Ant to lapo ir turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 25, 18:28)
Na nerimaudami dėl to trečio, paprašėm dar susisiekti su embriologu, tai pranešė, kad užšaldė 4 kad trečias pasivijo ir prisidėjo ketvirtas per pusdienį. Kiti matomai taip ir liko per maži.  smile.gif

Šaunios naujienos Zuikuti thumbup.gif kumstukai wub.gif

Atsakyti
Dėkui mergaitės už palaikymą 4u.gif
QUOTE(lilisaule @ 2015 06 25, 08:19)
Pasirodo tai ne polipas. O tokia gleivine. Taip paaiskino gydytoja. Turiu 6 potencelius folius smile.gif

Puikumėlis, sėkmės tau!!!
QUOTE(Allivo @ 2015 06 25, 19:40)
Zuikutis25, dabar aukit ir storekit  4u.gif
o man punkcija sestadieni. Snd 12 nakties ovitrelis ir dar kazkokie vaistai. Rosita, ar tu prie ovitrelio dar ka nors leidai?

Sėkmės!!!! Kad vikas kaip per sviestą eitūsi 4u.gif

Lalabamba, kai žiūri į lapą, tai dešinėj pusėj virš nuotraukos "Grade of transfered embryos"
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 25, 20:00)
Lalabamba, kai žiūri į lapą, tai dešinėj pusėj virš nuotraukos "Grade of transfered embryos"

Jo tą vietą aš jau "išžiūrėjau" ... biggrin.gif Bet ten pas mane "Transfer edilen embriyo grade" - "1 adet Gr. 2" Va... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 25, 20:13)
Jo tą vietą aš jau "išžiūrėjau" ...  biggrin.gif  Bet ten pas mane "Transfer edilen embriyo grade" - "1 adet Gr. 2"    Va...  unsure.gif

Tavo mažylis buvo? Spėju grade 2, tai turėtų būti geras. Bet gal daugiau žinančios mergaitės pataisys smile.gif
Atsakyti