Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(DruiDe @ 2015 06 22, 08:41)
Kaip tavo pilvuzis laikos?  ax.gif Gal sia savaite jau i 1 pasimatyma ruosiates? 

Pilvukas puikiai wub.gif duoda apie save žinot pykinimais biggrin.gif
Šią sav.planuojam eit į pirmąjį pasimatymą wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oj megrytės, ačiū palaikymą ax.gif kai tik ką sužinosiu pranešiu. Dabar išlekiam į Aqua parką esantį Florios rajone, prie orouosto smile.gif jei patiks, galėsiu rekomenduoti mirksiukas.gif nors saloje sutikti vietiniai lietuviai rekomendavo jį.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 09:24)
Pilvukas puikiai wub.gif duoda apie save žinot pykinimais biggrin.gif
Šią sav.planuojam eit į pirmąjį pasimatymą wub.gif  wub.gif

O pykinimas gerai bigsmile.gif
Laukiam wub.gif

QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 22, 09:26)
Oj megrytės, ačiū  palaikymą  ax.gif kai tik ką sužinosiu pranešiu. Dabar išlekiam į Aqua parką esantį Florios rajone, prie orouosto  smile.gif jei patiks, galėsiu rekomenduoti  mirksiukas.gif  nors saloje sutikti vietiniai lietuviai rekomendavo jį.

Ir cia laukiam wub.gif

Zodziu, siandien visu laukiu ir visas palaikau ax.gif Bo is saves jau nieko nelaukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 07:28)
Allivo, kada dabar į kliniką? 4u.gif jau turbūt ne už kalnų punkcija bigsmile.gif

lilisaule, ar pasistūmėjo kažkas? 4u.gif

zuikuti, laukiam žinių iš tavo bebekų komandos wub.gif tuoj sėsim visos ant TAVO palaikymo suolelių thumbup.gif Drudes "gražioji" matau bus priešaky

Vakar mate du tinkamus apie 16.5 ir 15.5 taip pat sake yra nemazai maziasniu, kadangi buvo sekmadienis po 1.5 val laukimo prieme ir per daug nieko nepasakojo. Viskas vyko greituoju budu...vaistu dozes tos pacios. I klinika rytoj.

Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 06 22, 07:41)
Jau suolai sustatyti, prasom sestis  tongue.gif

Kaip tavo pilvuzis laikos?  ax.gif Gal sia savaite jau i 1 pasimatyma ruosiates?  bigsmile.gif

Angeleli, kaip jus visi 3?

Labukas mergaites akyse sviesiau pasidare, jau is ligonines isleido ir dar siandien paziurejo echoskopu tai mano maziukai suvienodejo, buvo prigazdine mane, jau visokiu biesu buvau prisigalvojus blush2.gif Visom sekmes ir istvermes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renete @ 2015 06 21, 17:25)
Pati sugalvojau  biggrin.gif , nes pas mus imunologu nera, o gyd. tik mokami tai sugalvoji  ir eini  rolleyes.gif

Pas jus - tai ne Lietuvoj? O kodėl nuėjai, kokių nors įtarimų turėjai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 06 22, 10:33)
Labukas mergaites akyse sviesiau pasidare, jau is ligonines isleido ir dar siandien paziurejo echoskopu tai mano maziukai suvienodejo, buvo prigazdine mane, jau visokiu biesu buvau prisigalvojus blush2.gif  Visom sekmes ir istvermes 4u.gif

Kaip gera girdeti! wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 06 22, 10:33)
mano maziukai suvienodejo,

vaje, jėgelė yahoo.gif yahoo.gif

lilisaule, tai ryt jau pasakys matyt punkcijos laiką 4u.gif manau kaip visad, kad turkai rezerve dar ten ne vieno folio tau nepaminėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 06 22, 08:33)
Labukas mergaites akyse sviesiau pasidare, jau is ligonines isleido ir dar siandien paziurejo echoskopu tai mano maziukai suvienodejo, buvo prigazdine mane, jau visokiu biesu buvau prisigalvojus blush2.gif  Visom sekmes ir istvermes 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Angelas sargas, RositaK 4u.gif
zuikutis25, lauksim komentaru apie ta parka mirksiukas.gif
lilisaule, perskaiciu jusu posta, pagalvojau, gerai, kad as bahceci. Jokio konvejerio, jokio ilgo laukimo, visada tas pats gyd. apziuri. Uz tai aciu tau Rosita, kad padejai apsisprest i kuria klinika.
o man dbr i klinika trec ir punkcija penktadieni. Man liko gonalio 300. Paliko merional ir cetrodite. Gal tau lilisaule reikia? Gaila ismest gera daikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 06 22, 12:04)
lilisaule, perskaiciu jusu posta, pagalvojau, gerai, kad as bahceci. Jokio konvejerio, jokio ilgo laukimo, visada tas pats gyd. apziuri.  Uz tai aciu tau Rosita, kad padejai apsisprest i kuria klinika.

Į greitai ateinantį storumą nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
O mergaites kas Memorial gydotes, nezinot gal Elis atostogauja parasiau as jai laiska, bet neatraso visada labai greit atrasydavo g.gif
Atsakyti