Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 15:52)
Nu aš tikrai neįkalbinėju-pateikiu savo patirtį, o jūs spreskit 4u.gif beto, kiekvienos atvejis skirtingas, tad kaip minėjau prieš tai, Bahceci gal netiks kurioms išauga tik keli foliai, nes reiktų keliskart stimuliuot. Bet ir tai -šitas dalykas dalinai priklauso nuo gyd. 4u.gif

O aš dar virpėdama iš ekstazės prasinešu, kad šiandien greit priėmė mudu gyd.pirmajam išsvajotajam echo -o ten plaka dvi gražuolės širdutės  wub.gif  wub.gif mano svajonių pasaka pildosi  wub.gif  wub.gif nors aš vis dar šoke kad tai vyksta su manim mastau.gif  yahoo.gif

Tai tas palaikanciuju traukinys ne veltui buvo susirinkes thumbup.gif
Saunumelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 06 22, 11:08)
o kas jums rekomendavo  ax.gif

TR klinikos pirmame puslapiuke, Memorial renkasi, kam tinka sodinimas ispunktavus, Bahceci renkasi kam tinka FET.

Viena iš merginu smile.gif

QUOTE(orya @ 2015 06 22, 11:32)

Kas rekomendavo? Niekad nemačiau, kad kažkas kažkurią konkrečiai rekomenduotų. Kaip magute rašė, renkamės pagal mums tinkantį gydymo metodą. Aš pvz negaliu dažnai skraidyti, man tiko memorial.

Mes bendravome asmeninėmis žinutėmis.Aš nesakau kad esu ne patenkinta Memorial klinika tik paklausiau ir tiek. Planai mano buvo ir i Antalija vykti. Be to aš dar laiko turiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 14:52)

O aš dar virpėdama iš ekstazės prasinešu, kad šiandien greit priėmė mudu gyd.pirmajam išsvajotajam echo -o ten plaka dvi gražuolės širdutės  wub.gif  wub.gif mano svajonių pasaka pildosi  wub.gif  wub.gif nors aš vis dar šoke kad tai vyksta su manim mastau.gif  yahoo.gif

Nuostabios naujienos wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 16:52)
Nu aš tikrai neįkalbinėju-pateikiu savo patirtį, o jūs spreskit 4u.gif beto, kiekvienos atvejis skirtingas, tad kaip minėjau prieš tai, Bahceci gal netiks kurioms išauga tik keli foliai, nes reiktų keliskart stimuliuot. Bet ir tai -šitas dalykas dalinai priklauso nuo gyd. 4u.gif

Nerealu Rositele!!! wub.gif Sveikinimai nuoširdžiausi, pagaliau pagaliau įsitikinai, tuo kas jau nutiko, turėsi du mažylius, aukit sveikučiai wub.gif

Na o pas mus iš 19 išpunktuotų - 10 apsivaisinusių vakar dienai. Šiandien sakė nelindo prie mažiukų ir nežiūrėjo, kad jiems netrukdyti... g.gif ryt bus naujienos.
IstanbulAkvaryum - mums labai patiko. Rekomenduoju aplankyti. Veža nuo Taxim aikštės nemokamai. Beje kol laukėm vėluojančio nemokamo autobuso, prilėkė mikriukas ir paskelbė "No free " mokėk 10 lyrų sėdam ir varom thumbup.gif nu galvoju čia taip būti negali. žodžiu niekas neįsėdo ir laukė ir ką sulaukėm thumbup.gif taip kad nepasimaukit brangieji. Beje ten ne tik akva parkas, bet ir prekybos centras ir restoranų visa eilė su vaizdu į jūra, labai romantiška, o mes valgėme ten Midpoint'e thumbup.gif .

Angelėli, superinės naujienos, sakėm kad nesigasdintum anksčiau laiko, o tie daktarai galėtų atsargiau su įtarimais... aukit sveikučiai wub.gif

Lilisaule, nuostabio žinios, augink toliau ir pamatysi bent 4 bus geručiai mirksiukas.gif

Kam perleisti Gonalį? gaila išmesti, nejau niekam nereikia? bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.istanbulakvaryum.com/ įkeliu nuorodą į akvaryum puslapį 4u.gif
Atsakyti

RositaK, didžiausi, dideliausi sveikinimai 4u.gif wub.gif thumbup.gif. O kiek savaičių ir dienų mažiukams nustatė? Ir kaip tas širdutes patikrino? Skaičiavo širdučių plakimo ritmą per minutę doh.gif? Papasakok man, neišmanėlei ax.gif.

Angele sarge, džiugu girdėti puikias žinias apie tavo mažylius.

Mergaitėms turkaitėms, didžiausios sėkmės 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 22 birželio 2015 - 17:08
QUOTE(linulyte @ 2015 06 22, 16:50)
Viena iš merginu smile.gif
Mes bendravome asmeninėmis žinutėmis.Aš nesakau kad esu ne patenkinta Memorial klinika tik paklausiau ir tiek. Planai mano buvo ir i Antalija vykti. Be to aš dar laiko turiu  tongue.gif

Kaip kažkuri temoje mergaitė parašė, pati geriausia klinika bus ta, kurioje tau pasiseks, kad ir kokia ji bebūtų, kad ir kurioje šalyje mirksiukas.gif

Rosita didžiausi sveikimai wub.gif širdutės plaka tai jau gali ir liniuotę įsidėti. tik neskubėk mūsų čia palikti blush2.gif bet manau reiks ieškoti tau įpėdinės - temos kūrimui, visų mergaičių TR sekimui, kad neliktume visai be nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 06 22, 18:14)
Kaip kažkuri temoje mergaitė parašė, pati geriausia klinika bus ta, kurioje tau pasiseks, kad ir kokia ji bebūtų, kad ir kurioje šalyje  mirksiukas.gif

Rosita didžiausi sveikimai  wub.gif  širdutės plaka tai jau gali ir liniuotę įsidėti. tik neskubėk mūsų čia palikti  blush2.gif bet manau reiks ieškoti tau įpėdinės - temos kūrimui, visų mergaičių TR sekimui, kad neliktume visai be nieko  4u.gif

As ir ta pati pagalvojau, kas mums temeles sukurs wub.gif
zuikutis25 4u.gif pradzia puiki!
Atsakyti

ROSITA wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu thumbup.gif thumbup.gif jėga 4u.gif thumbup.gif valioooooooo clap.gif clap.gif labai, labai sveikinu wub.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikinu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Rosita, sveikinimai nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
". Senoje temoje Rosita apibudino abi klinikas, kazkuri prase padet apsisprest. As del klinikos labai ilgai galvojau, nuo pat pradziu kazkaip sirdis nelipo prie memorial. Galvojau apie medicana is pradziu, bet po comos pasisakymu iskart"

As prasiau pakomentuoti 4u: uzsirasiusi esu i memorial, bet skaiciau apie bahceci ir kazkaip irgi gerai pasirode.
Ar galima nuspeti, kiek tu foliu augs? Po amh tyrimo gal kazkaip? Ar kuo vyresnis amzius tuo maziau auga?
Man kazkaip jau nebepatogu ta pati per pati klausti, bet del FET man nelabai vistiek aisku. Privalumas, kad vienu stimuliavimu prisaldo daug, ir tada galima vis vaziuoti ir imti, kol pavyks? Bet stimuliacija agresyvesne, tai kaip ir organizmui blogiau? doh.gif blush2.gif

Linulyte, atsiprasau kad suklydau klausdama, susimaisiau tarp citavimu 4u.gif
Merginos, kai skaitau geras zinias,taip gera darosi, kad vis tik buna laimingu pabaigu:). Laikau uz visas turkaites kumscius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 06 22, 17:05)

As prasiau pakomentuoti 4u:  uzsirasiusi esu i memorial, bet skaiciau apie bahceci ir kazkaip irgi gerai pasirode.
Ar galima nuspeti, kiek tu foliu augs? Po amh tyrimo gal kazkaip? Ar kuo vyresnis amzius tuo maziau auga?
Man kazkaip jau nebepatogu ta pati per pati klausti, bet del FET man nelabai vistiek aisku. Privalumas, kad vienu stimuliavimu prisaldo daug, ir tada galima vis vaziuoti ir imti, kol pavyks? Bet stimuliacija agresyvesne, tai kaip ir organizmui blogiau?  doh.gif  blush2.gif

Linulyte, atsiprasau kad suklydau klausdama, susimaisiau tarp citavimu 4u.gif
Merginos, kai skaitau geras zinias,taip gera darosi, kad vis tik buna laimingu pabaigu:). Laikau uz visas turkaites kumscius thumbup.gif

Aš taip pat sunkiai susigaudau su FET blush2.gif
Viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti

Rositele , nuostabios zinios wub.gif wub.gif kaip nuostabu wub.gif wub.gif SVEIKINAM BUSIMUS TEVELIUS wub.gif

del kliniku... mes pradzioj norejom i medicana , bet po magutes persigalvojom...o po commos galutinai nusprendem ...

mums visada atraso is memorial parasom vakare o per pietus gaunam atsakyma, tiek is elis tiek is dar tuo metu dirbusios Anastasija.... uzduodu konkrecius klausymus , ir tokius gaunu atsakymus. konvejerio mes nepajutom , net anksciau prieme keliasdesim minuciu...
na taip noretusi kad stimuliacijas priziuretu profesore... bet supranatama ir ju politika kad ji yra vadovas ir sudiriguoja . mums elis patvirtino kad prof zinos eiga ir ivf metu tikrai negales visa laika ji priziureti bet tikrai susitiksim ir busim priziureti . tiek daug merginu vis vaziuoja populiarumas auga tad ir automatiskai jos uzimtumas dideja...
o kai vaziuoja merginos be konsultaciju tiesiai ivf ,tai isvis sunku istikro ... reikia visas istorijas apzireti sukonkretinti surasyti ... juk ne kordinatore ta daro ... visus klausymus derina su gydytojais vel laukimas... taip kristina ten kazkaip tikrai nesusipratimas.... ir gaila kad jie ja laiko ir va musiskem nervus gadina...nelaikyciau as tokios tikrai ...

bahceci klinika atmetem del fet ciklu. nes nesu is tu merginu kurios uzaugina daug foliu , tad dar turbut reiktu ir keliu ciklu stimuliaciju ...o tik tada sodintu... na su pks panoms tikrai tinka ir geras pasirinikimas .

yra labai daug geru kliniku tiek uk tiek de ir visur kitur... i memorial vaziuojam tik del kainos ir gero klinikos darbo. o kaip seksis.... tikimes kad seksis .... cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 22 birželio 2015 - 19:02