Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(Irėnė @ 2015 07 05, 10:17)
pestute nelabai skubedami nueidavom per 30-40 min. su taxu, 11-12 lyru, bet mes vaziuodavom nuo pagrindines gatves, nuo Lodos siek tiek pakilus i virsu mirksiukas.gif

4u.gif aciu.pagrindine gatve kuo ji vardu biggrin.gif renku po biski info,kad labai nenusibludint i pievas.nors atskrisim is vakaro tai bus laiko susieskot,bet mano kentauras nelabai megsta vaiksciot lotuliukas.gif tai bus sunkiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2015 07 05, 10:26)
uzteks triju dienu tikrai, svarbu kad butum po mmm. mes vizita turejom viena diena, bet kadangi jie po pietu vyksta, tai GN buvo paskirta kita diena 4u.gif

Mano vizitas 2val su viena gyd.o 2.30 su profesore semra.tai vadinasi kita diena bus tyrimas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 05, 13:29)
4u.gif aciu.pagrindine gatve kuo ji vardu biggrin.gif  renku po biski info,kad labai nenusibludint i pievas.nors atskrisim is vakaro tai bus laiko susieskot,bet mano kentauras nelabai megsta vaiksciot lotuliukas.gif tai bus sunkiau biggrin.gif
Papildyta:

Mano vizitas 2val su viena gyd.o 2.30 su profesore semra.tai vadinasi kita diena bus tyrimas. cool.gif

nu tikrai nezinau kaip ji vadinasi biggrin.gif bet jus gyvensit Lodos, tai isejus is apartamentu ne zemyn, o aukstyn siek tiek pakilsit ir bus didele, intensyvi gatve. pereinat i kita puse, stabdot taksa ir sakot I Sisli Memorial. psio ir nuvez prie duru smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 05, 13:29)

na greiciausiai taip, bet jau mums taip buvo.
Atsakyti
mergaitės, noriu Jūsų patarimo g.gif nors šimtą kartų kalbėta, bet vis tiek... unsure.gif
mėmės visiškai sudurniavo - atsivilko po 24 d. doh.gif kitam ciklui galvojom planuot važiavimą. kada jūs pirkot bilietus? po paskutinių mėmių? kelintą ciklo dieną vėliausiai galima startuot? galvoju, nusipirksiu kaip 24 d., tada užsitemps ir sėdėsiu kaip durnė, o iš darbo ir negaliu išeit neribotam laikui, noris kuo tiksliau. unsure.gif jei skaičiuosiu kokias 26 ir pareina po 24 d.- tada nespėsiu schmoll.gif
ar išvis pirkt sulaukus mm, kitai dienai? bet į kliniką dar kitą ir jau 3 c.d. g.gif
gelbėkit, bo stogas jau šalia doh.gif

beje, ar gali išsibalansuot ciklas - sutrumpėt - dėl streso? g.gif gal ramiai pabūčiau šį mėnesį, gal susitvarkytų biggrin.gif

ir priminkit, kada Elis grįžta? ar reikia kaip nors iš anksto perspėti, kad atvažiuojam tada ir tada.... g.gif aš paskutinį kartą prieš kokį mėn. susirašinėjau.... g.gif ar sulauki mm ir rašai, kad ryt būsi klinikoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 05, 18:30)
mergaitės, noriu Jūsų patarimo g.gif  nors šimtą kartų kalbėta, bet vis tiek... unsure.gif
mėmės visiškai sudurniavo - atsivilko po 24 d.  doh.gif kitam ciklui galvojom planuot važiavimą. kada jūs pirkot bilietus? po paskutinių mėmių?  kelintą ciklo dieną vėliausiai galima startuot? galvoju, nusipirksiu kaip 24 d., tada užsitemps ir sėdėsiu kaip durnė, o iš darbo ir negaliu išeit neribotam laikui, noris kuo tiksliau. unsure.gif jei skaičiuosiu kokias 26 ir pareina po 24 d.- tada nespėsiu schmoll.gif
ar išvis pirkt sulaukus mm, kitai dienai? bet į kliniką dar kitą ir jau 3 c.d.  g.gif

beje, ar gali išsibalansuot ciklas - sutrumpėt - dėl streso? g.gif gal ramiai pabūčiau šį mėnesį, gal susitvarkytų biggrin.gif

ir priminkit, kada Elis grįžta? ar reikia kaip nors iš anksto perspėti, kad atvažiuojam tada ir tada.... g.gif  aš paskutinį kartą prieš kokį mėn. susirašinėjau.... g.gif ar sulauki mm ir rašai, kad ryt būsi klinikoj? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 05, 18:30)
mergaitės, noriu Jūsų patarimo g.gif  nors šimtą kartų kalbėta, bet vis tiek... unsure.gif
mėmės visiškai sudurniavo - atsivilko po 24 d.  doh.gif kitam ciklui galvojom planuot važiavimą. kada jūs pirkot bilietus? po paskutinių mėmių?  kelintą ciklo dieną vėliausiai galima startuot? galvoju, nusipirksiu kaip 24 d., tada užsitemps ir sėdėsiu kaip durnė, o iš darbo ir negaliu išeit neribotam laikui, noris kuo tiksliau. unsure.gif jei skaičiuosiu kokias 26 ir pareina po 24 d.- tada nespėsiu schmoll.gif
ar išvis pirkt sulaukus mm, kitai dienai? bet į kliniką dar kitą ir jau 3 c.d.  g.gif

ir priminkit, kada Elis grįžta? ar reikia kaip nors iš anksto perspėti, kad atvažiuojam tada ir tada.... g.gif  aš paskutinį kartą prieš kokį mėn. susirašinėjau.... g.gif ar sulauki mm ir rašai, kad ryt būsi klinikoj? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 05, 17:30)

Man taip buvo, kad pries vaziavima ciklas sutrumpejo ir sujauke viska, nes man reikejo tam tikra ciklo diena pradeti leistis lucrin vaistus doh.gif tai buvo stresiuko kaip tau, ankstinau skrydi, nes buvau jau nusipirkusi ir zinok mano atveju veltui, nes nuo lucrin ar streso man jos negi velavo labai daug biggrin.gif pratupejau turkijoj pamenu apie savaite laiko, sudeginau daug savo atostogu ir velavau dar ir grizti i darba, teko meluoti kad lektuvas manes neparskraidino biggrin.gif
Jeigu tau bus taikomas ne ilgas protokolas su lucrin kaip man, o trumpas tai nezinau ar gali vadovautis mano patirtimi blush2.gif o Elis as asmeniskai informuociau anksciau, bet jeigu bus viskas aisku ir reikes is esmes tik transferio iki viezbucio uzteks ir Yelenai parasyti kada atvykstat. Bet jeigu jau sekancia diena turesit buti klinikoj tai butinai Elis reikia informuoti 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,linkejimai is Tr.oras labai neblogas,pagal mane nera labai karsta,mes dabar gyvenam netoli lodos apartamentu,geriausia pirma karta imti taksa ir vaziuoti ,manau bus ramiau,visoms mergaitems besiruosianciomis iTr.didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra merginu kurios parduoda leidziamo progresterono ar gali atvest. Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 05, 22:39)
Sveikos, gal yra merginu kurios parduoda leidziamo progresterono ar gali atvest. Buciau labai dekinga  smile.gif

Kaip tu burgunt? Kaip kraujavimas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 05, 17:30)

Jei taikomas trumpas protokolas, stimuliaciją reikia pradėti vėliausiai 3 cd. Sulaukit mmm, rašykit Elis ( ji tikrai greit atsako) ir informuokit, kada atvykstat. Man panaši situacija, ir aš bandysiu bilietą pirkti tą 1 cd..

Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 05, 22:57)
Kaip tu burgunt?  Kaip kraujavimas?  unsure.gif

Kraujavimas nustojo vakar smile.gif dariausi siandien testa dar teigiamas rolleyes.gif ryt eisiu vel krauja priduot tai zinosiu kaip kas, nes dar nezinau atsakymo kur ketvirtadieni pridaviau
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 05, 23:36)
Kraujavimas nustojo vakar  smile.gif dariausi siandien testa dar teigiamas  rolleyes.gif ryt eisiu vel krauja priduot tai zinosiu kaip kas, nes dar nezinau atsakymo kur ketvirtadieni pridaviau

Kuo teigiamiaudių tau atsakymų ir gražaus augimo!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 05, 23:36)
Kraujavimas nustojo vakar  smile.gif dariausi siandien testa dar teigiamas  rolleyes.gif ryt eisiu vel krauja priduot tai zinosiu kaip kas, nes dar nezinau atsakymo kur ketvirtadieni pridaviau

Kuo teigiamiaudių tau atsakymų ir gražaus augimo!!! 4u.gif
Atsakyti