Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 05, 17:30)
mergaitės, noriu Jūsų patarimo g.gif  nors šimtą kartų kalbėta, bet vis tiek... unsure.gif
mėmės visiškai sudurniavo - atsivilko po 24 d.  doh.gif kitam ciklui galvojom planuot važiavimą. kada jūs pirkot bilietus? po paskutinių mėmių?  kelintą ciklo dieną vėliausiai galima startuot? galvoju, nusipirksiu kaip 24 d., tada užsitemps ir sėdėsiu kaip durnė, o iš darbo ir negaliu išeit neribotam laikui, noris kuo tiksliau. unsure.gif jei skaičiuosiu kokias 26 ir pareina po 24 d.- tada nespėsiu schmoll.gif
ar išvis pirkt sulaukus mm, kitai dienai? bet į kliniką dar kitą ir jau 3 c.d.  g.gif
gelbėkit, bo stogas jau šalia doh.gif

beje, ar gali išsibalansuot ciklas - sutrumpėt - dėl streso? g.gif gal ramiai pabūčiau šį mėnesį, gal susitvarkytų biggrin.gif

ir priminkit, kada Elis grįžta? ar reikia kaip nors iš anksto perspėti, kad atvažiuojam tada ir tada.... g.gif  aš paskutinį kartą prieš kokį mėn. susirašinėjau.... g.gif ar sulauki mm ir rašai, kad ryt būsi klinikoj? g.gif

Su tais bilietais kazkokia tragedija doh.gif bent jau mums. O tu nejauti jokiu mm pozymiu pries joms prasidedant? Pvz., mano ciklas kartais 24, kartais 28 ar 26. Kadangi nuo 21 c.d. reikejo klijuotis climara tai bilieta nusipirkau 25 c.d. pamaniau, kad 4 dienas tai tikrai pratempsiu, o jau paskui kaip bus. Ir ka tu manai, mm isvis atsivilko 18 c.d. net nepradejus vaistu naudot. Tada pamaniau, viskas, kelione baigta, atostogos praeis veltui. Bet tr tik liepe pasirodyti viena diena anksciau nei turejau skristi, todel teko bilieta pirkti nauja. Vienu zodziu, mm toks nenuspejamas dalykas smile.gif as ir vitamina c geriau kai pajauciau mm ateinancias, bet jis nieko nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 07 03, 15:16)
Gyvenimas nelengvas  biggrin.gif o planai tokie, kad jei climara sutvarkys mano FSH, skrisiu i TR (liepos viduryje); jei gydytojai matys bent keletą potencialių folių (kovą buvo keli, bet gi viskas keičiasi..), startuosiu ir tikėsiuos geriausio. Mano l žemas AMH, aukštas FSH, amžius  doh.gif , diagnozuotas priešlaikinis kiaušidžių išsekimas. Vien žo.. reikalai prasti. Bet visos čia esančios žinom, kad viltis miršta paskutinė  biggrin.gif

O ką Bahceci paskyrė reguliuot FSH?
Ką esat darę ir kur iki TR? Įrašiau 4u.gif

zuikuti, augimas labai geras wub.gif prg iki ryt siūlau leistis po dvi, o ryt pakartosi prg ir matysim koks 4u.gif gal bus galima pereit prie 1amp. Crinone naudoji? Po dvi?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 06, 09:22)

zuikuti, augimas labai geras wub.gif prg iki ryt siūlau leistis po dvi, o ryt pakartosi prg ir matysim koks 4u.gif gal bus galima pereit prie 1amp. Crinone naudoji? Po dvi?

Taip, dvi ampules susivarau progestano ir crinon ryte ir vakare. Gal ir per daug, bet sakiau kol rezultato nematysiu tol maximumą varysiu.
Galvoju jei skaičiukai augs pas kokią gydytoją privačiai Vilniuje apsilankyti, kuri nenurašytų manęs kai sužinos kad TR IVF atliktas, nes ne visiems tas patinka... doh.gif gal kas gali rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 06, 09:41)
Taip, dvi ampules susivarau progestano ir crinon ryte ir vakare. Gal ir per daug, bet sakiau kol rezultato nematysiu tol maximumą varysiu.
Galvoju jei skaičiukai augs pas kokią gydytoją privačiai Vilniuje apsilankyti, kuri nenurašytų manęs kai sužinos kad TR IVF atliktas, nes ne visiems tas patinka... doh.gif gal kas gali rekomenduoti?

Parašiau až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 07 06, 09:41)
Taip, dvi ampules susivarau progestano ir crinon ryte ir vakare.

kai sužinos kad TR IVF atliktas, nes ne visiems tas patinka... doh.gif gal kas gali rekomenduoti?

Gerai prg naudoji 4u.gif kolkas ne per daug 4u.gif
Aš saviškei sakiau, kad užsienyje, ir daugiau negvildenom tos temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 06, 09:22)

Aš Memorial (ne Bahcesi). Paskyrė Climara, šian klijuosiu pirmą pleistriuką.. Ir tada jau kaip D ir mėmės duos unsure.gif

2 IUI LT (viena iš jų stimuliuotam cikle), vienas IVF LT (nepavyko), antras IVF LT (nutraukė - nesistimuliavo). O po jo, gyd nuomone, man beliko vienintelė galimybė - donorinės doh.gif Bet va turkai kovą matė kelis folius, bandysiu..
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 07 05, 10:33)
nu tikrai nezinau kaip ji vadinasi biggrin.gif bet jus gyvensit Lodos, tai isejus is apartamentu ne zemyn, o aukstyn siek tiek pakilsit ir bus didele, intensyvi gatve. pereinat i kita puse, stabdot taksa ir sakot I Sisli Memorial. psio ir nuvez prie duru smile.gif
Papildyta:
na greiciausiai taip, bet jau mums taip buvo.

4u.gif aciukas.

gal kas zinot kur dingus Madina?neatraso ji man del transferio is oro uosto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 07 06, 08:15)
Su tais bilietais kazkokia tragedija  doh.gif bent jau mums. O tu nejauti jokiu mm pozymiu pries joms prasidedant? Pvz., mano ciklas kartais 24, kartais 28 ar 26. Kadangi nuo 21 c.d. reikejo klijuotis climara tai bilieta nusipirkau 25 c.d. pamaniau, kad 4 dienas tai tikrai pratempsiu, o jau paskui kaip bus. Ir ka tu manai, mm isvis atsivilko 18 c.d. net nepradejus vaistu naudot. Tada pamaniau, viskas, kelione baigta, atostogos praeis veltui. Bet tr tik liepe pasirodyti viena diena anksciau nei turejau skristi, todel teko bilieta pirkti nauja. Vienu zodziu, mm toks nenuspejamas dalykas  smile.gif as ir vitamina c geriau kai pajauciau mm ateinancias, bet jis nieko nepadejo.

o kada reikia klijuotis climara? man nieko nesakė apie jokius vaistus prieš IVF g.gif tikiuosi nieko nepražioplinau unsure.gif protokolas man bus trumpas, sakė per konsultaciją g.gif
o ciklas irgi 27-28 d., bet va kartais 24 doh.gif aš labiau jaučiu ovuliaciją nei artėjančias mm unsure.gif ir šį ciklą pamaniau, kad ovuliacija ankstoka, bet buvo visokių rūpesčių ir bėdų, tai neužakcentavau pačio piko.
o gal žinot, kiek dienų ovuliacijos testas rodo teigiamą? g.gif
gal dabar pasekt ir pirkt bilietus po O, primetus kokių 12-13 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 06, 13:15)
o kada reikia klijuotis climara? man nieko nesakė apie jokius vaistus prieš IVF g.gif tikiuosi nieko nepražioplinau unsure.gif protokolas man bus trumpas, sakė per konsultaciją g.gif

Jeigu neskyrė,tai reiškia nereikia 4u.gif tikrai ne visoms reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 07 06, 12:43)
Jeigu neskyrė,tai reiškia nereikia  4u.gif tikrai ne visoms reikia 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 06, 13:47)

Ne visoms, man taike ilga protokola
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 06, 13:15)
gal dabar pasekt ir pirkt bilietus po O, primetus kokių 12-13 d. g.gif

Aš taip ir dariau, man pasiteisino. Tiksliau aš buvau nusipirkus anksčiau, bet ciklai sudurniavo. Per paskutinį O buvo 10cd, pagal tai pasiankstinau bilietus, nes supratau, kad nebespėsiu. Ir Turkijoj buvau viena diena iki mmm, kaip ir planavau. Sėkmės 4u.gif Beje, prie O testų dar gali ir temperatūrą matuot rytais, kad tikrai žinotum, kad O jau įvyko. Testai rodo, tik kad įvyks, bet ne tiksliai kada. Lyg ir 24-48 val nuo paskutinio teigiamo.
Atsakyti