QUOTE(rusma @ 2015 09 27, 07:22)
gesnerijinius augalus paruošti parodai reikia mažiausiai 12 savaičių. Gerai būtų ir daugiau. Tai pvz. mane info visada pasiekia pavėluotai. Aišku, pati kalta, minimum domiuosi lietuviškais reikalais. Bet šiemet tikrai būčia dalyvavusi, jeigu būčiau žinojusi kažką konkrečiau bent prieš 3-4 mėn

Kai pradeda agituoti paskutinę minutę - pažintys ne prieko, sprendimai galima sakyti jau būna nulemti.
Per mažai turiu patirties, kad ginčyčiausi dėl sanpaulijų paruošimo parodai laiko.
Apie parodos laiką lyg ir žinojome visus metus iš anksto, kad ji visada būna rugsėjo mėn. pabaigoje, vienais metais Vilniuje, kitais- Kaune. Skelbimuko laukiau nekantriai ir aš. Net pradėjau jaudintis, kad gal nebebus...
-------------------------------
Dėl asmeninių rašymų forumo nariams yra labai gerai-ne kiekvienas žmogus ryžtasi dalyvauti. Nedalyvavusiam atrodo, kad jam dar toli iki seniai parodose dalyvaujančiųjų. Nepakviestam įsisukti į susiformavusį gėlininkų kolektyvą dalyvaujančių parodose ir viens kitą daug metų pažįstančių, yra tikrai nelengva prisiversti. O ypač, kai atvažiuoji tik su keliais vazonėliais. Prisimenu praeitų metų patirtį, kai paklausta kiek atsivežiau, paminėjau 7 vazonus.,,Kodėl tiek mažai? Aš 70 į parodą atvežiau"-nusistebėjo senas parodos dalyvis.
Tad išdrįsti išlįsti iš kokio nors LT užkampio ir neturint savo mašinos atvažiuoti 4 dienom į parodą, reikia nemažo ryžto, derinimo daug problemų ir dar euriukų.
Nedrąsu organizatoriams rašyti asmeniškai? Bet, kad jų toks darbas-organizuoti bet kokiais būdais, bet pasiekti rezultatą. Forume, kai susirašinėjam irgi viena kitos nepažįstame, bet ir gėliukais keičiamės ir susidraugaujam -toks dabar kompiuterinio bendravimo paradoksas.
Nenoriu kritikuoti, įžeisti organizatorius, tik dalinuosi savo mintimis. Pati sėdžiu ir kankinuosi, kad nebūnu ten 4 d., nors planavau visus metus ten keliauti. Pavedė sveikata, paskutinėmis dienomis teko rinktis tarp darbo ir malonumo. Gal ir piktokai dėl to mano žodžiai nuskambėjo, nes visa viduje draskausi, kad savo rankomis, darbu negalėjau prisidėti. Dar baisiai gailiuosi, kad neteks pabendrauti su nuostabiais žmonėmis, kurie tą parodą organizuoja, savo augintinius atveža. Tai toks energetinis užtaisas, kurio užtenka visiems metams iki kitos parodos. Kartą sudalyvavęs ir ten pasidarbavęs, nebegali to atsižadėti-traukia į tą širšalą lyg magnetas.
Tad kas nedalyvavote, bet kitais metais atrasite galimybę bent su 2 vazonais prisidėti, tikrai išsivešite daugiau nei atsivežėte-bent jau vidinių turtų. Dopingas bus visiems metams.