Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

biggrin.gif thumbup.gif

Kai auginau pirmus metus, jos ir be bombų pirmoje parodoje atrodė manau visai neblogai. Augo ir žydėjo tik nuo didelio susižavėjimo biggrin.gif

user posted image
2010m. pavasaris
Atsakyti
Oho dzūke , nuostabu wub.gif

Kad man pavyktų taip užsiauginti, man kepurės labai patinka ir tinka visoms gėlėms biggrin.gif
Atsakyti
Mielos gesnerijinių augintojos, aš norėčiau pasakyti, kad ekspozicijos organizatorėmis galit būti kiekviena iš Jūsų. Rodykit iniciatyvą. Aš labai pavydžiu orchidėjininkams, kaktusininkams, kurie dirba grupėmis, kompanijomis, pabendraudami, pajuokaudami. Kaip įspūdingos orchidėjų ekspozicijos neatsiranda be orchidėjininkų pastangų ir darbo, kaktusų ir sukulentų be jų augintojų triūso, taip ir gesnerijinių ekspozicijos neatsiras be mūsų visų pastangų ir iniciatyvos. Ekspozicijas kuria ir jas užpildo ne parodos organizatoriai, o tuos augalus auginantys žmonės, kurie tuo auginamu grožiu nori pasidalinti su kitais. Iš čia ir ypatinga parodos atmosfera. Taigi, daugiau pasitikėjimo savimi, drąsos ir iniciatyvos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Noriu informacijos. Gavau lapuką su vaikučiu. Dabar jis jau užaugo ir reikėtų atskirti. Gal užteks kad nukirpsiu lapą, o jį paliksiu augti ? Lapo nesiruošiu antrą kartą sodinti, nes nereikia daugiau vaikų.

Va jau koks

user posted image
Atsakyti
[quote=Vidam,2015 10 07, 11:24]
Labas rytas 4u.gif
Noriu informacijos. Gavau lapuką su vaikučiu. Dabar jis jau užaugo ir reikėtų atskirti. Gal užteks kad nukirpsiu lapą, o jį paliksiu augti ? Lapo nesiruošiu antrą kartą sodinti, nes nereikia daugiau vaikų.

Aš irgi taip darau, jei tik vienas vaikas - nuimu lapą ir palieku. Bet jeigu auga jau senokai tam vazoniuke - tai gal ir verta būtų persodinti, kad žemę atnaujinti? Augantiems organizmams reikia daug maisto medžiagų gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jį gavau prieš mėnesį tai net nežinau kiek laiko ten auga. Gal nuo lapo pasodinimo g.gif Jei būtų pavasaris tai nesukčiau galvos, būtų persodintas.
Atsakyti
Aš visada lapą su šaknim atskiriu nuo vaikučio. Šiuo atveju nugnybčiau tik patį lapą, o kai dar ūgtels vaikučio viduriniai lapukai, tada atskirčiau nuo kotuko. Kam laikyt tas negyvibingas šaknis žemėje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 07 spalio 2015 - 13:56
Aiškus reikalas 4u.gif strepsiukus visada atskiriu, nes ten fragmentas turi laaabai daug šaknų. O čia, kai toks plonas kotukas, tai galvojau kad ir šaknų nedaug g.gif
Lapą jau nugnybau, o mažiulis tegu dar paauga smile.gif
Atsakyti
Rudeninis žydėjimas mirksiukas.gif (kaip visad šiek tiek pavėluotas doh.gif )
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 09 spalio 2015 - 09:32
user posted image

Pirmas žiedas ax.gif Dar neapsisprendžiau, ar man patinka g.gif - lauksiu daugiau žiedų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 11 spalio 2015 - 02:05
Grazuoles visos thumbup.gif O stebuklinga tulpe papildomus lapukus turi?
Atsakyti