pagal tai kaip atrodo ant popieriaus, tai rodos prie salos dar ir kedes tilptu, bet jau nedristu ju net piesti

dar primenu savo dabartine virtuve

tai nuo spinteliu iki STALO krasto kaip sakiau 97,5cm, nejauciu judejimui jokiu suvarzymu. telpa kedes laisvai ir kai seimyna valgo, as taip pat laisvai judu. tai jei man brezinyje gaunas apie 110 tarp salos ir valgomojo stalo, tai rodos ir baro kede dar isipaisytu

del minkstos dalies, tai dar vienas jos minusas jei uzsatatu skersai kambario normalia sofa, tai irgi toks ispudis, kad labai uzstoja sviesa. Virtuvej langai abu palyginti mazi ir ten rytu-pietu puse, o va kur vitrinos, tai yra pietus-vakarai ir visa sviesa is ten kris. tai jei uzstatau skersai kambario sofa auksta atkalte, tai rodos iskart sviesa labai uzstoju, todel dar ir del tos priezasties galvoju, kad skersai kambario minksta dali reiktu statyt neypac ilga (arba atskiras koks kreslas arba uzsukto kampo mazesnioji dalis)
Del spalvu vizaulizacijoje, tai sunkiai man jos keiciais, kai kuriu neleidzia pasirinkti, o kai kurios pasirinkus nupaiso visai kitaip. Sviesiu spalvu ten beveiuk nesigauna. Net uzuolaidos arba juodos, jei leidzia keisti, tai tik i medzio spalvas, kaip baldams

del interjero dizainerio - tikiu, kad padetu, as sutikciau, bet vyras kategoriskai pries. Ji skaito, kad kuriasi namus SAU ir visi tie dzainerai jam nepatinka. Jis toks pas mane konservatyvus ir paprastas, tai bet koks 'dizaineris" jam iskart priesiskai skamba. Tai dizaineriu pas mus nebus. Kiek del to nukentes namu grozis ir patogumas..... nezinau