Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

as vakar persimatavau savo kambari.
jei ziurint per kambario ilgi nuo lango, kur isejimas i terasa
Palange 39cm (dabar ziurint erdvei tai turi itakos, bet jei desis uzuolaidos, tai ta palange jau kaip ir netures reiksmes ilgiui)
nuo sienos iki pamato 312.5cm (svetaines zona)
pamatas 25cm
nuo pamato ikivirtuves sienos 456cm (virtuves+valgomojo zona)

Tai jei neskaiciuoti tos virtininio lango palanges gaunasi viso labo 793.5 cm, o ne 8080cm kaip paskaiciuota plane

Tai klausimas vis dar lieka toks atviras - telpu ar netelpu su sala??? doh.gif doh.gif nes 'pradingo" 14cm g.gif

Cia jau minimalus atstumai, kurie tikrai negali mazeti, gal kokie +4cm dar atsiras nes gipso sienu dar nera, tai matavau nuo pamatu apsiltinimo sluoksnio (o jis dabar 4cm nuo siens , sienos vyras sako, bus apie 2 cm, tai reiskia dar po 2 cm is galu gal atsiras)
tai tada bendras kambario ilgis gautusi 797,5cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 25 liepos 2015 - 10:05
Laba diena,
noriu patarimo 4u.gif
Išsirinkau tokią plokštę, pvz čia:
http://www.asko.bg/p... 1350563600.jpg

http://cms.n3cdw.lin...k...018 - 1.png

gal kas panašaus tokią turit? Vienas žmogus perspėjo, kad suvargsiu su valymu sad.gif Taip šios plokštės nėra toks lygus paviršius kaip kokio stiklo, bet ir nėra žiauriai ruplėtas g.gif Gal kas turit pas savęs tokią plokštę? g.gif esu pasimetusi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 27 liepos 2015 - 12:54
QUOTE(Avietytė @ 2015 07 27, 12:53)
Laba diena,
Gal kas turit pas savęs tokią plokštę?  g.gif esu pasimetusi sad.gif

pas mane rgi nera lygus kaip stiklas, gal rupletumes ne visai toks, bet jis nera lygus, braukiant ranka tokie lyg reveliai. Nezinau, man jokiu problemu su valymu jau gyvenam su siuo virtuviniubeveik 7 metus. Bandziau paziuret ar taip matytusi fotkinant, tai kazkaip nelabai taip aiskiai kaip jusu foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 27, 14:17)
pas mane rgi nera lygus kaip stiklas, gal rupletumes ne visai toks, bet jis nera lygus, braukiant ranka tokie lyg reveliai. Nezinau, man jokiu problemu su valymu jau gyvenam su siuo virtuviniubeveik 7 metus. Bandziau paziuret ar taip matytusi fotkinant, tai kazkaip nelabai taip aiskiai kaip jusu foto g.gif

pas mano išsirinktos plokštės jautėsi kaip tokios bangelės...
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2015 07 27, 13:53)
Laba diena,
noriu patarimo  4u.gif

neturiu nieko panasaus, bet man ziauriai grazi jusu issirinkta plokste. Pagalvokit kiek dabar valot virtuvini, kiek laiko praleidziate virtuveje, ar turit mazu vaiku, jei mano vaikai butu suauge, ar bent jau paugliai, daryciau kas man grazu ir galvos nesukciau del valymo, nes gaminu neperdaugiausiai, daznokai pavalau, kazkoks iprotis atsiradus maziukei vis valineti jos nupirstuotus pavirsius atsirado, o jei nebutu peckiotojo, pati kaip nors jau pasaugociau, kad daznai nereiktu valyti.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 07 27, 14:39)
neturiu nieko panasaus, bet man ziauriai grazi jusu issirinkta plokste.

Ačiū wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2015 07 27, 13:53)
Vienas žmogus perspėjo, kad suvargsiu su valymu sad.gif Taip šios plokštės nėra toks lygus paviršius kaip kokio stiklo, bet ir nėra žiauriai ruplėtas  g.gif Gal kas turit pas savęs tokią plokštę?  g.gif esu pasimetusi sad.gif

Juk čia fasado plokštė, kaip manot, kaip dažnai Jums ją valyti rsikės? smile.gif. Aš galvočiau, kad ji kaip tik turėtų kažkiek maskuoti nučiupinėjimus būtent dėl to savo nelygumo. O valymas irgi neturėtų būti toks jau labai sunkus, juk tai ne smulkios gilios bangelės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 07 27, 14:48)
Aš galvočiau, kad ji kaip tik turėtų kažkiek maskuoti nučiupinėjimus būtent dėl to savo nelygumo. O valymas irgi neturėtų būti toks jau labai sunkus, juk tai ne smulkios gilios bangelės wink.gif

Kažkodėl ir aš taip manau biggrin.gif
Ačiū, nuraminot 4u.gif

Gal tas žmogus sumaišė su kokiom išfrezuotom bangelėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2015 07 27, 14:59)
Kažkodėl ir aš taip manau  biggrin.gif
Ačiū, nuraminot  4u.gif

Gal tas žmogus sumaišė su kokiom išfrezuotom bangelėm  g.gif

Man kartais atrodo, kad kai kurie zmones sneka tik tam, kad sneketi, rinkites tai kas jums atrodo grazu ir praktiska.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 07 23, 22:04)
Su HomeByMe, bet ne visiems sklandžiai veikia smile.gif

O is kur parsisiunciat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 27 liepos 2015 - 17:23
QUOTE(*AMRI* @ 2015 07 27, 18:23)
O is kur parsisiunciat?

http://home.by.me/en/
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2015 07 27, 12:53)
Laba diena,
noriu patarimo  4u.gif
http://www.asko.bg/p... 1350563600.jpg

http://cms.n3cdw.lin...k...018 - 1.png

gal kas panašaus tokią turit? Vienas žmogus perspėjo, kad suvargsiu su valymu sad.gif Taip šios plokštės nėra toks lygus paviršius kaip kokio stiklo, bet ir nėra žiauriai ruplėtas  g.gif Gal kas turit pas savęs tokią plokštę?  g.gif esu pasimetusi sad.gif

Man rodos prieziura bus kaip visu virtuviniu fasadu. Nebijokite, ciupkite jeigu tik patinka. 4u.gif
Atsakyti