Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 24

Sveiki,
mastau apie virtuves baldu gamyba, mintyse sukasi jog ji turetu buti balta. Dazytos MDF brangios ir siaip su mazais vaikais man rodos sunkiai issaugomos nenudauzytos. Gal kas galit pasakyti nuomome, kaip atrodo LMDP balta? Ar buna jos blizgios? Ar labai matosi pirstu nuciupinejimai? Gal kas turit balta stalvirsi ne liejama? ar jis gerai valosi?
Aciu uz Jusu nuomome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2015 07 29, 11:39)
Kokia fasado spalvą daryt? Galvojau apie baltą (bet tokią ne visai baltą, su vos atspalvio - nes ir sienos nėra visai baltos) matinę, arba visai baltą blizgią. Parinkti pagal esamus fasadus? nežinau, ar pataikys 100proc. Ar imsis kas gaminti porą spintelių, ar visgi ieškot gatavo sprendimo - pvz. Ikea? Ar dengti, ir kuo dengti sieną tarp spintelių ir stalviršio?
Oi, bijau, kad visisška makalynė nesigautų prilipdant tas spinteles... bet ir "standartinis" gartraukis man ten vienišas ant tos sienos nesižiūrėtų. lentynėlėm aprėminto irgi nenoriu, negražu man schmoll.gif


tikrai nebandyčiau atkartoti apatinių spintelių spalvos. net jei surastumėte identišką plokštę, spalva greičiausiai truputį skirsis, nes seniau stovintys baldai gali būti pablukę nuo šviesos, valymo, ir t.t.

Spalva nebūtinai balta; pasikvieskite baldininką, ir iš palečių pasirinksite derančią spalvą.
Atsakyti
QUOTE(Eglija001 @ 2015 07 29, 14:52)
Sveiki,
mastau apie virtuves baldu gamyba, mintyse sukasi jog ji turetu buti balta. Dazytos MDF brangios ir siaip su mazais vaikais man rodos sunkiai issaugomos nenudauzytos. Gal kas galit pasakyti nuomome, kaip atrodo LMDP balta? Ar buna jos blizgios? Ar labai matosi pirstu nuciupinejimai? Gal kas turit balta stalvirsi ne liejama? ar jis gerai valosi?
Aciu uz Jusu nuomome smile.gif


O tai MDF ne patvaresnė už LMDP? g.gif
Atsakyti
Sveikos, planuotojos. Gal turit noro pasidalinti savo mintimis ir idėjomis. Įkeliu namo planą (svetainė kartu su virtuve). Buvau išsisaugojusi virtuvinio Juodai darytą variantą Žydriausiajai, pagal vieną sieną su sala. Bet kol yra laiko, keičiasi norai, mintys. Draugai sako, kad palieku per daug laisvos sienos. Pagalvojom, kad tikrai, ploto name nedaug, reikia virtuvinį daryti didesnį, kad būtų vietos pasidėjimui. Įmetu svetainės planą ir buvusį savo planelį, kur pagal vieną sieną dariau. Kaitlentė , kriauklė ir šaldytuvas +/- turi būti ten, kur matosi. Dabar mąstau daryti U formos + pussalė. Gal pametėsit kokių idėjų. Tarpas tarp kaitlentės ir pussalės tikiuosi 1m.
user posted image]planas[/URL]
user posted image]virtuve[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 02 rugpjūčio 2015 - 19:01
sveiki, turiu uzduoti sudelioti sitame kambary virtuve ir svetaine (poilsio zona), pacia virtuve (su vandentekiu) galiu statyti tik prie sienos is kaires (3.04 m), o sutalpinti noriu:
- kriaukle
- indaplove
- skalbykle
- vyrykle su orkaite (gali buti montuojamos)
jau prie kitos sienos (nysoje) galvoju statyti saldytuva + penala (arba lentyna su spintele) + stala su kedem
poilsio zona: sofa + komoda + tv
user posted image

gal turite patarimu is salies del isdestymo? bigsmile.gif

Atsakyti
Virtuvė kairėje pusėje, kur langas 1,3 m.
Įėjimas į patalpą 1,2m. Kur kairėje pusėje parašyta ranka 0,6, ten yra jungtukų blokas. Tai atstumas iki kurio gali būti virtuvinis.
Dešinėje pusėje nuo įėjimo, kur K raidė, yra kaminas, kuris išsikišęs 0,8 m. ir priekyje bus krosnelė, kuri turėtų dar išsikišti apie 0,6 m. Ne superinis variantas, bet taip jau yra.
Vizija dabar tokia. Kairėje pusėje virtuvinis su pussale, kėdės prie pussalės. Pietų stalas per vidurį patalpos. Dešinėje 3V sofa, staliukas. Jei tilptų , bus fotelis. Prie sienos kur krosnelė, bus TV ant sienos. Ant dviejų sienų, kur 1900, tai ten vitrinos, išėjimas į terasą.

karsta.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 08 02, 19:56)
. Draugai sako, kad palieku per daug laisvos sienos. Pagalvojom, kad tikrai, ploto name nedaug, reikia virtuvinį daryti didesnį, kad būtų vietos pasidėjimui.

Darant dviejų eilių virtuvę su sala yra pakankamai vietos pasidėjimams, atkrenta problematiškos kampinės spintelės (nesakau, kad jos yra blogai, kitur jos yra tikras išsigelbėjimas, tačiau tais atvejais, kai galima ir be jų turėti puikią virtuvę, kam jas daryti?), tikrai patogiau suktis virtuvėje smile.gif. Kam tas sienas būtinai užkrauti ir turėti tuščias grindis vidury g.gif ...
Sandėliuko neturėsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 rugpjūčio 2015 - 19:13
Stalas turėtų būti patalpos viduryje, ties vitrininiu langu. Sandėliuko nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 07 31, 12:10)
O tai MDF ne patvaresnė už LMDP?  g.gif

Kiek suprantu, MDF trapi medžiaga.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 08 02, 20:10)
Darant dviejų eilių virtuvę su sala yra pakankamai vietos pasidėjimams, atkrenta problematiškos kampinės spintelės (nesakau, kad jos yra blogai, kitur jos yra tikras išsigelbėjimas, tačiau tais atvejais,  kai galima ir be jų turėti puikią virtuvę, kam jas daryti?), tikrai patogiau suktis virtuvėje smile.gif. Kam tas sienas būtinai užkrauti ir turėti tuščias grindis vidury g.gif ...
Sandėliuko neturėsit?


Man taip pat pirma mintis buvo, kad geriau virtuvė prie vienos sienos be jokių kampų ir ne pussalė, o talpi sala. 5m virtuvinio+sala mano galva nėra mažai, bet čia, žinoma, kiekvienai šeimininkei savo smile.gif
Atsakyti
Mirtise, as irgi pritarciau kad gariau 2 eiliu virtuve. Na jei norisi daugiau, tai as daryciau nebent vien kampa ir bet kuriuo atveju sala

U forma tai man labiausiai nepriimtinas, jei yra pakankamai vietos. Gaunasi 2 kampai, kurie kaip zinia ne tokie patogus ir dar paprastai brangiau irengimas gaunasi. As savo virtuve projektuodama prisiskaiciau ir prisiziuejau pavyzdziu, tai mano supratimu sala yra zymiai patogiau nei pussale, daug daugiau laisves judejimui, nes ja galima apeiti is abieju pusiu.
U forma mano supratimu kur vietos maziau arba labai norisi atskirti ta virtuve nuo bendros erdves, nes U forma tai zymiai uzdaresne gaunasi.

O juk labai norint sala galima daryti ilgesne, platesne ir neliks tos tuscios erdves kazin kiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 02 rugpjūčio 2015 - 21:34
Aš tai dėl erdvės nepergyvenu, kad bus per erdvu. Man svarbu, kad galėčiau kuo daugiau susidėti. Namukas 138 kv., tai vietos pasidėjimui nekas. Aš planuoju ne tik indus ir maisto produktus laikyti. Jei bus vietos, tai galėsiu ir kitus daiktus dėti. Užsiimu rankdarbiais, siuvu, lipdau. Tai vieną spintą norėčiau su stiklais, kad galėčiau savo pagamintas lėles susodinti.
MB sake, kad dėl kampinių spintų, spintelių brangumo nepergyvenčiau. Šiuo atveju mums labiau svarbu daiktų pasidėjimas rolleyes.gif
Tai gal galit kokių variantų pasiūlyti, kaip atrodys tos kampinės spintelės. Kairėje pusėje prie šaldytuvo turėtų būti spintų blokas, o dešinėje pastatomos spintelės. Dėl pakabinamų nežinau, gal jų nedaryti kampu. Tik tada kaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 03 rugpjūčio 2015 - 19:19