QUOTE(bevardė @ 2015 10 27, 13:43)
Vaidenasi tiems, kas su tuo nesusidūrė tiesiogiai. Beja, nekalbu apie autizmą ar epilepsiją. O neurologinių pažeidimų yra tikrai daug ir įvairių. Vakcinų informaciniuose lapeliuose yra oi kiek šalutinių poveikių surašyta ir tikrai ne vien paraudimas ar laikinas temperatūros pakilimas. Manot tie šalutiniai poveikiai šiaip sau surašyti? Iš piršto laužti? Manot šiaip sau gydytojai duoda pasirašyti dokumentą, kad apie visus šalutinius vakcinos poveikius jūs susipažinusi ir jiems atsiradus neturėsite jokių priekaištų medikams?
Jei Jūsų vaikui vakcinacija praėjo be pasekmių, tai patariu tris kart nusispjaukit ir padėkokit likimui, kad visas laimingai baigėsi.
Jei Jūsų vaikui vakcinacija praėjo be pasekmių, tai patariu tris kart nusispjaukit ir padėkokit likimui, kad visas laimingai baigėsi.
Atsiverskit bet kurio vaisto anotaciją - rasit milijonus pašalinių poveikių prirašyta. Nežiūrint to, vartojam tuos vaistus, vaikams duodam, o lyg ir gyvi vaikštom. Farmacininkai savo apsidraudimui surašo net tokius šalutinius poveikius, kurie tik galimai tikėtina, kad gali atsitikti. Bet tai, toli gražu nereiškia, kad realiai jie bus, tai tik prielaidos. O atsiranda profanų šioje srityje tėvų, kurie bet kokias savo vaiko ligas ir bėdas nurašo skiepui, nes juk lapelyje tai rašo

Pasirašyti medikai duoda visur ir visada - prieš bet kokią operaciją, nejautrą, procedūrą ar tiesiog gydymą. Net nedarbingumo lapelį gaudami, pasirašome. Ir skiepai čia jokia išimtis.
Ir mano vaikams, ir mano sesers vaikams, ir mano bendradarbių ir giminaičių, ir net pažįstamų vaikai jokių skiepijimo pasekmių nepatyrė. Manau, dėl to, kad kiekvieno vaiko pirstelėjimo nenurašinėja ant SKIEPO