Įkraunama...
Įkraunama...

Prievartos skiepyti vaikus įteisinimas!

QUOTE(bevardė @ 2015 10 27, 13:43)
Vaidenasi tiems, kas su tuo nesusidūrė tiesiogiai. Beja, nekalbu apie autizmą ar epilepsiją. O neurologinių  pažeidimų yra tikrai daug ir įvairių. Vakcinų informaciniuose lapeliuose yra oi kiek šalutinių poveikių surašyta ir tikrai ne vien paraudimas ar laikinas temperatūros pakilimas. Manot tie šalutiniai poveikiai šiaip sau surašyti? Iš piršto laužti? Manot šiaip sau gydytojai duoda pasirašyti dokumentą, kad apie visus šalutinius vakcinos poveikius jūs susipažinusi ir jiems atsiradus neturėsite jokių priekaištų medikams?
Jei Jūsų vaikui vakcinacija praėjo be pasekmių, tai patariu tris kart nusispjaukit ir padėkokit likimui, kad visas laimingai baigėsi.

Atsiverskit bet kurio vaisto anotaciją - rasit milijonus pašalinių poveikių prirašyta. Nežiūrint to, vartojam tuos vaistus, vaikams duodam, o lyg ir gyvi vaikštom. Farmacininkai savo apsidraudimui surašo net tokius šalutinius poveikius, kurie tik galimai tikėtina, kad gali atsitikti. Bet tai, toli gražu nereiškia, kad realiai jie bus, tai tik prielaidos. O atsiranda profanų šioje srityje tėvų, kurie bet kokias savo vaiko ligas ir bėdas nurašo skiepui, nes juk lapelyje tai rašo doh.gif Kokio dydžio knygų krūvą perskaitėte, kokius medicinos mokslus baigėte, kad leidžiate sau vertinti tokią sudėtingą sritį?
Pasirašyti medikai duoda visur ir visada - prieš bet kokią operaciją, nejautrą, procedūrą ar tiesiog gydymą. Net nedarbingumo lapelį gaudami, pasirašome. Ir skiepai čia jokia išimtis.
Ir mano vaikams, ir mano sesers vaikams, ir mano bendradarbių ir giminaičių, ir net pažįstamų vaikai jokių skiepijimo pasekmių nepatyrė. Manau, dėl to, kad kiekvieno vaiko pirstelėjimo nenurašinėja ant SKIEPO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 27, 14:02)
Ir mano vaikams, ir mano sesers vaikams, ir mano bendradarbių ir giminaičių, ir net pažįstamų vaikai jokių skiepijimo pasekmių nepatyrė.

Jums labai labai pasisekė...
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 27, 15:18)
Jums labai labai pasisekė...

Tokių, kuriems pagal jus "nepasiseka" yra vienetai, todėl nereikia kelti tos masinės skiepų baubo psichozės. Ir operacijos juk kai kam nepasiseka, bet esant reikalui vis tiek operuojamės. Visada pravartu įvertinti realią riziką ir naudą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 27 spalio 2015 - 15:42
Niekados nieko neagitavau neskiepyti. Niekada neteigiau, kad skiepai absoliutus blogis. Bet lygiai to paties tikiuosi ir iš tų, kurie elgiasi priešingai, ir reikalauja suskiepyti visus iš eilės ir tuos pačius "vienetus". Dar kartą sakau, tas kuris tiesiogiai nesusidūrė su neigiamom pasekmėm niekada gyvenime nesupras, juk "svetimo skausmo nebūna". O gal ir gerai, nes iš to, kaip jūs sakot, ir gali kilti, o gal būt jau ir kyla psichozės atsisakyti skiepų net jei ir nėra rimtų kontrindikacijų. Nors tiesa, juk kontrindikacijų ir nebūna doh.gif tik pirstelėjimai...
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 27, 15:42)
Niekados nieko neagitavau neskiepyti. Niekada neteigiau, kad skiepai absoliutus blogis. Bet lygiai to paties tikiuosi ir iš tų, kurie elgiasi priešingai, ir reikalauja suskiepyti visus iš eilės ir tuos pačius "vienetus". Dar kartą sakau, tas kuris tiesiogiai nesusidūrė su neigiamom pasekmėm niekada gyvenime nesupras, juk "svetimo skausmo nebūna". O gal ir gerai, nes iš to, kaip jūs sakot, ir gali kilti, o gal būt jau ir kyla psichozės atsisakyti skiepų net jei ir nėra rimtų kontrindikacijų. Nors tiesa, juk kontrindikacijų ir nebūna  doh.gif  tik pirstelėjimai...

Aptariami skiepai pilnai išpildo savo funkcijas tik tuomet, kai yra skiepijami visi iš eilės. Išskyrus, žinoma, gydytojo patvirtintas kontraindikacijas skiepui. Bet jų yra ne tiek daug, kad įtakotų bendrą užkrečiamųjų ligų epidemiologinę situaciją.
Apie kokias neigiamas pasekmes jūs vis kalbate, su kuriomis susidūrėte? Ar jo yra patvirtintos, kad atsirado nuo skiepo? Patvirtintos, o ne mamyčių lauke ant suoliuko sugalvotos visas vaiko bėdas nurašyti skiepams.
Atskirkit, kas yra kontraindikacijos ir pašaliniai poveikiai/reiškiniai.
Atsakyti
Pašaliniai poveikiai tampa kontrindikacija tolimesniems skiepams, bent turėtų taip būti.
Tema ne apie tai su kokiais šalutiniais poveikiais susidūrė mano vaikai, tema apie tai ar galima visus priverstinai vakcinuoti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 27, 16:00)
Pašaliniai poveikiai tampa kontrindikacija tolimesniems skiepams, bent turėtų taip būti.

Tema ne apie tai su kokiais šalutiniais poveikiais susidūrė mano vaikai, tema apie tai ar galima visus priverstinai vakcinuoti.

Jūs medikė, kad žinote, kaip turėtų būti? bigsmile.gif

Ne tik galima, bet ir reikia. Padėkokite visiems skiepų fobijos apsėstiems tėvams. kad atsirado priverstinis skiepijimas. Apie nevakcinavimą sprendžia gydytojas, matydamas tam kontraindikacijas, o ne supertėveliai 4u.gif
Atsakyti
"Dėkoti" reikia valžios atstovams ir tėveliams (matyt irgi "super"), apsėstiems fobijos, kad neskiepyti vaikai kels pavojų jų skiepytiems vaikučiams.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 27, 16:25)
"Dėkoti" reikia valžios atstovams ir tėveliams (matyt irgi "super"), apsėstiems fobijos, kad neskiepyti vaikai kels pavojų jų skiepytiems vaikučiams.

Jūs viską labai neteisingai suprantate ir akivaizdžiai stokojate žinių šia tema. Labai nuoširdžiai patariu paskaityti specifinės literatūros, tada suprasite, kad palaikantys vakcinavimą tėvai baiminasi visiškai ne dėl to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 27 spalio 2015 - 16:40
Taip, jie dar jaučia fobiją kad juos pačius gali užkrėsti, nes patys nelinkę revakcinuotis.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 27, 16:42)
Taip, jie dar jaučia fobiją kad juos pačius gali užkrėsti, nes patys nelinkę revakcinuotis.

Gal turite ir daugiau panašių "išminties perliukų" bigsmile.gif
Atsakyti
Tokių "perliukų" pilna aplinkui ir šiame forume. Tiesiog pacitavau ne vieną, kuris aršiai piktinasi tais kurie nesiruošia vaikų skiepyti. Tai ne mano mintys.
Gaila, kad daugumoje diskusijų yra arba tie, kurie skiepus mato tik "baltai" arba tie, kurie juos mato tik "juodai". Gaila, bet klysta ir vieni ir kiti. Dėl rimtų šalutinių komplikacijų net medikai žodžiu kalba, deja, kažkodėl nesirįžta to išdėstyti raštu. Klausimas kodėl, bet klausimas ne šiai temai ir ne šios temos dalyviams diskutuoti. Į jį turi atsakyti kiekvieno tokio mediko sąžinė.
Atsakyti