Įkraunama...
Įkraunama...

Prievartos skiepyti vaikus įteisinimas!

QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 30, 12:27)
Labai gerai žmonės,kad domisi,šaunuolės,Jums toli iki jų.Aš ir daug kuo domiuosi,neturiu jokio vaisto namuose tik termometrą,visi aplinkui sako kaip taip galima šiais laikais,vaistai daugumai tapo antru patiekalu,aš turiu tų stebuklingų receptų ir su niekuo nesidalinu.Nu pažiūriu aplink vieni ligoniai ir dar visi skiepyti,išberti,kažko netoleruoja,ligos visokios kankina,savaitėmis ar mėnesiais serga,visokių isterinių sutrikimų turi.Na baisu kai kurie be piliulių ir be adatos kaip ne žmonės biggrin.gif

Jetau, kaip kasdienybę pralinksmina tokios žinutės biggrin.gif Dar ir koleges palinksminsiu prie kavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 30, 12:51)
Jetau, kaip kasdienybę pralinksmina tokios žinutės biggrin.gif Dar ir koleges palinksminsiu prie kavos thumbup.gif

Taip taip ir piliulę kokią profilaktiškai suvartokite pastiprins organizmą,beje vakar girdėjau jau gripas siaučia,pasiskiepykite ir būtinai profilaktiškai antibiotikų kursą suvartokite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 30, 11:23)
Nežiūrint to, antrasis, taip pat kenčia nuo alergijos. Kaip čia taip? g.gif

Taip, nes pasidaviau gydytojos įkalbinėjimams skiepyti, nes juk skiepai anot gydytojos alergijos negali išprovokuoti, nesvarbu kad informaciniame lapelyje rašoma apie alergines reakcijas, jų nebūna. Taigi šiuo atveju esu visiškai įsitikinusi, kad jei ne skiepai, alergija o po to ir astma nebūtų pasireiškusi, jei atidžiai seksiu vaiko mitybą ir aplinką.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 30, 12:53)
Taip taip ir piliulę kokią profilaktiškai suvartokite pastiprins organizmą,beje vakar girdėjau jau gripas siaučia,pasiskiepykite ir būtinai profilaktiškai antibiotikų kursą suvartokite  biggrin.gif

Oi, jau šituo klausimu mums tamstos patarimų tikrai nereikia. Pasilaikykit savo receptus prie savęs.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 30, 12:54)
Oi, jau šituo klausimu mums tamstos patarimų tikrai nereikia. Pasilaikykit savo receptus prie savęs.

Kai žmogus savo nuomonės be farmacijos vadovėlių neturi mažu pravers patarimai iš šono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 30, 12:59)
Kai žmogus savo nuomonės be farmacijos vadovėlių neturi mažu pravers patarimai iš šono 4u.gif

Visada esu atvira patarimams, tik ne tokių žmogiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 30, 12:12)
Nagi, siūlė vartoti kažkokį stebuklingą papildą, neva apvalantį skiepais užterštą organizmą. Ir net tyrimą su šuniukais pristatė į a.ž. biggrin.gif

Pasirodo net ir to nesupratote, nors taip jau aiškiai aprašiau cool.gif
Ar aš siūliau? cool.gif Aš tą tyrimą pristačiau tik kaip skiepų demaskavimą tongue.gif nes pirmiausia priskiepija, o po to jau ieško su kuo valytis nuo skiepų ir visos kitos žalos, nutinkančios gyvūnui. Bet, kaip žinia man ir jums, skiepai ne vioeną kartą ten taip pat paminėti. Tas jūsų švęstas, kokybiškas, išvalytas "vandenėlis" biggrin.gif
O žmogui juk tas pats galioja šiuo atveju. Elementaru, Vatsonai cool.gif
Ir šiaip, toli gražu vien tik gerosios bakterijos neišvalys tos žalos. Tai tik viena iš galimybių.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 30, 13:01)
Visada esu atvira patarimams, tik ne tokių žmogiukų 4u.gif

Visai kaip ir man,kai paskaitau skiepytis yra privaloma,taip ir supranti,kad tau privaloma,bet ne man.Ir prifarširuotų būtybių nuomonė nerūpi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 10 30, 12:51)

Linksminkitės, tik nepamirškite dar savo tablietkos ir švirkštuko prie kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 10 30, 12:54)
Taip, nes pasidaviau gydytojos įkalbinėjimams skiepyti, nes juk skiepai anot gydytojos alergijos negali išprovokuoti, nesvarbu kad informaciniame lapelyje rašoma apie alergines reakcijas, jų nebūna. Taigi šiuo atveju esu visiškai įsitikinusi, kad jei ne skiepai, alergija o po to ir astma nebūtų pasireiškusi, jei atidžiai seksiu vaiko mitybą ir aplinką.

Jei vaikas iš esmės nėra alergiškas, skiepas paprastai tos alergijos ir nesukelia. Kaip taisyklė, visos skiepo alerginės reakcijos yra išprovokuojamos vaikams jau turintiems iškreiptas imunines reakcija, t.y. alergijas į krūvas kitų dirgiklių. Be abejo, alergiško vaiko organizmas sureaguoja į naują alergeną - skiepą. Būtų keista, jei tai nenutiktų net ir mažame laipsnyje. O karščiavimas po skiepo - tai ne alerginė reakcija, o labai normalus, net teigiamas organizmo atsakas, medikui ir normaliems tėvams signalizuojantis, kad vaiko imuninė sistema sveika ir produktyviai sureagavo į įvestus antigenus bei intensyviai produkuoja nuosavą imuninį atsaką - antikūnus. Ko ir siekiama vakcinavimu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 30, 13:05)
Linksminkitės, tik nepamirškite dar savo tablietkos ir švirkštuko prie kavos biggrin.gif

Baikit, mums tokie specijalisčių pasamprotavimai medicininėmis temomis tiek vitamino C prigamina, kad jokių tabletikių nebereikia. 4u.gif
Atsakyti
Karščiavimas virš 39 yra normali reakcija? Net informacinis lapelis rašo ką kitą. Kad karščiavimas tai alerginė reakcija irgi niekur nesakiau, nefantazuokit apie tai ko nėra.
Mano vaikas turėjo polinkį į alergiją, aš ir nesakau, kad skiepas alergiją sukėlė, sakau kad iššaukė.
Atsakyti
Bet realiai tos baudos būtų ne todėl,kad vaiko neskiepiji,o todėl,kad nededi savo parašo.Tai čia dabar jau baudomis siekiama priversti žmones pasirašinėti kur jie panorės doh.gif
Atsakyti