QUOTE(bevardė @ 2015 10 30, 14:01)
Tą laikotarpį mes praeinam tieisog neskiepydami. Bet dabar, kai tie skiepai tampa privalomi, ne vien tėvai turės atsakyti baudomis, bet ir medikams nepyragai. Jie irgi turės atsiskaityti kodėl jie nusprendė būtent to vaiko neskiepyti. Jei pati esate medikė tai puikiai suprantate apie ką aš.
Tai medikams iš esmės niekas nepasikeis. Lygiai taip pat iki šiol pripažindami kontaindikacijas skiepui, formuluodavo išvadas remdamiesi krūva faktorių, aplinkybių, tyrimų. Va su tėvais bus daugiau problemų. Žinoma, tokių bus mažuma. Dauguma, ačiūdie sąmoningi ir atsakingi žmonės.
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 30, 14:21)
Aš turiu savo galvą ir gyvenu kaip man reikia be kitų įsikišimo,ypač nepažįstamų žmonių,o protingesnė Dangė nebūtinai dėl skiepų,o tiesiog bendraudama virtualioje erdvėje su nepažįstamais žmonėmis.
Mūsų gydytoja nekiša skiepų ir ačiū jai
Mūsų gydytoja nekiša skiepų ir ačiū jai

Virtualioje erdvėje, kaip ir gyvenime, tenka bendrauti su įvairiais žmonėmis. Aš žmogus tiesioginis, žodžių į vatą nevynioju, siusipusi ne mano stiliukas ir plamai daiktus mėgstu vadinti tikraisiais vardais, tad teks su tuo susitaikyti