Įkraunama...
Įkraunama...

Prievartos skiepyti vaikus įteisinimas!

Aš tai labai palaikau dange ir kackac poziciją. Ta manija ar mada prieš skiepus prie gero neprives. Jau dabar atsiranda visokie protrūkiai. Baisu pagalvoti, kas bus toliau. Vaikai dar gal ir nepajus pasekmių, bet anūkams paliksime ne kokį palikimą.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2015 10 31, 20:51)
Aš tai labai palaikau dange ir kackac poziciją. Ta manija ar mada prieš skiepus prie gero neprives. Jau dabar atsiranda visokie protrūkiai. Baisu pagalvoti, kas bus toliau. Vaikai dar gal ir nepajus pasekmių, bet anūkams paliksime ne kokį palikimą.

Niu palikite ta savo aliuminio poveikį anūkams,niekas nedraudžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 21:01)
Niu palikite ta savo aliuminio poveikį anūkams,niekas nedraudžia 4u.gif

Kažkaip jūs šnekate labai savanaudiškai ir egoistiškai.
Atsakyti
Napalaukite pasiskaitykite ko mano vaikui ir man prilinkėta,ar tik pastebite tai ką norite pastebėti?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2015 10 31, 16:27)
Ar galiu paklausti: tie, kurie už kyšiukus, pasirašys pažymas dėl kontraindikacijų skiepams eis į rojų, ar į pragarą  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Galiu atsakyti:be abejo,kad į dangų smile.gif

Ir kur pradingo moderatorė,kiek galima dergtis temoje,nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2015 10 31, 21:12)
Kažkaip jūs šnekate labai savanaudiškai ir egoistiškai.

Nuskambėjo taip lyg labai norėtumėte, kad mes visi tuo aliuminiu su jumis dalintumėmės mirksiukas.gif Aš geriau su jumis obuoliuku pasidalinčiau smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 31, 19:36)
tai jie ir surašys juoką - žalos nėra. Jie gi tik tiek tesugeba, neva jūs nežinote lotuliukas.gif

Tai jei nėra, iš kur jie tą žalą paims? biggrin.gif

QUOTE(Manifesto @ 2015 10 31, 20:51)

drinks_cheers.gif Smagu, kad yra protingai mąstančių žmonių. Paguoda, kad tokių yra dauguma. O kiti smagiai papildys valstybės biudžetą.

QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 21:54)
Napalaukite pasiskaitykite ko mano vaikui ir man prilinkėta,ar tik pastebite tai ką norite pastebėti?

Kad pati prilinkėjai, tai visi puikiai matė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 01 lapkričio 2015 - 07:01
QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 19:50)
Skiepai,tai kišimas kažko į save ir taisyklių laužymas kelyje niekuo nesusiję.

Argi mirksiukas.gif Kelių eismo taisyklės- ta pati prevencija. Kai kažkuri mama rypuoja, kad jos vaikas netoleruoja būti prisegtas automobilinėje kėdutėje, o bjaurieji kelių policininkai už individualų požiūrį į KET bauduoja, ar tai nieko neprimena mirksiukas.gif

QUOTE(žydrynė @ 2015 10 31, 22:55)
Galiu atsakyti:be abejo,kad į dangų smile.gif

Ir kur pradingo moderatorė,kiek galima dergtis temoje,nesuprantu doh.gif

bigsmile.gif Vadinasi, kai medikai kyšininkai parduoda jums reikalingą paslaugą- jie eina į dangų. O kai kaimynui nedarbingumo lapelį reikalams susitvarkyti, arba kokį labai laiko laukti neturintį pilietį "pastumia" eile į priekį prieš jus- tada į pragarą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2015 11 01, 11:25)
bigsmile.gif Vadinasi, kai medikai kyšininkai parduoda jums reikalingą paslaugą- jie eina į dangų. O kai kaimynui nedarbingumo lapelį reikalams susitvarkyti, arba kokį labai laiko laukti neturintį pilietį "pastumia" eile į priekį prieš jus- tada į pragarą  bigsmile.gif

Kadangi mūsų požiūriai į tą patį dalyką kardinaliai skiriasi,tai neverta diskutuoti,nes jūs suprantat vienaip,aš kitaip.Man skiepai nėra žmonijos išsigelbėjimas,griečiau atvirkščiai,todėl ir išvados atitinkamos smile.gif Žmogaus kūną,gamtą,mediciną suprantu ir vertinu kitaip,visai kitu kampu.Ir visiškai nelaikau tai man reikalinga paslauga,žiūriu ir matau daug plačiau,darželis tai čia smulkmena palyginus,jei reiks ir baudas susimokėsiu ir nusispjovus gyvensiu toliau
Dėl lapelių ir eilių ne mano reikalas,aš tolerantiška,nerėkauju ir nekoneveikiu.O ir lankausi pas gyd labai retai.Nedarbingumo nei karto nesu turėjusi tfu tfu tfu.Manau,kad ne jums ir ne man spręsti tokius dalykus apie kiekvieno sąžinę,nuopelnus ir atpildą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 01 lapkričio 2015 - 12:12
Sveiki,

Įdedu nuorodą į kito forumo temą, kurioje įdėtos nuorodos dėl skiepų privalomo įvedimo.

Prievartinio skiepijimo projektas pateiktas svarstyti vyriausybei. Visi kviečiami pareikšti savo nuomonę ir pateikti prieštaravimus dėl planuojamo įvesti prievartinio vaikų skiepijimo. Tai galima padaryti iki lapkričio 2 d.

Nuomonės išreiškimas dėl skiepų privalomumo
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2015 11 01, 13:29)
Sveiki,
Įdedu nuorodą į kito forumo temą, kurioje įdėtos nuorodos dėl skiepų privalomo įvedimo.

Mes pareikšime labai didelį pritarimą tieiai SAM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 01 lapkričio 2015 - 14:00
Pasirūpinau ir, kad Seimo sveikatos reikalų komitetas rytoj gautų įstatymo projektą palaikančių žmonių laiškų. Neabejoju, kad ir taip jau jų turi daugiau nei pakankamai. Su nekantrumu laukiame įstatymo priėmimo.
Atsakyti