Aš tai labai palaikau dange ir kackac poziciją. Ta manija ar mada prieš skiepus prie gero neprives. Jau dabar atsiranda visokie protrūkiai. Baisu pagalvoti, kas bus toliau. Vaikai dar gal ir nepajus pasekmių, bet anūkams paliksime ne kokį palikimą.
QUOTE(Manifesto @ 2015 10 31, 20:51)
Aš tai labai palaikau dange ir kackac poziciją. Ta manija ar mada prieš skiepus prie gero neprives. Jau dabar atsiranda visokie protrūkiai. Baisu pagalvoti, kas bus toliau. Vaikai dar gal ir nepajus pasekmių, bet anūkams paliksime ne kokį palikimą.
Niu palikite ta savo aliuminio poveikį anūkams,niekas nedraudžia

QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 21:01)
Kažkaip jūs šnekate labai savanaudiškai ir egoistiškai.
Napalaukite pasiskaitykite ko mano vaikui ir man prilinkėta,ar tik pastebite tai ką norite pastebėti?
QUOTE(dange @ 2015 10 31, 16:27)
Ar galiu paklausti: tie, kurie už kyšiukus, pasirašys pažymas dėl kontraindikacijų skiepams eis į rojų, ar į pragarą

Galiu atsakyti:be abejo,kad į dangų

Ir kur pradingo moderatorė,kiek galima dergtis temoje,nesuprantu

QUOTE(Manifesto @ 2015 10 31, 21:12)
Kažkaip jūs šnekate labai savanaudiškai ir egoistiškai.
Nuskambėjo taip lyg labai norėtumėte, kad mes visi tuo aliuminiu su jumis dalintumėmės

QUOTE(Monteverte @ 2015 10 31, 19:36)
tai jie ir surašys juoką - žalos nėra. Jie gi tik tiek tesugeba, neva jūs nežinote 

Tai jei nėra, iš kur jie tą žalą paims?

QUOTE(Manifesto @ 2015 10 31, 20:51)

QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 21:54)
Napalaukite pasiskaitykite ko mano vaikui ir man prilinkėta,ar tik pastebite tai ką norite pastebėti?
Kad pati prilinkėjai, tai visi puikiai matė

QUOTE(Erikauzas @ 2015 10 31, 19:50)
Argi

QUOTE(žydrynė @ 2015 10 31, 22:55)
Galiu atsakyti:be abejo,kad į dangų

QUOTE(dange @ 2015 11 01, 11:25)

Kadangi mūsų požiūriai į tą patį dalyką kardinaliai skiriasi,tai neverta diskutuoti,nes jūs suprantat vienaip,aš kitaip.Man skiepai nėra žmonijos išsigelbėjimas,griečiau atvirkščiai,todėl ir išvados atitinkamos

Dėl lapelių ir eilių ne mano reikalas,aš tolerantiška,nerėkauju ir nekoneveikiu.O ir lankausi pas gyd labai retai.Nedarbingumo nei karto nesu turėjusi tfu tfu tfu.Manau,kad ne jums ir ne man spręsti tokius dalykus apie kiekvieno sąžinę,nuopelnus ir atpildą.
Sveiki,
Įdedu nuorodą į kito forumo temą, kurioje įdėtos nuorodos dėl skiepų privalomo įvedimo.
Prievartinio skiepijimo projektas pateiktas svarstyti vyriausybei. Visi kviečiami pareikšti savo nuomonę ir pateikti prieštaravimus dėl planuojamo įvesti prievartinio vaikų skiepijimo. Tai galima padaryti iki lapkričio 2 d.
Nuomonės išreiškimas dėl skiepų privalomumo
Įdedu nuorodą į kito forumo temą, kurioje įdėtos nuorodos dėl skiepų privalomo įvedimo.
Prievartinio skiepijimo projektas pateiktas svarstyti vyriausybei. Visi kviečiami pareikšti savo nuomonę ir pateikti prieštaravimus dėl planuojamo įvesti prievartinio vaikų skiepijimo. Tai galima padaryti iki lapkričio 2 d.
Nuomonės išreiškimas dėl skiepų privalomumo
QUOTE(stafisss @ 2015 11 01, 13:29)
Sveiki,
Mes pareikšime labai didelį pritarimą tieiai SAM.
Pasirūpinau ir, kad Seimo sveikatos reikalų komitetas rytoj gautų įstatymo projektą palaikančių žmonių laiškų. Neabejoju, kad ir taip jau jų turi daugiau nei pakankamai. Su nekantrumu laukiame įstatymo priėmimo.