Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos 20tema

QUOTE(???? @ 2015 07 16, 14:26)
Kaip sita ismatavot? blink.gif  Toks nutekejimas galejo uztrumpint ir/arba sudegint motinine plokste.




nepamenu jau, kažkaip pasimatė kai dar buvo upsas. Paskui upsas sugedo.
Papildyta:
gerai ačiū už patarimą
Atsakyti
QUOTE(???? @ 2015 07 16, 14:26)

Siap tai pirmiausia reiktu tikrint prijungus minimalistine grandine - atjungus HDD ir RAM. Jei pasileidus pradeda pypseti (aisku tam, kad kazkas pypsetu turi buti ir case speaker'is pajungtas), tai geras zenklas, jog motinine greiciausiai sveika, o jei simptomai tie patys, tai kazkas blogai su motinine plokste, CMOS baterija gali tureti tam itakos, bet labai abejociau. Antravertus, jei motinine blogu zenklu nesignalizuoja, tada dedat ram, jei ju ne vienas, tai dedat po viena ir jei kas blogai, tai ta pati dar per skirtingus slotus. Jei turit savo motinines plokstes manual, ten turi but aprasyti POST beep kodu reiksmes. Nors daugeliu atveju, POST kodu reiksmes vienodos - 1 supypsejimas reiskia viskas gerai, kiti kodai signalizuoja apie problema.


viską patikrinau atjungus hdd, ssd, cdrom ir ramus, pakaitaliojau ramus, viskas tas pats, pypsėjo tik išėmus ramus kaip ir turi būt. Bet iš esmės problema išlieka ta pati. Ai, dar būna įjungi, tada staigiai persikrauna, nu žodžiu, pačiai nepavyks išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(khaleesi @ 2015 07 17, 17:01)
viską patikrinau atjungus hdd, ssd, cdrom ir ramus, pakaitaliojau ramus, viskas tas pats, pypsėjo tik išėmus ramus kaip ir turi būt. Bet iš esmės problema išlieka ta pati. Ai, dar būna įjungi, tada staigiai persikrauna,  nu žodžiu, pačiai nepavyks išsiaiškinti.


Cia nera ka nors konkretaus pasakantis testas, tiesiog galima logiskai atsekti, kuris komponentas trugdo kompiuteriui sekmingai uzsikrauti. As jusu atveju kabinciaus prie RAM'U, jei juos idejus atsiranda tie patys simptomai, kaip jus minejot.
Atsakyti
QUOTE(???? @ 2015 07 17, 18:51)

aha aisku. nu aš irgi pamaniau jog ramai, bet negi jie abu sugedę gali būt (pas mane du kaulai) ax.gif
p.s.bateriją pakeičiau, aišku nepadėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 17 liepos 2015 - 22:34
sveiki nelabai sugalvoju kokioj temoj paklausti tai labai nepykit .reikia el.pastu issiusti pirkimo kvita ,kaip tai padaryti nelabai moku ,isaiskinkit detaliai,aciu iskart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2015 07 20, 14:49)
sveiki nelabai sugalvoju kokioj temoj paklausti tai labai nepykit .reikia el.pastu issiusti pirkimo kvita ,kaip tai padaryti nelabai moku ,isaiskinkit detaliai,aciu iskart  blush2.gif


https://support.goog...swer/6584?hl=en
Atsakyti
Sveiki vaikai isdydino interneto puslapikse vaizda Kaip ji sumazinti?
Atsakyti
QUOTE(khaleesi @ 2015 07 21, 00:32)

ta prasme prikabinti is kompo as dokumenta moku ,o pirkimo cekiukas parduotuves ir man ji reik issiusti el .pastu ,tai kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2015 07 21, 14:00)
ta prasme prikabinti is kompo as dokumenta moku ,o pirkimo cekiukas parduotuves ir man ji reik issiusti el .pastu ,tai kaip tada?

Manyčiau nuskanuoti į kompiuterį ar nufotografuoti,o tada jau ir bus galima nusiūsti
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2015 07 21, 00:56)
Sveiki vaikai isdydino interneto puslapikse vaizda Kaip ji sumazinti?


Ctrl ir brūkšnelio mygtukas
Atsakyti
QUOTE(khaleesi @ 2015 07 21, 14:46)
Ctrl ir brūkšnelio mygtukas

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2015 07 03, 20:32)
Sveiki..iskilo tokia beduke su kompu pas tevukus.Internetu gali naudotis tik vienas kompas..bandant prisijungt kitam iterneto nebegauna abu...kaip suprantu Wifi neapsaugotas...uztenka kaimynam pagaut musu signala ir viskas....ar uztektu uzdet apsauga..internetui..ar beda kazkur kitur..

nieks nepgelbes verysad.gif
Atsakyti