Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos 20tema

noriu pagalbos, kodėl kai aš perkeliu (kopijuoju) dokumentą kokį į wordą man visas tekstas būna susimaišęs (jokių pastraipų, iš naujos).? Ką čia reikia nustatinėti? ką daryti?

išanksto ačiū
Atsakyti
o man reikia pagalbos apie planseta,
kaip isjungti vis lendancias reklamas, kurios galiausia uzlagina??

i a.z
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miketukas1: 14 rugsėjo 2015 - 11:23
QUOTE(Miketukas1 @ 2015 09 14, 12:23)
o man reikia pagalbos  apie planseta,
kaip isjungti vis lendancias  reklamas, kurios galiausia uzlagina??

i a.z

https://adblockplus.org/
Atsakyti
Sveikos,

Atsitiko problema su baterija. Rašo: no baterry is detected. Visuomet kompas turi būti kraunamas. Čia jau baterija nulūžo? Ar galima kažką padaryti?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2015 09 25, 23:17)
Sveikos,

Atsitiko problema su baterija. Rašo: no baterry is detected. Visuomet kompas turi būti kraunamas. Čia jau baterija nulūžo? Ar galima kažką padaryti?

naują bateriją
Atsakyti
Sveiki,

problema su nešiojamu kompiuteriu: Dell Inspiron N5110.
Įjungus ir kai normaliai kraunasi pirmiausiai atsiranda užrašas Dell ir apačioje juoda juostelė, kuri turi mėlynai užsipildyti, tada toliau kraunasi ir viskas gerai.
Bet pastaruoju metu įjungus atsiradus Dell užrašui juosta užsikrauna maždaug 1/3 ir viskas. Į nieką nereaguoja, reikia išjungti, vėl įjungti ir gal po 15-20 min vėl veikia.

Gal kas turit minčių, kas galėtų būti ir ar apsimoka nešti į taisyklą?
Atsakyti
Gal kas galit padėti. Atėjo pasiūlymas įdieti windows 10. Įdiegiau ir dingo garsas. Šiaip visi failai vietoj, tik garso neliko. Ką daryti?
Atsakyti
smile.gif+2015 10 15, 08:36-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2015 10 15, 08:36)
Gal kas galit padėti. Atėjo pasiūlymas įdieti windows 10. Įdiegiau ir dingo garsas. Šiaip visi failai vietoj, tik garso neliko. Ką daryti?

duodant tiek info jus ne ten pateikete klausima geriau buvo i extrasenu sou koki
nu ka galim psaakyti is tiek info?
nors butumet parase koks tamsiai melynas grazus cia neskaitant kompo markes i t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqTis: 15 spalio 2015 - 23:09
smile.gif+2015 10 15, 09:36-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2015 10 15, 09:36)

Reikėtų susirasti garso tvarkykles ir bandyti įsidiegti iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2015 10 17, 20:59)

Ačiū. Gryžom atgal prie 7, ir viskas susitvarkė. Tiesa, dabar rašo, kad windows ne autentiška, bet garsas atsirado.
Atsakyti
Sveiki. Gal žinote kas galėtų būti. Vienas kompas namie veikia per Wi-fi be problemų, o prijungus antrą kompą interneto ryšys nuolat trūkinėja (kartais net neįmanoma dirbti). Gal kažkas nustatymuose negerai?
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2015 10 17, 19:59)

tiesa nepagalvojau
juk yra programeles kurios parenka ar atnaujina draiverius pacios ir atsiuncia
tipo kaip DriverNavigator tik nezinau ar sita pilnai nemokama

Atsakyti