QUOTE(maika @ 2015 07 10, 13:28)
Teisybė

Pas daktarus nebevaikštau, tai mečiausi prie būrėjų...
Na lankytis gali bet svarbu neitiketi kad bus taip.ir tik taip!
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2015 07 07, 14:32)
Tu cia vis mane primeni ?!
Mergytes, skaitau apie jus kiekviena diena, ypac apie meskute, labai sergu.
O mes atsventem 3 metukus!
Del anginos, jei kas primena kai man dare ta sekminda IUI, as buvau visai be balso...o dabar 2 savaites atgal t.p. uzejo man mano gerkle, be balso, skaudejo....ir ka jus galvojat mano pupos... o mes turesim broliuka ar sesute

naturaliai
Ogogo

palacioke jau antra suplanavo!! ! Niuuugi sveikinimai !!! !!

ir su trim metukais sveikinu!! !

ot laikas skrieja!
Apie angina esu skaičius kad moterims kurioms ji būna gali trukdyti pastoti, ir daryti tyrimai parodė kad isoperavus greicuau pastojama
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2015 07 09, 13:14)
buvo prieš porą savaičių toks atvejis (dar iki šiol širdį sopa

) - atvedžiau į darželį, davė bučkį, nuėjo į grupę, aš su auklėtoja užsiplepėjau, D.C. mato, kad neišeinu, tai pradėjo aplink sukiotis, aš jam vėl ate ir bučkį, vėl su auklėtoja kažką, nu viskas sakau einu, ate, tas jau mane stumia atseit eik jau, mama, kiek dar bus ate ir bučkių

eina į darželį su mielu noru, nes košės duoda, gali savo ir dar dviejų kaimynų suvalgyti

o jei rimtai, kol kas individualistas, su niekuo nežaidžia, pats sau arba su auklėtoja būna, gal kalba kiša koją, bet juk perpras kada nors

nuo rugsėjo pereina iš lopšelio į darželį, tai šian simbolines išleistuves daržely švęsime, bendrą nuotrauką darysime, bandysime bent jau, nes mano nenuoramai net papozuot kantrybės pritrūksta

darbe daug nuotraukų neturiu, tai tik vieną įkėliau, pamatysi, kaip vaikas paaugo ir pasikeitė, tikras vyras jau
Fainuolis D.C.
Papildyta:
QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 10, 11:48)
Nebezinau Meskute.sugersiu antibiotikus ir kartosiu po menesio.prisiskaiciau tai plaukai pasisiause kokia baisi liga... Tikiuos issigydys.
O aprasytus pozymius jauciu,abejoju kad suklydo
O po mėn ne per anksti kartoti? Lyg ir ilgesnis laiko tarpas turi praeiti.
Jūs turejot nelaimė...jei nemaisau.. Gal ši infekcija galėjo įtakoti ?
Būtinai reikia gydyti o dėl.kiausintakiu sako jie uzanka kai ilgai negydoma na tad tikiuosi kad tau viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2015 07 10, 13:04)
Buvau pas būrėją. Pasakė tokių dalykų kad... gerai kad sėdėjau... Matė, kad buvau pastojusi. Berniukas buvo. Ateityje vaikų nemato. Sakė negaliu pastot dėl to, kas dažnai kartojosi. Sako, gal kokių infekcijų buvo? Bet kad gi nebuvo... Kai paminėjau, kad buvo tepliojimų, laparoskopijų, histeroskopijų, tai sakė kad jų metu padaryti kažkokie pažeidimai ir dėl to dabar nepastoju...
Sunkiai patikrinami dalykai...
O tu buvai pastojus?
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney