Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(maika @ 2015 07 10, 13:18)
O man dabar norisi pas dar vieną nueiti, palyginti ar tą patį pasakys mastau.gif

neturi ką veikti smile.gif jei rimtai, matau, kad nebežinai, ko griebtis 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 07 10, 13:20)
neturi ką veikti smile.gif jei rimtai, matau, kad nebežinai, ko griebtis 4u.gif friends.gif
Teisybė blush2.gif Pas daktarus nebevaikštau, tai mečiausi prie būrėjų... doh.gif
Atsakyti
Mano sesė buvo pas burėja ir sakė jei, kad pas mane vaiko metų bėgyje namato verysad.gif Buvau susinervinus norėjau pati nueiti pas atseit labai labai gera... Bet kolkas neinu bijau, to ka pasakys doh.gif
Apskitai šiuo metu nežinau kur eiti ir ką daryti, kad sisilaukti leliuko. O dabar drauge pagimde tai išvis, bijau net pagalvoti, kaip reikės eiti aplankyti, širdį spaudžia ir ašaros byra. Aišku ir ji vargo 5 m. 4u.gif
Atsakyti
Bet dabar taip pagalvojau.. Issigydzius chlamid reiks kiausintakius tinkrintis? Nes gali but uzake? unsure.gif

Kaip viskas painu ir sukasi ratu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2015 07 10, 13:18)
Ačiū už palaikymą  4u.gif Džiaugiuosi kad tau būrėja nepataikė  wub.gif
O man dabar norisi pas dar vieną nueiti, palyginti ar tą patį pasakys mastau.gif

As tada nuejau po poros menesiu vel pas ta pacia, vildamasi, kad pasakys kitaip ir as turesiu vilti susilaukti vaikelio, bet mano didziausiai nuostabai ji pakartojo ta pati (prisiminti negalejo). Tada man prasidejo juodasis periodas. Dabar kaip permastau, griebesi visko, kad tik isgirsti ta lemtinga zodi, kad tapsi MAMA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2015 07 10, 13:28)
Teisybė blush2.gif Pas daktarus nebevaikštau, tai mečiausi prie būrėjų...  doh.gif

Na lankytis gali bet svarbu neitiketi kad bus taip.ir tik taip!
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2015 07 07, 14:32)
Tu cia vis mane primeni ?!  biggrin.gif

Mergytes, skaitau apie jus kiekviena diena, ypac apie meskute, labai sergu.

O mes atsventem 3 metukus!

Del anginos, jei kas primena kai man dare ta sekminda IUI, as buvau visai be balso...o dabar 2 savaites atgal t.p. uzejo man mano gerkle, be balso, skaudejo....ir ka jus galvojat mano pupos... o mes turesim broliuka ar sesute  blush2.gif  naturaliai

Ogogo thumbup.gif palacioke jau antra suplanavo!! ! Niuuugi sveikinimai !!! !! wub.gif ir su trim metukais sveikinu!! ! wub.gif ot laikas skrieja!

Apie angina esu skaičius kad moterims kurioms ji būna gali trukdyti pastoti, ir daryti tyrimai parodė kad isoperavus greicuau pastojama g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2015 07 09, 13:14)
4u.gif
buvo prieš porą savaičių toks atvejis (dar iki šiol širdį sopa laugh.gif ) - atvedžiau į darželį, davė bučkį, nuėjo į grupę, aš su auklėtoja užsiplepėjau, D.C. mato, kad neišeinu, tai pradėjo aplink sukiotis, aš jam vėl ate ir bučkį, vėl su auklėtoja kažką, nu viskas sakau einu, ate, tas jau mane stumia atseit eik jau, mama, kiek dar bus ate ir bučkių biggrin.gif eina į darželį su mielu noru, nes košės duoda, gali savo ir dar dviejų kaimynų suvalgyti doh.gif o jei rimtai, kol kas individualistas, su niekuo nežaidžia, pats sau arba su auklėtoja būna, gal kalba kiša koją, bet juk perpras kada nors smile.gif nuo rugsėjo pereina iš lopšelio į darželį, tai šian simbolines išleistuves daržely švęsime, bendrą nuotrauką darysime, bandysime bent jau, nes mano nenuoramai net papozuot kantrybės pritrūksta smile.gif
darbe daug nuotraukų neturiu, tai tik vieną įkėliau, pamatysi, kaip vaikas paaugo ir pasikeitė, tikras vyras jau smile.gif

Fainuolis D.C. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiolienė @ 2015 07 10, 11:48)
Nebezinau Meskute.sugersiu antibiotikus ir kartosiu po menesio.prisiskaiciau tai plaukai pasisiause kokia baisi liga... Tikiuos issigydys.
O aprasytus pozymius jauciu,abejoju kad suklydo

O po mėn ne per anksti kartoti? Lyg ir ilgesnis laiko tarpas turi praeiti.
Jūs turejot nelaimė...jei nemaisau.. Gal ši infekcija galėjo įtakoti ?
Būtinai reikia gydyti o dėl.kiausintakiu sako jie uzanka kai ilgai negydoma na tad tikiuosi kad tau viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2015 07 10, 13:04)
Buvau pas būrėją. Pasakė tokių dalykų kad... gerai kad sėdėjau... Matė, kad buvau pastojusi. Berniukas buvo. Ateityje vaikų nemato. Sakė negaliu pastot dėl to, kas dažnai kartojosi. Sako, gal kokių infekcijų buvo? Bet kad gi nebuvo... Kai paminėjau, kad buvo tepliojimų, laparoskopijų, histeroskopijų, tai sakė kad jų metu padaryti kažkokie pažeidimai ir dėl to dabar nepastoju...
Sunkiai patikrinami dalykai...

O tu buvai pastojus? g.gif
Atsakyti
Meskute,gydytojas sake po menesio kartot.

Taip.nemaisai-turejau nelaime.bet pries sekminga IUI dare tyrima-nebuvo zarazos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 07 10, 16:05)
As tada nuejau po poros menesiu vel pas ta pacia, vildamasi, kad pasakys kitaip ir as turesiu vilti susilaukti vaikelio, bet mano didziausiai nuostabai ji pakartojo ta pati (prisiminti negalejo). Tada man prasidejo juodasis periodas. Dabar kaip permastau, griebesi visko, kad tik isgirsti ta lemtinga zodi, kad tapsi MAMA  wub.gif
drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 11, 11:57)
Na lankytis gali bet svarbu neitiketi  kad bus taip.ir tik taip!

O tu buvai pastojus?  g.gif
4u.gif Kai teisingai pasako kažką iš praeities, dabarties, tai lengva patikėti ir tuo, ką sako apie ateitį blush2.gif

Ji sakė, kad buvau. Man tai absoliuti naujiena...
Sakė berniukas buvo. Tik vėliau prisiminiau, kad visada įsivaizdavau, kad turėsiu berniuką.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2015 07 12, 09:24)

Ji sakė, kad buvau. Man tai absoliuti naujiena...
Sakė berniukas buvo. Tik vėliau prisiminiau, kad visada įsivaizdavau, kad turėsiu berniuką.

Bandau įsivaizduoti, kaip turėtų supurtyti tokie pasakymai g.gif
Buvau pas būrėją du kartus, vieną - paauglystėje iš durnumo, kitą - kai nuvežiau draugę ir man prie to pačio pabūrė. Abi būrėjos sakė, kad turėsiu mergaites - viena, kad tris (dvynukes ir dar vieną), kita - kad dvi. Viena sakė, kad pirmas vyras bus despotas, muš mane ir pan, bet rasiu laimę su kitu paskui, o kita minėjo, kad ateityje laukia manęs arba laimėjimas loterijoje, arba didelis palikimas. Nu mušt manęs niekas nemuša ir šiaip toli mano vyrui iki despoto, nežinau kaip dėl mergaičių turėjimo, bet faktas, kad jau turiu berniuką, bet dėl loterijos tai neprieštaraučiau biggrin.gif

Bet labai suprantu ėjimą pas būrėjas. Prieš 1,5 metų, kai suvokiau, kad viltis pastoti visiškai slysta iš rankų, pati prašiau vyro, kad nuvežtų pas kažkokią babytę į Šiaulius ar pan. Nevežė. Buvau aprimus, o va dabar prisikaičiau apie homeopatą su nevaisingom porom dirbantį ir labai gerų rezultatų pasiekiantį ir spėkite, kur eisiu rugsėjį doh.gif Neįpatingai tikiu, ypač po to, kai jis parašė, kad homeopatiniu gydymu galima atstatyti išsekusį kiaušidžių rezervą, bet kažkodėl jaučiu, kad nueisiu aš pas jį. Vyrui dar nieko nesakiau, geriau paliksiu mažiau jam laiko komentavimui ir logikos dėstymui biggrin.gif O šiaip baigėm įvaikinimo kursus, kadangi noriu mažos mergytės, suprantu, kad lauksim minimum metus, tai iki tol, kol neįsivaikinom, dar leidžiu sau pasimėtyti. Lietuvos gydytojai manau jau nebeturi mums ko pasiūlyti, į užsienį donorinių tikrai neišvažiuosim, tai ir belieka visokie šamanai arba kažkas nebūtinai racionalaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 20 liepos 2015 - 08:01
Olialia, kaip faina, sveikinimai nestuke.gif thumbup.gif

Kaip aš Maikut, nė nežinau. Su savim nesusikalbu, nuotaikų kaita nesvietiška, matyt stogas važiuoja. Šį ciklą planavom Fet, bet aš stabdau, apsispręsiu paskutinę minutę, nes vidinis pasipriešinimas nesvietiškas. Jei sugebėsiu įjungti px stilių, tai gal kaip nors įsodinsim tuos paskutinius tris, svarbu nesispardyčiau, tai nuveštų MB kaip nors mane iki Rygos. Turėjau uždegimą prieš mmm, dabar nežinau, ar gydymo užteko, nes mmm tai dar vienas pretekstas atidėlioti, o dar Treijsas atostogaus.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2015 07 20, 15:26)
Olialia, kaip faina, sveikinimai  nestuke.gif  thumbup.gif

Kaip aš Maikut, nė nežinau. Su savim nesusikalbu, nuotaikų kaita nesvietiška, matyt stogas važiuoja. Šį ciklą planavom Fet, bet aš stabdau, apsispręsiu paskutinę minutę, nes vidinis pasipriešinimas nesvietiškas. Jei sugebėsiu įjungti px stilių, tai gal kaip nors įsodinsim tuos paskutinius tris, svarbu nesispardyčiau, tai nuveštų MB kaip nors mane iki Rygos. Turėjau uždegimą prieš mmm, dabar nežinau, ar gydymo užteko, nes mmm tai dar vienas pretekstas atidėlioti, o dar Treijsas atostogaus.

Glamour, o ką reiškia "pasipriešinimas nesvietiškas"? Tu nenori?? blink.gif
Atsakyti
beje, olialia, nugi sveikinimai nesvietiški! Pamenu tave iš bandymo pastoti pirmą kartą laikų ir taip fainai, kai antri stebuklai ateina netikėtai wub.gif
Atsakyti