Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Rudde @ 2015 07 20, 09:59)
va dabar prisikaičiau apie homeopatą su nevaisingom porom dirbantį ir labai gerų rezultatų pasiekiantį ir spėkite, kur eisiu rugsėjį  doh.gif  Neįpatingai tikiu, ypač po to, kai jis parašė, kad homeopatiniu gydymu galima atstatyti išsekusį kiaušidžių rezervą, bet kažkodėl jaučiu, kad nueisiu aš pas jį.

Ar ne pas Antaną Januškevičių planuojate eiti?

Jeigu pas jį, tai mano patirtis pas jį labai nekokia. verysad.gif doh.gif

O vat būrėją vieną turiu, pas kurią jau kokie 15 metų laikas nuo laiko apsilankau, kai iškyla gyvenimiškų klausimų, ir man ji labai pasiteisina. O po vieno karto, kai aš buvau tikra dėl vieno dalyko, o ji net neklausta paklaussė, kad to nemato. ir iš tikrųjų po to ji, o ne aš teisi buvo. tada dar labiau ja pasitikiėti pradėjau. Ji ir psichologė labai gera ir šiaip labai žmoniška, apie viską su ja pakalbėti galima. Ir dukrytę ji matė, ir kad būtent VK o ne Rygoje turi pasisekti IVF matė.
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2015 07 20, 17:00)
Ar ne pas Antaną Januškevičių planuojate eiti?

Jeigu pas jį, tai mano patirtis pas jį labai nekokia.  verysad.gif  doh.gif

O vat būrėją vieną turiu, pas kurią jau kokie 15 metų laikas nuo laiko apsilankau, kai iškyla gyvenimiškų klausimų, ir man ji labai pasiteisina. O po vieno karto, kai aš buvau tikra dėl vieno dalyko, o ji net neklausta paklaussė, kad to nemato. ir iš tikrųjų po to ji, o ne aš teisi buvo. tada dar labiau ja pasitikiėti pradėjau. Ji ir psichologė labai gera ir šiaip labai žmoniška, apie viską su ja pakalbėti galima. Ir dukrytę ji matė, ir kad būtent VK o ne Rygoje turi pasisekti IVF matė.

Aha, pas jį. Kas buvo?
Parašiau čia ir atkėlė vizitą į šį šeštadienį. Nu žiūrėsim, kas ten bus, niekada gyvenime nesu buvusi pas tokio profilio gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2015 07 20, 19:27)
Aha, pas jį. Kas buvo?
Parašiau čia ir atkėlė vizitą į šį šeštadienį. Nu žiūrėsim, kas ten bus, niekada gyvenime nesu buvusi pas tokio profilio gydytojus.

Man jis galų gale visišku sarlatanu pasirodė. Iš pradžių kaip ir nieko, bet pasitikėjimo nekėlė. Labai girdavosi, kiek jis daug dirba, tipo kazkokiose net užsienio klinikose ir pan. O priiminėjo tikrąją to žodžio prasme nutriususiame bute. Priežasčių nepastojimo (pas mus buvo neaiškios kilmės nevaisingumas) konkrečių neivardijo, kažką myke apie sutrikusia kraujotaką mažajame dubenį. Paskutinis lašas man buvo, kai konsultacijos metu pradėjo pasakoti, kaip jis su dukterėčia važiavo automobiliu, viršijo greitį ir jį sustabdė policija. O jis maždaug krutas, sako policininkui, kad kaip čia žiūri į dukterėčia, gal pedofilas ir tu( ar kažką panašaus). Tada kaip tik Kedzio visa istorija ant bangos buvo. Ir tipo policininkas išsigando ir paleido jį. Po to karto nebeejau pas jį. Tai dar ilgai skambinėjo, kodėl neateiname. O pastojau aš po antro IVF. Priežastis buvo kiausialasciu kokybė.
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2015 07 20, 22:04)
Man jis galų gale visišku sarlatanu pasirodė. Iš pradžių kaip ir nieko, bet pasitikėjimo nekėlė. Labai girdavosi, kiek jis daug dirba, tipo kazkokiose net užsienio klinikose ir pan. O priiminėjo tikrąją to žodžio prasme nutriususiame bute. Priežasčių nepastojimo (pas mus buvo neaiškios kilmės nevaisingumas) konkrečių neivardijo, kažką myke apie sutrikusia kraujotaką mažajame dubenį. Paskutinis lašas man buvo, kai konsultacijos metu pradėjo pasakoti, kaip jis su dukterėčia važiavo automobiliu, viršijo greitį ir jį sustabdė policija. O jis maždaug krutas, sako policininkui, kad kaip čia žiūri į dukterėčia, gal pedofilas ir tu( ar kažką panašaus). Tada kaip tik Kedzio visa istorija ant bangos buvo. Ir tipo policininkas išsigando ir paleido jį. Po to karto nebeejau pas jį. Tai dar ilgai skambinėjo, kodėl neateiname. O pastojau aš po antro IVF. Priežastis buvo kiausialasciu kokybė.

O kaip jis tau ta kraujotaka istyre? Net neisivaizduoju, kaip tie homeopatai dirba rolleyes.gif butas Lukiskiu g? Va sitas man kazkaip pasitikejimo nekelia. Hmz, dabar jau sisimasciau, ar verta pas ji eiti. Gal rimtai geriau pas bureja kokia biggrin.gif bet tai ka bureja, konstatuos fakta, kad vaiku nebebus, o cia gal dar kokia vilti sukurstytu smile.gif juokauju aisku, bet kartais nebezinau, i kuria puse pasiduoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2015 07 20, 23:17)
O kaip jis tau ta kraujotaka istyre? Net neisivaizduoju, kaip tie homeopatai dirba  rolleyes.gif  butas Lukiskiu g? Va sitas man kazkaip pasitikejimo nekelia. Hmz, dabar jau sisimasciau, ar verta pas ji eiti. Gal rimtai geriau pas bureja kokia biggrin.gif bet tai ka bureja, konstatuos fakta, kad vaiku nebebus, o cia gal dar kokia vilti sukurstytu smile.gif juokauju aisku, bet kartais nebezinau, i kuria puse pasiduoti  unsure.gif

Kai aš vaikščiojau, tai buvo butas Fabijoniškėse, bet toks vaizdas buvo, kad ar su tėvais gyvena, ar jų neseniai paliktas.
Na man tai jis žmogus, kuris tikrai vilties nesuteiks arba tai bus tik akių dūmimas. Todėl ir parašiau perskaičius Tavo žinutę ax.gif Kažkaip iš karto apie jį pagalvojau, kai paminejai, kad ir su issekusiu kiaušidžių rezervu pastoti galima. doh.gif Aš ėjau irgi tokių fantastinių istorijų prisiskaiciusi, tada aišku mažiau ir visame nevaisingume gaudziausi.
Gal tada jau geriau akupunktūra lankyti, tai bent teigiamas poveikis visam organizmui mirksiukas.gif
Aišku rinktis Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinau viena panele is forumo, kuri neseniai buvo pas ta homeopata, tai ir nusivyle.
Atsakyti
Jau beveik apsisprendžiau, kad nėra man ko ten eiti. Dar vyrui kai žinią praneščiau, turbūt nužudytų visus likusių abejonių likučius.
Išvis, reik kažkaip ramintis ir nebekurti jokių planų, ale kažkaip vis tiek karts nors karto vis pramuša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2015 07 20, 18:27)
Aha, pas jį. Kas buvo?

As irgi pas ji lankiausi, tai man panasus įspūdis apie ji, kuri apraše papugiuke. Net norėjosi paprasyti, kad parodytu diplomą baigimo, nes visiškai nepanašus i gydytoja. doh.gif Jokio pasitikejimo jis man nekėlė, tik pinigu švaistymas. Siūlyčiau apsilankyti Kaune pas gyd. Valyte, šita tikrai labai patiko ir matosi kompetetinga šioje srityje, ko nepasakysi apie A.J, kuris tik girtis moka. Ir užsakomuosius straipsnius apie save rašyti.
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 07 21, 07:54)
As irgi pas ji lankiausi, tai man panasus įspūdis apie ji, kuri apraše papugiuke. Net norėjosi paprasyti, kad parodytu diplomą baigimo, nes visiškai nepanašus i gydytoja.  doh.gif Jokio pasitikejimo jis man nekėlė, tik pinigu švaistymas. Siūlyčiau apsilankyti Kaune pas gyd. Valyte, šita tikrai labai patiko ir matosi kompetetinga šioje srityje, ko nepasakysi apie A.J, kuris tik girtis moka. Ir užsakomuosius straipsnius apie save rašyti.

Ok, nebeeisiu pas jį. Ačiū, merginos 4u.gif

O gal kur nors akupunktūrą Vilniuje galėtumėte rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2015 07 21, 09:25)
Ok, nebeeisiu pas jį. Ačiū, merginos  4u.gif

O gal kur nors akupunktūrą Vilniuje galėtumėte rekomenduoti?

Aš SM narės Lietuvos rekomenduota lankiau Žolyno g. gale pas Genutę ir tada dar ispanė (nepamenu vardo) dirbo. Ji ir buvo įkūrėja. Atsiūsiu kontaktus į AŽ. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2015 07 21, 08:54)
As irgi pas ji lankiausi, tai man panasus įspūdis apie ji, kuri apraše papugiuke. Net norėjosi paprasyti, kad parodytu diplomą baigimo, nes visiškai nepanašus i gydytoja.  doh.gif Jokio pasitikejimo jis man nekėlė, tik pinigu švaistymas. Siūlyčiau apsilankyti Kaune pas gyd. Valyte, šita tikrai labai patiko ir matosi kompetetinga šioje srityje, ko nepasakysi apie A.J, kuris tik girtis moka. Ir užsakomuosius straipsnius apie save rašyti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi mintis apie diplomą buvo.
net ramiau pasidarė, kad ne aš viena tokią nuomonę susidariau.
Atsakyti
Nuojauta, gerai būtų jei žinočiau ką tau atsakyti, pati savęs nesuprantu. Turbūt bijau, labai sunkiai išgyvenau netektis, o matyt dar nesusitaikiau, sunku patikėti sėkminga pabaiga. Pastojau tik ``dirbtinio““ pagalba ir nustojo vystytis 11 sav. , o kitąkart nėštumas kiaušintakyje įsitvirtino. Statistika sako, kad 1 iš 4 negimdinis pasikartoja, tai kaip nesispardysi. Mazochizmas- ta tolimesnė kelionė tikslo link.
Užsiregistravau vizitui, bet dar pasilikau sau vidinę teisę viską atšaukti.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2015 07 21, 11:15)
Nuojauta, gerai būtų jei žinočiau ką tau atsakyti, pati savęs nesuprantu. Turbūt bijau, labai sunkiai išgyvenau netektis, o matyt dar nesusitaikiau, sunku patikėti sėkminga pabaiga. Pastojau tik ``dirbtinio““ pagalba ir nustojo vystytis 11 sav. , o kitąkart nėštumas kiaušintakyje įsitvirtino. Statistika sako, kad 1 iš 4 negimdinis pasikartoja, tai kaip nesispardysi. Mazochizmas- ta tolimesnė kelionė tikslo link.
Užsiregistravau vizitui, bet dar pasilikau sau vidinę teisę viską atšaukti.

Tada palinkesiu stiprybes, ryzto ir apsisprendimo. Kazkada gi turi pasisekti! Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 21 liepos 2015 - 10:30