Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

Prašom susipažinti su gražuole Sakura wub.gif pagaliau pavyko įsigyti su geltonu wub.gif Sakura man laabai graži , kaip dailininko nutapyta smile.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
grazu l wub.gif ,o kieno cia veisle?neteko net girdet apie tokia blush2.gif
Atsakyti
Sakura (7074) (Piotr Kleszczynski)
Atsakyti
keista,kad pavadino sakura,ne spalvos nera panasumo jokio rolleyes.gif kaip tavo miskinis klausiau,ar beturi?
Atsakyti
Miškinio nebeturiu, jau pernai išmečiau. Nesusidraugau su juo.
Atsakyti
Kiek naujų neturėtų/nematytų gražuolių žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 25, 10:55)
Miškinio nebeturiu, jau pernai išmečiau.

Apsimelavau...peržiūrėjau nuotraukas dar šiemet sausio pabaigoje buvo toks nuleipėlis. Fragmentas supuvo o ir senį ištrenkiau į šiukšlinę.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 25, 08:20)
Prašom susipažinti su gražuole Sakura wub.gif pagaliau pavyko įsigyti su geltonu  wub.gif Sakura man laabai graži , kaip dailininko nutapyta  smile.gif

Graži thumbup.gif bet Piotras turbūt sakūros nematė g.gif
aš vis ieškojau Paramonovo Svet sakury bet taip ir neradau verysad.gif
Atsakyti
Su ta Sakura įdomiai - aš kai pernai iš jo pirkau 7074, ranka užrašė ant etiketės, kad Sakura (7074), kataloge niekad taip nevadino, šiemet nepamenu ar neparduoda jau ar vėl su numerėliu, bet tikrai ne Sakura. Bet forumuose žmonės Sakura vadina. Gal ką pas lenkus kita tas žodis reiškia smile.gif Arba šiaip gražus žodis buvo biggrin.gif
Atsakyti
Va koks čiudas pas mane auga. Didieji trys lapai nužydėjo, bet du iš jų gražūs žali. Net nežinau ką daryti g.gif Jei nulaušiu tuos senus lapus tai liks tik du nauji mažiukai ir trečio užuomazga g.gif Jei augtų normaliai , tai nekreipčiau dėmesio, tegu sau auga, o kai šitaip ruki vierch, tai ten viskas susispaudę,net negali normaliai augti g.gif laukiu patarimų...nuotraukos iš abiejų pusių.

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 25, 14:15)

aš tai nieko nedaryčiau, išskyrus tai, kad atsukčiau į langą tą pusę su mažais lapais, kurią čia mums išeksponavot. Po kokio mėnesio, nuimčiau vieną lapą. Kitas reikalas, jeigu matau, kad auga tik vienas lapas, o kiti stovi, tai aš tą lapą pakerpu. Tai čia jei toks variantas - jauni neauga, o seni didėja, tada seno pusę šnai...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 25, 14:15)
Va koks čiudas pas mane auga... tai ten viskas susispaudę,net negali normaliai augti g.gif laukiu patarimų...nuotraukos iš abiejų pusių.
/i624/1506/d2/b0a4e041d361.jpg[/img][/url]

Savo panašiems nužydėjusiems " čiudams " nedvejodama patrumpinu didžiųjų lapų galus , tada jauni lapukai skuba augti , bet dažniausiai taupydama vietą atsodinu-atsargiai atskiriu mažąją skrotelę , pasilikdama kelis fragmentus nuo didžiųjų nužydėjusių lapų. Nes ši skrotelė nuotraukoje žydės tikrai ne greit. Kitos augintojos pasiūlys savo variantus smile.gif

Vidam, jūsų Sakura nuostabi wub.gif ir aš tokios norėčiau-- siūlau mainus, gal susigundysit blush2.gif --kai bus nuo ko kirpti fragmentą, jūs man fragmentą aš jums dabar atsiūsiu jauną augalą DS-Bolšoje Serdce, turiu du, tik jūs neauginat perlite, tada nupurtysite nuo šaknų perlitą ir įsodinsite į žemę , auginsite įprastai,ši veislė žydi tokiais žiedais 4u.gif

user posted image

Žydi atsodinta, jau priauginusi lapukų Vizantijskaja Mozaika mažutė skrotelė, situacija buvo panaši kaip jūsų nuotraukoje

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 25 birželio 2015 - 14:50