Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

Žiūriu visiems atneša į namus, net kaimuose pristato, o aš visada turiu eiti į paštą...net laiško neatneša į namus.
Atsakyti
Pas mus visada atneša thumbup.gif Paštininkė sako jums dėžutė, tiksliau dėžė lotuliukas.gif
Atsakyti
Vidam, sportas lotuliukas.gif sveikata.Aš net prašau kad man nieko neneštų į namus,dėžės didžiausios,mūsų rajono paštininkė coliukė,man jos gaila.O dar kieme du belzebubai laksto,dar įkabins kojon ax.gif

Jo,Rusma mūsų gerasis pašto karvelis aciuks.gif

Iš aprašymų tokį vaizdą ir susidariau,kad tai itin mažas augalas.Bet užtai kiek jų tilptų ant palangės.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 26, 10:52)
sportas  lotuliukas.gif sveikata.

Nu jau ne, sportai kaip tik nervus gadina ir sveikatą žaloja, ypač jeigu turi tik vieną vaiką ir jis pasirodo SPORTAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nekreipkit dėmesio - man šiandien šventė, Pasadoblis skleidžiasi teisingas yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 06 25, 18:07)
Už kąsnelį B.Pajama party tikrai rasiu jauną lapą  4u.gif

Rusma, Br. Pajama Party pasilikau vieną mažutį vaiką, lapukai per maži kirpti, reikia palaukti mėnesį kitą, kad paaugtų, gal domintų kita veislė?

Garbanota avytė, net per daug garbanota, ne mano skonio wink.gif

user posted image

------------------------------------------------------------------------------
Malenkyje deti, ni za čto na svete ne puskaite mamu lazit v internete !..V internete kaki, v internete beki, v internete mamu ždut odni manjaki !..Budut oni mamu skazkami kormit !.. I togda vam s papoj sup samim varit !..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 26 birželio 2015 - 17:28
QUOTE(klivija2 @ 2015 06 26, 18:10)
Rusma, Br. Pajama Party  pasilikau vieną  mažutį vaiką, lapukai per maži kirpti, reikia palaukti mėnesį kitą, kad paaugtų, gal domintų kita veislė?

Garbanota avytė, net per daug garbanota, ne mano skonio  wink.gif

Avytės gyvos dar nemačiau, bet daug kam jinai nepatinka. Nuotraukose man graži.
Klivija, DS Zverioka vėl pabandyčiau, nes pernai nepasisekė - supuvo be palikuonių mirksiukas.gif O šiaip turiu beveik viską ką noriu turėti, sunku jau man ką nors įsiūlyti blush2.gif
Parašykit AŽ, susitarsim.

P.S. Parašas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Labai nevykusiai nuaugęs Roni.Spalvos gražios,tik fotikas jas labai keičia.

Kai ne pas mane,M.Monroe visai graži.Bet pernai aš su ja atsisveikinau.Nepatiko tas žiedų garbanotumas,susiklaipymas.Skrotelė ne per didelė,veislė atspari visokiems eksperimentams.
Atsakyti
O man Marilyn Monroe patinka wub.gif pernai nupuvo, bet spėjau užsiauginti vaikučių ir jau žydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 06 26, 19:37)
....DS Zverioka vėl pabandyčiau ...

Turiu turiu prieš pora dienų teisingai pražydusį vaikutį, bet jis perlite, tuoj parašysiu į AŽ

Lunnyj Motyliok--lb patiko žiedo sandara, spalvų deriniu, gyvenime jis daug gražesnis -ryškesnis, nelabai mėgstu atgal užsilenkusius žiedlapių kraštus, bet šitas-įtiko wub.gif

user posted image

user posted image

Malenkyje deti, ni za čto na svete ne puskaite mamu lazit v internete !..V internete kaki, v internete beki, v internete mamu ždut odni manjaki !..Budut oni mamu skazkami kormit !.. I togda vam s papoj sup samim varit !..
Atsakyti
Bet kaip kvepia Maiskaja Akvarel, iskarto net nesupratau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 06 27, 10:33)
Bet kaip kvepia Maiskaja Akvarel, iskarto net nesupratau  bigsmile.gif

visi man jie taip stipriai kvepia, kurie turi kvepėt (ir Dušečka, ir DS Roksolana, ir DS Navstreču vetru, ir t.t). Dauguma sako, kad vos nosį prikišus kvapą jaučia. Aš tai vos įėjus į kambarį, kur yra kvepiantis strepsas jaučiu tą kvapą mirksiukas.gif Matyt turi gerą uoslę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 27 birželio 2015 - 10:02
QUOTE(rusma @ 2015 06 27, 11:01)
visi man jie taip stipriai kvepia, kurie turi kvepėt (ir Dušečka, ir DS Roksolana,  ir DS Navstreču vetru, ir t.t). Dauguma sako, kad vos nosį prikišus kvapą jaučia. Aš tai vos įėjus į kambarį, kur yra kvepiantis strepsas jaučiu tą kvapą  mirksiukas.gif Matyt turi gerą uoslę  lotuliukas.gif

Va va , ne tik man praeina mintis ,kad mes moteriškės daug kuo tarpusavy lb. skirtingos bigsmile.gif šis strepsius žydi jums mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti