QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 26, 20:30)

, tikrai labai įdomu.Net pasidėjau. Tik aš išminties sėmiausi iš ger, Jenikejevo.Ir daug ką auginu grynose miško samanose.Kiminuose kažką bandžiau reanimuoti tai supuvo greitai ir gerai
iš mano reikmenų kiminai taip pat išėjo ir ko gero su visam. Tik samanos. Nors teoriškai sunku paaiškinti, bet praktiškai pūsta samanose mažiau.
Taip, jurginai reikalas juodas, sužymėt ir sutampyt tai nugara sunkiai atlaiko. Viendienių turiu kažkiek, bet jau seniai seniai nenaujinu ir manęs jos nebejaudina. Žydi ir tiek, net artyn prieinu retai.
Gloksinijas auginu pirmus metus ir dar neturiu nuomonės ar man jos patinka. Labai ilgai pumpurus brandina, jau net siutas ima, gal dvi ar jau ir trys savaitės niekaip nepražysta. Gal šilumos trūksta. Na ir vandenuką laka žvėriškai, kas dieną laistymas neišvengiamas. Labai supūdyt bijojau, tai ir substratas lengvas, ir vazoniukai maži, o dabar vargstu
Dzūkė kažkada prašė štukytę parodyt. Tai va.
o čia norėjau parodyti kaip achimenė kvailioja - kas pasakotų, tai sunku patikėt būtų, kad gali ant to pačio augalo taip žiedai skirtis
na ir vienas kitas naujas snukutis:

aišku daug kas pasakys, kad man su skoniu ne kažką, bet akių negaliu atitraukt nuo šito augalo, man šita spalva iki ašarų graži

labai labai labai graži veislė, kaip aš tik šiemet ją užsiauginau - pati nežinau