Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

QUOTE(klivija2 @ 2015 07 24, 22:02)
Gal turėjot omeny DS-Sultan ? Nes DS-Soblazn niekada neprikanda lūpos, žiedai gražiai išsiskleidžia, ir  žiedų dydis dukart didesnis už DS-Sultan  blush2.gif

Būtent, ir aš pagalvojau, kad pas mane nepriekaištingai elgėsi ir niekad lūpų nekandžiojo nei Soblazn, nei Roksolana, nei Pervyj Poceluj, dabar Francuzkij poceluj skleidziasi, bet irgi atrodo bus sėkmingai. Nors man šiemet ir Sultan nesikandžiojo. Tai vėl pagalvojau, kad gal tik pas mane biggrin.gif Dėl kitos priežasties aš jų negaliu auginti, tai visi susirado arba susiras naujus namus - man jie dvokia ir dvokia taip, kad kambary būt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 07 24, 22:02)
Gal turėjot omeny DS-Sultan ? Nes DS-Soblazn niekada neprikanda lūpos, žiedai gražiai išsiskleidžia, ir  žiedų dydis dukart didesnis už DS-Sultan  blush2.gif

DS-Soblazn blush2.gif , DS-Sultan niekada nebuvau prasidėjus g.gif
Aij, tiek to irnesakyk.gif , vistiek nenoriu biggrin.gif ( man dabar jurginai rūpi topsecret.gif )
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 07 25, 11:07)
( man dabar jurginai rūpi topsecret.gif )

apsikrėtei lotuliukas.gif aš jais jau baigiu persirgt, kai rudenį reikia 5 dienų nuo ryto iki vakaro iškasimui ir sutvarkymui, tai pas mane šiemet jau trigubai mažiau nei pernai buvo.
Atsakyti
Jūs jurginais, aš susigundžiau gloksinijomis, bet jau vėstu, gloksėms reikia daug daugiau šviesos nei strepsiams

Motyl gyvenime žiedai geltonesni
user posted image
Atsakyti
Simpatulia Motyliukas, negailintis žiedų.

O aš apsirgau viendienių liga ax.gif . Pas mus atvažiuoja tokia moteriškė, tai kokių viendienių besama.Ir kainos pas ją nesikandžioja.Pernai pirkau kelias, šiandien parvilkau net aštuonias.Niekaip nepritaikau momento sodinti, lyja ir lyja.

Mano viena gloksė išvis nežydėjo.Viską padariau kaip reikia, o žiedų nesulaukiu.Stovi visos už šiltnamio, vasaroja.Visiškai joms priežiūros nereikia.

Mačiau Rusmos jurginyną, gražu, bet pati nei už ką neauginčiau.Vaikystėjė močiutė atkratė.Kaip pradėdavo rudenį nukasinėti ir žymėti doh.gif , dar ir mane pristatydavo.Labai jau daug rūpesčio su jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 liepos 2015 - 15:28
Lisitėja, belandžiodama užtikau kaip auginamos sanpaulijas kiminuose, įdomiai vaizdžiai aprašo šį būdą, jūs auginat strepsius kiminuose, info įdomi

http://www.dimetris....i-na-gidoponike
Atsakyti
aciuks.gif , tikrai labai įdomu.Net pasidėjau. Tik aš išminties sėmiausi iš ger, Jenikejevo.Ir daug ką auginu grynose miško samanose.Kiminuose kažką bandžiau reanimuoti tai supuvo greitai ir gerai
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 26, 20:30)
aciuks.gif , tikrai labai įdomu.Net pasidėjau. Tik aš išminties sėmiausi iš ger, Jenikejevo.Ir daug ką auginu grynose miško samanose.Kiminuose kažką bandžiau reanimuoti tai supuvo greitai ir gerai

iš mano reikmenų kiminai taip pat išėjo ir ko gero su visam. Tik samanos. Nors teoriškai sunku paaiškinti, bet praktiškai pūsta samanose mažiau.

Taip, jurginai reikalas juodas, sužymėt ir sutampyt tai nugara sunkiai atlaiko. Viendienių turiu kažkiek, bet jau seniai seniai nenaujinu ir manęs jos nebejaudina. Žydi ir tiek, net artyn prieinu retai.

Gloksinijas auginu pirmus metus ir dar neturiu nuomonės ar man jos patinka. Labai ilgai pumpurus brandina, jau net siutas ima, gal dvi ar jau ir trys savaitės niekaip nepražysta. Gal šilumos trūksta. Na ir vandenuką laka žvėriškai, kas dieną laistymas neišvengiamas. Labai supūdyt bijojau, tai ir substratas lengvas, ir vazoniukai maži, o dabar vargstu doh.gif

Dzūkė kažkada prašė štukytę parodyt. Tai va.
user posted image

o čia norėjau parodyti kaip achimenė kvailioja - kas pasakotų, tai sunku patikėt būtų, kad gali ant to pačio augalo taip žiedai skirtis
user posted image

na ir vienas kitas naujas snukutis:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
aišku daug kas pasakys, kad man su skoniu ne kažką, bet akių negaliu atitraukt nuo šito augalo, man šita spalva iki ašarų graži wub.gif

user posted image
labai labai labai graži veislė, kaip aš tik šiemet ją užsiauginau - pati nežinau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 26 liepos 2015 - 21:18
Wow, rusma, Icy Volga wub.gif thumbup.gif Sukau galvą, kur įsigyt, o čia nuo ryto nuotrauka. Iš vaizdų ir aprašymų susidariau nuomonę, kad superveislė thumbup.gif
Dailūs žiedeliai thumbup.gif Rondul's Dulce - taip, labai įdomi, daili spalva, kitos tokios nė nuotraukose nemačiau. Bet.... saviškio atsisakiau, skrotelė baisuokliška, kuo toliau, tuo labiau norisi kompaktiškumo.
Žiūrėsim, kaip pas mane elgsis Levandų laukai, bet nežinau, kada pamatysiu, nes rizoma dar tik daiginama. Man nelabai trukdo skirtingi žiedai. Labai myliu Cote d'Ivoire, kurio pas mane kiekvienas žiedas skirtingas, prigimtis labai akvareliškai maišo geltoną ir alyvinę spalvas, rezultatas išeina įvairiausias, bet tai man ir yra įdomu ir gražu wub.gif
user posted image
Man niekada neatsibostantis Moroznyje Uzory vakar iškeliavo džiuginti vieną Onutę. Ten jį matysiu labai dažnai, o jeigu kartais šeimininkė nugalabintų, kurios nors iš jūsų prašysiu, prašysiu ... blush2.gif
user posted image
Sezono favoritas DS-Avrora smile.gif
user posted image
Saldaininis DS-as, tingiu ieškoti, koks numeris biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 27 liepos 2015 - 07:47
baikit jus nervot nuo labo ryto,nuo tokiu vaizdu ne kava nebelenda blink.gif ir as noriuuuuu blush2.gif
Atsakyti
oi koks dailus Ausrazs darželis 4u.gif

QUOTE(silvija72 @ 2015 07 27, 08:51)
baikit jus nervot nuo labo ryto,nuo tokiu vaizdu ne kava nebelenda blink.gif ir as noriuuuuu blush2.gif

Jėėėzus Marija, taigi turi lotuliukas.gif
į mane pasižiūrėk - nieko nebenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nei vieno streptokarpo. Apskritai išduosiu paslaptį - panašu, kad tendencijos lenkiasi į jų užmiršimą ir masinė psichozė gesta. Pagal rusiškas apklausas - ant bangos yra gloksės - trečdalis respondentų iš visų gesnerijinių joms atiduoda prioritetą, pagal tai kiek stebiu vakariečius - sanpaulijų atgimimas, o šitų niekam nebereikia. Mada yra mada ir panašu, kad mada praeina. Turbūt selekcija pasiekė viską, ką iš jos galima išspaust sad.gif.

Achimenės - šiemet atsirinkinėju. Man reikia tokių, kaip Firefly. Mažų, kompaktiškų, kurios pačios formuojasi medeliu ir be žmogaus įsikišimo nuauga dailiai. Žinot kas nors tokių veislių? Išduokit ką blush2.gif
O Icy Volga - na kaip pilnavidurės rožytės tai jų ganėtinai stambūs žiedai, pvz. su kita dabar pražydusia Lemon Orchard palyginus - tai Volgos žiedai dvigubai didesni. Minusas - na gal čia tik man minusas - nemėgstu aš tų griūnančių ale kaskadinių doh.gif , o čia jau dribimo etalonas, nei pririši nei užkiši, gamta žemyn lenkia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 27 liepos 2015 - 09:14
Labas rytas 4u.gif
Kokių grožių pridėjot wub.gif
Man irgi labai gražu augalai su skirtingais žiedais wub.gif
Kaip gražiai ausrazs Cote d'Ivoire svyra žemyn wub.gif

Silvija na ko gi tu nerviniesi, tiek turi grožių, kai visi pradės žydėti tai čia stebinsi mus.O visų veislių strepsių nesusirinksi mirksiukas.gif Aš strepsiams paliksiu tik vieną palangę, nes jau norisi gėlių įvairovės. O tai kur beeisi vis strepsai ir strepsai biggrin.gif
Man kaip tik patinka žiūrinėti kitų nuotraukas , galiu sau gerti kavutę ir mėgautis. Smagumėlis thumbup.gif
Atsakyti