kad grazesnis,tai faktas,kazkas jiem uzejo,ir burgundijai toks atsirado

UA Dikaja Orchidėja,žiedo dydis 9 cm.Spalva realiai pilkai violetinė.Fotikas visiškai nugrybavo,jei ne pati būčiau fotografavus sakyčiau sumaišė su M.Uzory.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 19, 17:12)
UA Dikaja Orchidėja
labai graži

vakarėjančių atspindžių

realiai ryški, deja nepagauna, būna tik dar blogiau.

Ilgai blūdijo, kol tas apvadėlis susiformavo. Jau buvo minčių išmesti kaip tiesiog reklamos nepateisinusią eilinę nesąmonę. Bet dabar laaabai patinka

Gal ir seniena. Bet klasika yra nemari. Šiaip tai tobula veislė. Kaip ir kitos dvi žemiau. Jos be minusų.

Kvailioja

Labai labai fainos miniatiūrinės rožytės.

Čia tai tik kad turiu, bet nei kiek nešildo

Po UA-Vedun, kurią svarsčiau ar į kompostą ar dar palaikyt, šita labai nustebino. Ko gero dėl Skliarovos apsigalvosiu

na as gryzau
laimimnga, nes nieko nepraradau
o i keliones gala taip nervinaus, nes nezinojau ka rasiu po 8 d. nebuvimo namie, bet likau taip nustebinta, nei vienas nenuvyto ir koju neuzverte.
visus sutempiau rusin, ten sviesos aisku maza.. lapai pakilo jos link, ziedu nekarpiau, bet ir nereikejo, niekas nenukentejo
tik mazas stiklinaites i maisiukus sukisau, o jos net graziasnes radau nei palikau.
zodziu sakau geros geles galima augini, nes atostogu isleidzia

o i keliones gala taip nervinaus, nes nezinojau ka rasiu po 8 d. nebuvimo namie, bet likau taip nustebinta, nei vienas nenuvyto ir koju neuzverte.
visus sutempiau rusin, ten sviesos aisku maza.. lapai pakilo jos link, ziedu nekarpiau, bet ir nereikejo, niekas nenukentejo
tik mazas stiklinaites i maisiukus sukisau, o jos net graziasnes radau nei palikau.
zodziu sakau geros geles galima augini, nes atostogu isleidzia

Džiugios naujienos B.Kite,ne tokie jie lepūs , kaip atrodo.
Kuri nors pasakykit ką darot kaip pagaunat pūvantį fragmentą?Tikrinau šiandien peryklą, radau beveik supuvusį DS Roksolana fragmentą.Likučius apkarpiau apvoliojau anglies milteliais, bet jaučiu nieko gero nebus.Ar ji sunkiai vaikuojas? O gal ,ten ant lentynos per šilta.Saulė neužkabina.Dar taip nebuvo pas mane.
Pas Rusmą kad įsižydėjo strepsai
Kuri nors pasakykit ką darot kaip pagaunat pūvantį fragmentą?Tikrinau šiandien peryklą, radau beveik supuvusį DS Roksolana fragmentą.Likučius apkarpiau apvoliojau anglies milteliais, bet jaučiu nieko gero nebus.Ar ji sunkiai vaikuojas? O gal ,ten ant lentynos per šilta.Saulė neužkabina.Dar taip nebuvo pas mane.

Pas Rusmą kad įsižydėjo strepsai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 19, 21:56)

ko nebuvo, kad fragmentas supūtų? Kiek supūsta

Nesunkiai man pasidaugino Roksolana, tik pati veislė puviniams jautroka, man didelis vaikas-starteris yra nupuvęs nei iš šio nei iš to.
Ačiukas.Vadinasi veislė jautresnė puviniui, tą ir norėjau sužinoti.
Papildyta:

Truputis saulytės. Salmon Sunstet.Seniena, bet vienas iš favoritų,gerai žydi, nevarinėja kaprizų, na neskaitant ,kad buvau kartą nupūdžius
O DS Roksalana labai norėjau, gal kuri nors turėst vaikiuką,turėkit mane mintyje.

Truputis saulytės. Salmon Sunstet.Seniena, bet vienas iš favoritų,gerai žydi, nevarinėja kaprizų, na neskaitant ,kad buvau kartą nupūdžius

O DS Roksalana labai norėjau, gal kuri nors turėst vaikiuką,turėkit mane mintyje.
QUOTE(b.kite @ 2015 07 19, 21:08)
visus sutempiau rusin,
Tai va srepsams reikia vėsumos ir drėgmės, o kai tokių sąlygų nėra tai ir kritimai nei iš šio nei iš to.
Pas rusmą pats žydėjimas, o pas mane jau į pabaigą.Jaunimėlis dar žydi.Seniai neaugina skrotelių kažin kas iš jų bus kai persodinėsiu.
Salmon Sunset graži spalva man dabar tokia patinka

QUOTE(Vidam @ 2015 07 20, 10:36)
Pas rusmą pats žydėjimas, o pas mane jau į pabaigą.
atostogos man, tai rankos prieina prie malonesnių užsiėmimų. O žydėjimas tai ot toks, kai kas baigia, kai kas pradeda, kai kas sėklas augina.
Na va, ateinu ir aš pasigirt, pradeda zydėt mano maziai
Chrustalnoje Kruzevo

Pas mane mezga ankštis
vis nuskinu.
Emila prisimenu tą gerą jausmą, kai man buvo pati pradžia ir pražydo pirmi strepsai. Tokia laimė pamačius tokį žiedų grožį

Emila prisimenu tą gerą jausmą, kai man buvo pati pradžia ir pražydo pirmi strepsai. Tokia laimė pamačius tokį žiedų grožį