Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 28, 20:04)
Panašiausia į Nefertitę.

drinks_cheers.gif ir man
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 07 28, 21:18)
Geriausia žydėtoja Dz Aistra
tik gaila, kad išdega spalva

Mano ant šiaurinės palangės, nepasakyčiau, kad išblunka g.gif Gal nuo šviesos gavimo priklauso g.gif Bet ji tokia sezoninė, prastą skrotelę augina schmoll.gif
Atsakyti
Dzūke pas mane ant rytinės mirksiukas.gif dvi skirtos tik JIEMS
Šitas labai patinka thumbup.gif ziūresim kaip toliau elgsis Dz Kerėtoja
user posted image
Sensation džiaugiuosi, kad vėl turiu wub.gif
user posted image
Klasika VG
user posted image

Atsakyti
Ir kur visos prapuolėt ? mastau.gif
Karštis karsta.gif doh.gif

Grand
user posted image

DS-Beloved

user posted image

Vostočnaja Roskoš--nesitikėjau, kad bus tokia graži wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 08 05, 19:10)

Vostočnaja Roskoš--nesitikėjau, kad bus tokia graži  wub.gif

visada tokia daugialypė nebus, čia išdaiga, bet vis tiek bus graži biggrin.gif
gyvos mes, tik iškepę ir tylios. Atkeršijo karštis už visą vasarą. Ech, taip džiaugiausi, kad labai geri metai, tai va - kepykla atsidarė...
Atsakyti
Aš niekur nedingau, tiesiog mėgaujuosi vasara lotuliukas.gif.Mano kompui kažkas pasidarė, neleidžia įkelti nuotraukų, o meistrą pagauti šiuo metu sudėtinga.

V.Roskoš pas mane irgi tokia garbanota, kartais būna tiesesni žiedai, nesuprasi kodėl.

Beveik visi strepsai moka patys atsigerti, taip ,kad rūpesčių žymiai sumažėjo.Jei neprasidės masinis šaknų puvimas (suvirimas), busiu laimingiausia pasaulyje lotuliukas.gif

Dabar šilumamėgių dienos:assa: ,leiskit ir driežams šiluma pasidžiaugti.Man neatrodo normalu vasarą kailinėmis tapkėmis vaikščioti.O strepsams teks prisitaikyti, jei ne - kompstinėje vietos užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš niekur nedingusi.Tiesiog neturiu ką parodyti, bet seku temą, skaitau mirksiukas.gif
Man toks kaštis tai bėda doh.gif anksti ryte apsiperku ir sėdžiu prieš vėjelį. Strepsai irgi vargsta, mačiau yra iš pat ryto nulėpusiomis ausimis. Nieko nedarau kol kas, pereisiu kai pasibaigs karštis. Kas liks tas liks. Kažkaip nesuku galvos irnesakyk.gif Manau vis liks tiek kad užpildytų vieną palangę. O jei ne, tai teks rudenį pasipildyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 06 rugpjūčio 2015 - 06:44
as irgi cia,jau kaip man nusibodo kasdien nuo palangiu nuiminet vazonelius,kai saule nusisuka vel sukraut,ir kaip nekeista ir ziedai nusibodo jau,aplamai viskas nusibodo,ariu namie kaip arklys ir lauke ir troboje,nera kada atsipust,vaziavau su drauge I miska paziuret grybu glues,tai vos nenualpau is karscio,tankumo,parazitai apkadziojo,ir gryzau tuscia,proto ner,o sako oj kiek grybu,ne musmires nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Oi oi Lisitėja aš dabar visai nesimėgauju vasara schmoll.gif karsta.gif , na absoliučiai nesimėgauju sad.gif karsta.gif , nieku nesimėgauju karsta.gif , esu pikta kaip širšinas mad.gif , vos gyva , norisi cry.gif ir matyt greitai elgsiuos taip tease.gif
Maniškiai strepsiai laikosi neblogai, įdomiai čia P. Enikejevas aiškina, suprantamai
https://www.youtube....=em-subs_digest
Atsakyti
Gerai, jau gerai nebeerzinsiu, šiliuma džiaugsiuos viena mirksiukas.gif.Tuoj užeis rudeninės šalnos, rūkai, kiaulinis lietus, pūgos ir visos tyliai pagalvosit, o buvo ne taip blogai.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 08 06, 21:50)
Tuoj užeis rudeninės šalnos, rūkai, kiaulinis lietus, pūgos ir visos tyliai pagalvosit, o buvo ne taip blogai.

Jau aš tai tikrai nepagalvosiu kad buvo gerai toks karštis schmoll.gif Man vasara labai patinka, bet normali. Patinka žaluma, gėlės ir normali šiluma . Bet jau šitos dienos, tai kažkoks siaubas, ypač šiandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 08 06, 21:50)
visos tyliai pagalvosit, o buvo ne taip blogai.

Aš nepagalvosiu schmoll.gif Matyt, esu gryna lietuvė, nes turėtų būti genetiškai užprogramuota komforto temperatūra maždaug iki 25 laipsnių. Nelabai būdingi anksčiau būdavo tokie karščiai mūsų platumoms. Man kiekvienas sezonas turi privalumų, net ir pūgos. Aišku, tamsus, niūrus laikotarpis pas mums labai ilgas. Žodžiu, ir man karščiai, kai niekam nėra noro nei jėgų, - ne pats geriausias variantas schmoll.gif O dar darbovietė be kondicionieriaus doh.gif
Atsakyti