Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

Linksminatės lotuliukas.gif
Atsakyti
man tos moskes skamba kaip mandavoskes lotuliukas.gif aciu dievuliui kad pas musu nera nei to,nei ano lotuliukas.gif uztat vadinami akliai kad kanda,tai pradem lambada gali sokt is smagumo lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti
Vistik karštis nugalėjo...pas mane namuose vakar buvo 33, o per naktį sumažėjo tik vienu laipsniu doh.gif O ant palangės nematavau kiek, bet vakar priėjau ir išsigandau koks karštumas, o dar buvo užtrauktos užuolaidos doh.gif Tai nuėmiau savo vargdienius...bet mažai guodžia tas, nes karšta visur, neturiu vėsesnės vietos. Svarbiausiai kad karštis laikysis dar nežinia kiek. Vėl išdegs vejos ir gėlės... liks tik driežiukai besimėgaujantys karščiu
Atsakyti
vaje koks karstis as nebekalbu apie geles, kaip reikia zmogui nati miegoti? as jau prie 24 sunkiai miegu..
maniskiai jauciasi gerai tpfu tpfu tpfu kad neprisikalbet, geros jiems turbut salygos name. zydejimas kiek aprimes, bet vistiek zydi ir jau girdetas komentaras ziedkociai zenkliai sutrumpeje.. turbut trasu trukumas, nes ko tai pamirstu malylet juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 08, 11:04)
kaip reikia zmogui nati miegoti? as jau prie 24 sunkiai miegu..

ir jau girdetas komentaras ziedkociai zenkliai sutrumpeje.. turbut trasu trukumas, nes ko tai pamirstu malylet juos smile.gif

Toks ten ir miegas. Bijau kad katė nenumirtų nuo tokio karščio, tai vis sušlapinu.
Strepsus reiktų persodinti nes substratas susiguli, o jie mėgsta purų substratą. Be to aišku ir šaknų priaugę, bet tokiu oru persodinti nesąmonė, gali visus prarasti, jei tik į didesnius perversti, kurie auga mažyčiuose indeliuose. Taip kad tegu kankinasi , svarbu žydi kad ir trumpais kotais. Pas mane vargšams džiūsta žiedai, bet vistiek leidžia naujus ir stengiasi žydėti. Ką padarysi- kaip nors išgyvensim, kiek čia liko to rugpjūčio (tikiuosi kad tik rugpjūtis toks bus lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 08 08, 11:41)
(tikiuosi kad tik rugpjūtis toks bus lotuliukas.gif )

kam taip blogai - aš tai tikiuosi, kad jau kitą savaitę kepyklą užrauks... Pagal dabartines prognozes jau nuo ketvirtadienio bus galima gyvent ir Lietuvoje. Tik naktys labai šiltos, tai greitai nepravės įkaitinti pastatai. Ir ryt va biškį pailsėsim. Trumpam.

Žiedkočiai trumpėja šviesoje ir šilumoje, kai abu šitie faktoriai kartu. Mano tręšimai visiems vienodi - stelaže ilgi žiedkočiai, ant palangių trumpesni. Kol balkone laikiau - tai būdavo kai užkaitina, tai net po lapais prasiskleidžia, iškelt nesugeba.

Vargsta ir gyvūnėliai, tik man atrodo, katės gal atsparesnės karščiui nei šunys g.gif . Nes katė tai vazojasi po kiemą ir dar ant saulės išsidrėbus paguli, o šunys abu trobon varo, teritorijos saugojimo klausimai neįdomūs. Ir visada taikėsi atsigult kuo aukščiau, o dabar ant žemės tiesiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 09 rugpjūčio 2015 - 07:35
Vakar žiūrėjau oro prognozes GISMETEO tai kitą savaitę rodė karščius, o dabar jau rodo atvėsimą ir netgi lietaus Alytuje thumbup.gif Kad tik išsipildytų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .Nuo trečiadienio atvėsimas.Prisipažystu net ir man 33-35 per daug ax.gif Vakar tiek kaime rodė, ir mašiniuko termometras.Man užtektų ir kokių 26-29 laipsniukų.

Fitilinis laistymas davė savo.Jau du DS-sai galus atidavė.Nupuvo ties šaknimis.Vo ir pasidžiaugiau vasara. verysad.gif

Vakar vedžiau pasivaikščioti šunis, net gaila žiūrėti, paslenka kelis metrus ir guli, arba taikosi kur raiste prigulti.Tik kad raistuose jau sausa, o visas miškas net čeža doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 08 09, 10:17)
Labas rytas 4u.gif .Nuo trečiadienio atvėsimas.Prisipažystu net ir man 33-35 per daug ax.gif Vakar tiek kaime rodė, ir mašiniuko termometras.Man užtektų ir kokių 26-29 laipsniukų.

drinks_cheers.gif
darbe kondicionierius, va naktimis tai jau ir man oro truksta doh.gif
Maniskiai tai neprisikalbejus kolkas gerai jauciasi, zydi blush2.gif
Atsakyti
Man irgi jei 26 tai gali būti mirksiukas.gif juk tam ir vasara.
Vakar pažiūrėjau internete, tai penktą val Alytuje rodė 36 laipsnius. Mano lauko termometras buvo sustojęs aukščiausioje 50 laipsnių padaloje. Jau mąsčiau, jei vėl susprogs kur čia reiks rašyti pretenziją kad neatitinka termometrai mūsų sąlygų biggrin.gif Nes šešėlio kur kitur jį pakabinti pas mane nėra.
Atsakyti
pas mus (prie kelmes) pavesyje buvo 36
Atsakyti
Pas mus LYJA clap.gif thumbup.gif yahoo.gif angel_not.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 08 09, 10:17)
Fitilinis laistymas davė savo.Jau du DS-sai galus atidavė.Nupuvo ties šaknimis.Vo ir pasidžiaugiau vasara. verysad.gif

DS-sai augo žemėse ar keramzite ? Per karščius fitilinis laistymas keramzite labai pasiteisino, nors durpių-- perlito mišiny ( ant fitilio) taip pat gerai jautėsi , o vaikus įsodintus įprastai į substratą sutempiau į rūsį, ten atsigavo nes stipriai leipėjo ax.gif
Atsakyti