Iki spalio 31 dienos pratęsė. Kaip supratau metams 19 su viršum dolerių. Bet aš nemokėsiu.Dar visas mėnuo , tai susinešiu pas save ir jei nebus kokio nemokamo varianto, tai ir nekelsiu į viešumą. Turėsiu sau ir tiek
dar gerai kad yra laiko susinešiot.

O aš tikriausai mokėsiu
, daug ten turto ir prisiminimų sudėta. Kompe tvarkingai neišsisaugojus, o kažkur kitur sunešiot
Gal per metus kitur persiorentuosiu, gak tiesiog picasa
Mano vienas iš margučių - margiausias
Pink Acajou

Šiemet iš sėjinukų pasilikau tokį blyškuolį, nuotrauka nelabai tikus, neperteikia tikrosios spalvos.
Shenandoah Sugarplum palikuonis - Dz-Šešėlis

Mano vienas iš margučių - margiausias

Pink Acajou

Šiemet iš sėjinukų pasilikau tokį blyškuolį, nuotrauka nelabai tikus, neperteikia tikrosios spalvos.
Shenandoah Sugarplum palikuonis - Dz-Šešėlis

Aš jau baigiu susinešioti į kompą. Nes pas mane nėra labai daug to turto. Susikelsiu į atmintinę. Spalio gale ištrinsiu iš fotki.
Labai graži margutė Pink Acajou
Ir dzūkelis DZ-Šešėlis gražus gavosi.Galvojau kad jau nebesėji, nes nebeparodai nieko naujo
Labai graži margutė Pink Acajou

Ir dzūkelis DZ-Šešėlis gražus gavosi.Galvojau kad jau nebesėji, nes nebeparodai nieko naujo

O jums tą lentelę nuolat mėto? Man kartą išmetė, dabar ir norėdama neberandu. Gal sakau apsigalvos ir nebereikės mokėt
. Aš irgi ko gero mokėsiu. Šiaip svetainę susikurūs talpinti nepigiau būtų, o snukiaknygė man nepatinka, bent kol kas aš jos nesuprantu
... Ką padarysi, sūris už dyka tik pelėkautuose.

Man tik vieną kartą išmetė. Matyt galvoja- perskaitei kartą ir to užtenka

QUOTE(Vidam @ 2015 09 28, 16:06)
bet ten gi info buvo kaip mokėti, tai kaip man dabar sumokėt, jeigu noriu

QUOTE(Vidam @ 2015 09 28, 14:40)
*Labai graži margutė Pink Acajou

**Ir dzūkelis DZ-Šešėlis gražus gavosi.Galvojau kad jau nebesėji, nes nebeparodai nieko naujo

*Gal nori?

**Nei tai gražus nei ką, toks kitoks... ramus. O nerodžiau, kad iš to sėjimo nekažiką...pražydo-išmečiau

Noriu

Iš mano ir ne mano klaidų operos:
kas turit tamsų, pražystantį beveik juodą-taškuotą keičiantį spalvą į bordo strepsą Somerset Sunburst iš manęs (o jeigu ir ne iš manęs, bet Lietuvoje įsigiję, tai greičiausiai irgi galioja), pasikeiskit pavadinimą į Somerset Toledo. Čekų kataloguose ta veislė kaip Sunburst platinama ir aš tokiu pavadinimu ją pirkau, bet anglai pataisė, kad Sunburst yra kita veislė (lyg ružava), o ta, kur pas mane yra TOLEDO.
Vakar man vietoje CF Cream de frez pražydo DS Stribog. Spėju, kai kam irgi gali būti pasisekę, nes galiu būti sumaišius - nežinau ar tik vieną savą sumaišiau, ar daugiau
.
kas turit tamsų, pražystantį beveik juodą-taškuotą keičiantį spalvą į bordo strepsą Somerset Sunburst iš manęs (o jeigu ir ne iš manęs, bet Lietuvoje įsigiję, tai greičiausiai irgi galioja), pasikeiskit pavadinimą į Somerset Toledo. Čekų kataloguose ta veislė kaip Sunburst platinama ir aš tokiu pavadinimu ją pirkau, bet anglai pataisė, kad Sunburst yra kita veislė (lyg ružava), o ta, kur pas mane yra TOLEDO.
Vakar man vietoje CF Cream de frez pražydo DS Stribog. Spėju, kai kam irgi gali būti pasisekę, nes galiu būti sumaišius - nežinau ar tik vieną savą sumaišiau, ar daugiau

Iš sumaišymų serijos.Turėjo paržysti Kenzo, o pražydo Bristol's Mei Lee(jei neklystu)Labai žavingas mažylis.

Aš turiu S,Sunburst.Dar pavasarį apie jį diskutavome, kad blunka.Pervadinsiu.Man jis labai efektingas, nesvarbu, kad keičia spalvą.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 02, 07:03)
Iš sumaišymų serijos.Turėjo paržysti Kenzo, o pražydo Bristol's Mei Lee(jei neklystu)Labai žavingas mažylis.
Labai patenkinta juo.Tikiuosi, ne paskutinis egzempliorius iškeliavo

O kaip pasisekė