Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

QUOTE(Vidam @ 2015 10 03, 17:19)
Kokie gražūs lapai  thumbup.gif

ir ne tik lapai thumbup.gif

publik fotkės prašė mokėt wester union'u, brangus tai malonumas.
Bet jie man įtartini - ar nebus kas nors įsilaužęs ir pinigautis susigalvojęs. Labai įtartinas ir tas pasirinktas atsiskaitymo būdas (na kad verslo subjektas tokį keistą būdą pasirinktų man kažkaip nebuvo papuolę - kortelė, paypal'as, o čia doh.gif ) ir tos lentelės dingimas. Kita vertus gal būtų pranešę, jeigu pas juos kas būtų įsilaužęs. Dabar tiek visokių žulikų privisę, kad jau nebežinau kuo tikėti, kuo ne blink.gif Na tikiuosi jie neištrins albumų spalio pabaigoje ir jeigu ką, bus galima susimokėti, jeigu čia viskas tikra. Matyti tai manau tikrai matysit, juk mato net tie, kas patys albumų neturi.
Atsakyti
My Webpage
Bet žiūrėkit, čia kažkas apie nuotraukų pirkimą ir atsiskaityt galima ir kortelėm ir paypal, o tas
wester union ir man užkliuvo, kad prašė g.gif

Buvau kažkada sukūrus bendraminčių albumą, bet seniai jau nebendraujam, nutariau ištrint visus albumus, išmetė lentelę, bet apie gimtadienio nuolaidas. Dabar nerandu kaip apskritai panaikint tą registraciją.

Man kažkaip sudėtinga biggrin.gif My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 03 spalio 2015 - 18:33
Šios savaitės pradžioje landžiojau po albumus ,ir savus ir svetimus.Tai mėtė kažkokią lentutę, su prašymu kažkokio slaptažodžio.Kitą diena jokio slaptažodžio nereikalavo Taip ir likau nieko nesupratus.O registruotis niekur nesiruošiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 spalio 2015 - 18:33
Aš kai suprantu tik lietuviškai ir rusiškai, tai man iš vis tamsus miškas doh.gif Nesuprantu nei kiek nei kaip .
Kas reikalinga parsinešiau , o senus albumus galės užblokuoti.

Gal atsiras kas, o jei ne - tai ką padarysi. Ir sugalvok tu man apmokestinti.
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif ,kaip jusu rudeninis zydejimas,man puse zydi,puse ne,dar maniskis sugalvojo muses trucyt,apie langa praejo su kazkokiu nuodu,kliuvo strepsu ziedams,ir sudie svajone,nurudavo greit ir nukrito cray.gif dar sveikas strepsiukas ds flirt

user posted image
Atsakyti
Pas mane dar žydi daug kas, bet po kelis žiedukus nužydi ir vėl leidžia žiedkotį. Kai šiemet sugrūsti mažuose vazonėliuose tai iš vis nieko įspūdingo nebuvo.

Ale DS-Flirt nuvylė. Taip jo troškau o nė iš tolo nepanašus į kataloginį g.gif Jei ir maniškiai tokie užaugs, tai ką aš žinau...
Atsakyti
Pas mane dar daug žiedų:

Sensation
user posted image

DS Zemlianika
user posted image
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif
Priminei mano pirmus auginimo metus. Taip kad po naujų metų vėl grįšiu į pradžią.
Atsakyti
na jis toks,daznai kataloginiai buna per grazus nuo realybes biggrin.gif bet man jis grazus ir toks wub.gif
Atsakyti
Nute, komplimentai didžiausi thumbup.gif

Man irgi taip pat buvo pirmaisiais metais.Auginau vos ne kibiro dydžio vazonuose, nei puvo, ir žydėjo kaip pašėlę.Bet taip auginti gali tik kai turi iki 30 veislių.Paskui per sunku visus apšokti.Negrįšiu pradžion, ūkis per didelis. schmoll.gif

O kad nebūtų perdaug linksma ir lengva gyventi, erkių atsirado doh.gif doh.gif doh.gif
Tik vieną bėdą apmušiau, kita išlindo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 04, 19:38)
Auginau vos ne kibiro dydžio vazonuose, nei puvo, ir žydėjo kaip pašėlę.

O kad nebūtų perdaug linksma ir lengva gyventi, erkių atsirado  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tik vieną bėdą apmušiau, kita išlindo.

Aš tai jokių gėlių net fikusų, neauginu kibiro dydžio vazonuose lotuliukas.gif o dubenėliai strepsams kaip tik tiko. Pas mane irgi visko daug, bet juk yra visokių stadijų. Ir pamažinti visada galima mirksiukas.gif Jau geriau mažiau bet kokybiškiau. Aišku tik taip sakau ir norėčiau, bet realybė ne tokia...akys valdo , o ne protas irnesakyk.gif

Būtum iš karto purškus su vertimec, tai būtų ir erkės išdvėsusios.
Atsakyti
Nebūtų išdvėsusios schmoll.gif .Tie baidyklės gyvena po šaknimis.Pas mane strepsai ant fitilio auga, tai skydamariai užmirko ir viršun išlipo.Nelipa jie taip sau savo noru.Baisus aš žmogus, jei jau kenkėjams mano namuose nepalankios sąlygos.

Dėl kibiro dydžio perdėjau truputuką blush2.gif Bet Pradą ir visokius N,Dozorus tikrai auginau 20-uke.
Atsakyti