Vaje, tobula

jau kaip man nesiseka su fantazijnikais
gavau maziuka dovanu,aciu austelei
ir pagaliau sekme

Tai ko gero maniškis iš Austelės bus sportas
Nes kiek žinau būna tik koks vienas teisingas, o jis atiteko Silvijai

turejau isperinus ds meteoritnyj dozd 5 vaikus,visi kaip vienas sportas

QUOTE(Vidam @ 2015 10 20, 18:59)
Tai ko gero maniškis iš Austelės bus sportas
Nes kiek žinau būna tik koks vienas teisingas, o jis atiteko Silvijai 

drįsčiau manyti, kad kažkas negerai pas Silviją su lapu buvo. Machaono pvz. man tik vienas sportas gavosi ir tas man gražus, tai kol kas pasilikau.
Ir DS-Fevral kol kas tfu tfu tik vienas sportas. Bet tokio dydžio vaikai žydėt pradėjo, kad net sarmata kam ir parodyti. Mažiukai mažiukai.
rusma o kaip su ds meteoritnyj dozd?

QUOTE(silvija72 @ 2015 10 21, 08:20)
Dėl sportų ar dėl pačio lapo? Pas mane Jenikejevo augalas, tai su juo 100 proc. viskas ok, nepatvorinis, o vaikas kol kas tik vienas žydėjo, teisingai, tai statistiką išvedinėti anksti.

DS Lena.Kai visi jau ruošiasi žiemai, šita sužydo.Žydėjo anksti pavasarį, ir dabar atbudo.

O fantaziulnikus stengiuosi pagal galimybes pirkti sužydėjusius.Taip brangiau išeina, bet gauni tą ką nori.Gana buvo DS krasnoje i Čiornoje. 7 vaikai ir visi lievi, ir dar tokios durnos spalvos.

rusma,pirkai fotki naryste,buk gera papasakok,kaip ten ka moket,kur reikia,ir kaip zinos,kad mano albumui,kas tas id,nieko nesuprantu
nieko panasaus neteko moket

QUOTE(silvija72 @ 2015 10 22, 10:31)
rusma,pirkai fotki naryste,buk gera papasakok,kaip ten ka moket,kur reikia,ir kaip zinos,kad mano albumui,kas tas id,nieko nesuprantu
nieko panasaus neteko moket 

Taip, pirkau narystę, bet neskubėkit, nes prašoviau. Galėjau dar 10 dienų nemokamai naudotis, o jie paskaičiuoja periodą nuo sumokėjimo dienos. T.y. 19 d. nusipirkau 2 metam, tai ir paskaičiavo nuo 19, o ne nuo tada, kai paskelbė mokamą. Aišku čia smulkmena, bet vis tiek negražu mano nuomone

Man vėl išmetė tą lentelę, joje buvo knopkė, kad apsisprendžiau, paskui reikia pasirinkti mokėjimo būdą ir kiek nori mokėti (burbuliukus sudėlioti) ir sumokėjau per paypal'ą. Jokių ID manęs neprašė, pačiam išraše mokėjimo tik matosi tas ID.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 22, 09:43)
O fantaziulnikus stengiuosi pagal galimybes pirkti sužydėjusius.Taip brangiau išeina, bet gauni tą ką nori. Gana buvo DS krasnoje i Čiornoje. 7 vaikai ir visi lievi, ir dar tokios durnos spalvos.

Man niekas niekur neatsakė, kaip būna su sanpaulijų sportais - juk ramiai pardavinėja nežydėjusius vaikus. Gal kad tie sportai bent jau gražūs būna, o čia tai kai kurie gražūs, kai kurie tai

Aš tai nepirksiu narystės. Ką reikia parsinešiau ir turėsiu sau. Tik mąstau ar ištrinti iš ten ar palikti ? Dar galvoju gal paliks
O jei ir neleis įeiti, tai ten tik gėlės, tai nieko tokio kad ir liks kažkur klaidžioti internete...

QUOTE(Vidam @ 2015 10 22, 11:23)
Aš tai nepirksiu narystės. Ką reikia parsinešiau ir turėsiu sau. Tik mąstau ar ištrinti iš ten ar palikti ? Dar galvoju gal paliks
O jei ir neleis įeiti, tai ten tik gėlės, tai nieko tokio kad ir liks kažkur klaidžioti internete...

Žinokit gal ir paliks - kažkaip abejoju, kad jeigu 90 proc. pvz. nemokės, tai negi jie paims ir uždarys didžiąją dalį naudotojų... Nors... nežinau. Aš nenorėjau rizikuoti, tokios patogios formos nieko daugiau neradau, nelabai ir ieškojau, nes kilnoti irgi darbas... o jeigu nuteriotų tai man tikrai gaila būtų. Didžiąja dalim aš kaip užrašus naudoju, viešai neskelbiamus, tai persirašyt nežinau kiek laiko užimtų. O dabar visas archyvas - ką kada sodinau ir t.t.