labai grazi

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 28, 07:41)

Šiuo metu naudoju Substral firmos trąšas orchidėjoms 4-4,5-8.Dedu 5-7 lašus litrui vandens.
Vidam, įlyskit pas Kliviją albuman,ten yra aprašyta apie tręšimą.
Vidam, įlyskit pas Kliviją albuman,ten yra aprašyta apie tręšimą.
Ačiū
perskaičiau ir pas Kliviją. Kadangi pas ją su fitiliu, tai reiškia jie pastoviai geria su trąšomis vandenuką.O aš ne kiekvieną laistymą tręšiu
Vanduo ps mus tai nežmoniškai kietas, nors niekada niekas nematavo, bet sprendžiu iš nuosėdų kiekio.

QUOTE(Vidam @ 2015 06 29, 07:32)
Vanduo ps mus tai nežmoniškai kietas, nors niekada niekas nematavo, bet sprendžiu iš nuosėdų kiekio.
jeigu ne rudas bėga, tai geriau imti karštą ir atvėsintu laistyti. Jis minkštesnis

Iš fantazeinikų istorijų. Pasisodinau teisingą DS Koldovskaja noč. Antras žydėjimas - sportas

DS Woman. Pažiūrėjau, kad pirmi žiedai sportiniai, dar pažiūrėjau kokie gabaritai augalo ir atidaviau pirkėjai. Rašo - ačiū seneli šalti

Kiek žinau,dabar visuose miestuose vanduo geras,t,y atitinka kažkokias normas,Vandenį minkština actu,bent Klivija.Aš naudoju lietaus arba vežuosi iš kaimo kūdros.Vidam šitokia misija neįmanoma.
DS Women tikrai gigantiškas augalas,Prada iš kurios pernai kažkas šaipėsi-nykštukė.Sako durniams sekasi,pirkau nežydinčią,pražydo teisingai. Pirmas ir antras žiedas buvo vienspalvis.DS Pliuševoj Zveriok(teisingas) padalinau skrotelę,tiesiog taip sau.Įdomu,kaip pražydės.
DS Women tikrai gigantiškas augalas,Prada iš kurios pernai kažkas šaipėsi-nykštukė.Sako durniams sekasi,pirkau nežydinčią,pražydo teisingai. Pirmas ir antras žiedas buvo vienspalvis.DS Pliuševoj Zveriok(teisingas) padalinau skrotelę,tiesiog taip sau.Įdomu,kaip pražydės.
ЛЕ-Гюйс

QUOTE(klivija2 @ 2015 06 30, 15:29)
Auginantys ir jau matę žiedus ЛЕ-Гюйс ir Raulette Azur--kokie skirtumai ir panašumai veislių ?
Le Giuis labai taisyklingas ir švarus, o Azur pas mane niekada švarus nebuvo, brūkšniai iš vidurio ėjo, kraštai paplaukę, skirtingo pločio apvadėlis. Ir spalva kitokia Le Giuis. Azur aš jau seniai neturiu, tai čia iš atminties, palygint šalia sudėjus negaliu.

DS Mistika,nieko naujo,bet žydėtojas nerealus.Ir jokių kaprizų nevarinėja.
Di Mary man labai patiko.Pernai pamačiau žiedus ir perlaisčiau