Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Grikainiui is malonumo net letenos issiplete wub.gif hihihi.gif

Lusiukas musu Nikita wub.gif Ot grazus sutverimas, negaliu atsiziuret i foto wub.gif

Mergynos, mano mazius garbes zodis manes pavyduliauja (ar man taip tik atrodo g.gif )
Siandien ryte paemiau Vosylka ant ranku, Staselis staipes staipes salia, ir nubego draskykles draskyt. Kai katukai musu drasko draskykle, jei tik uzmatom, visada pagiriam, nuglostom. Taip islieka nepaliesti musu baldai bigsmile.gif Vakar, paglosciau Vosylka, mazius jau letenas tiesia i mane (Vosylka snypsdamas pasitrauke), o mazius greit isitaise man ant ranku doh.gif Ir taip istisai. Jei Vasiukui nereikia svelnumo, tai ir Staselis ramiai sau vienas ilsis, tik prireikia dickiui kompanijos, Staselis jau braunas i ekrana... bigsmile.gif Toks buvo baikstus kai paemiau. Dabar baikstus tik prie svetimu zmoniu. O mane sekioja kaip suniukas, visur ispaskos. Tik dar nepasitinka pareinancios po darbo. Cia jau Vaselio "neperspjauna" bigsmile.gif

Kazi kaip Aist sekiojasi? Girdi, saulieli, grazius orus pranesa, va mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 29 birželio 2015 - 14:34
Aist dar turbūt Maljorkoje, o ten pažiūrėjau laabai karšta smile.gif jau man tai būtų tragedija toks karštis. Ir pas mus ateina karčio banga, galės mūsų šilumamėgė Magnuna pasidžiaugti biggrin.gif

Vėtra Stasiukas jaučia kad tu jį myli , priėmė tave kaip mamką wub.gif Aišku kad jie kažkiek pavydi, glostai vieną nori ir kitas. Gal sakau meškėnai nemoka pykčio laikyti g.gif Atsimenu Skipė įsižeisdavo ir nors neilgam bet uždėdavo man ignorą. O šita strakalas visai nemoka pykčio laikyti, čia ją subarei , išvarei o ji kaip niekur nieko,laiminga trinasi murmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 29, 16:10)
Aist dar turbūt  Maljorkoje, o ten pažiūrėjau laabai karšta smile.gif jau man tai būtų tragedija toks karštis. Ir pas mus ateina karčio banga, galės mūsų šilumamėgė Magnuna pasidžiaugti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš jau seilę varvinu ir tikiuosi kad ir man gabalėlis šiltos (mano suprtimu blush2.gif ) vasaros teks smile.gif Tad prašom pakentėti tos, kurios karščio nemėgsta, kol aš pasišildysiu ax.gif
Vėtruti - taigis čia viskas normaliai biggrin.gif Stasiuks dar mažas ir daug ką paskum Vasiuką kartoja o jau kad prireikia tuo pačiu metu paglostymų ar pasėdėjimo ant kelių tai čia kitaip ir būti negali biggrin.gif
Aist saulyte ir atostogom mėgaujasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 29 birželio 2015 - 17:21
Uo, tai gal atsiūsti tau odinį šezlongą, nuo ano dar bus karščiau? hihihi.gif

Mergytės, man reikia jūsų špygų miško, šiandien buvau darbo pokalbyje, yra šansu gauti darbą pagal specialybę 4u.gif Todėl susukit už mane špygų kuo daugiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 29, 18:41)

Mergytės, man reikia jūsų špygų miško, šiandien buvau darbo pokalbyje, yra šansu gauti darbą pagal specialybę 4u.gif Todėl susukit už mane špygų kuo daugiau drinks_cheers.gif

laikysim geras mintis ir palinkėjimus...
Atsakyti
uf, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sako špygų sukti negalima,nes tada ir gausi špygą lotuliukas.gif Kada duos atsakymą ar ilgai tave laikyti ant minčių ryšio g.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 29, 17:41)

ui, laikysim sumegztas uodegas ir kumštus ir mintimis sėkmės linkėsim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O šezlongo lauksiu, vietos dar balkone yr, bus kur pastatyti. Ir tuos du foteliuksu iš terasos prašom magaryčių pridėti tongue.gif
Nes sėdžiu aš, vargšytė, ant sofos ir negaliu balkone šiltu vakaru pasimėgauti bo kai kas šezlongą visam vakarui rezervavo ir mėgaujasi
user posted image
ir eilė prie šezlongo stovi
user posted image
taip taip, baltapilki, šiandien eik kitų pramogų sau ieškoti - šezlongui šiandien rainų pirncesių vakaras nail.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 29 birželio 2015 - 19:10
Taaip mergytes, aiskiais nori meilumu abu katukai iskarto bigsmile.gif

Busy, spygos tikrai nelaikysiu - laikysiu kumscius,,,abu...Ir katu uodegos bus sumegztos uz Tavy 4u.gif
drinks_cheers.gif

Baltapilkis vargselis, ner vietos prie rainuotu Princesyciu hihihi.gif

Kaimynai siandien rado katyte. Meilumo nerealaus. Rainute, grazaus ranumo. Apie metus laiko. Nesterilizuota. Nuveze pas veterinoriu, cipo ner, neleido kaimynas mano draugei kaimynei laikyt antro katuko. Ryt ves i prieglauda verysad.gif Zinot mano nuomone apie prieglaudas, brrr... verysad.gif
Na kaip toks meilumas laksto be seimininko unsure.gif
Atsakyti
Aha.. o jei laikysit kumščius, negausiu aš iš kumščio? bigsmile.gif

Laikykit ant minčių ryšio tol, kol negausiu atsakymo 4u.gif

Kruopai skirtas laikas pagulėti ant šezlongo atėjo, mėgaujasi kataitė biggrin.gif
Atsakyti
Gerai Busiuk. Minciu galia didelis dalykas. Taip kad visas mintis nukreipiu i tai, kad Tavo noras issipildytu 4u.gif
Atsakyti
Busy, sekmės laukiant atsakymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti