Ačiuks

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 29, 20:23)
...
Kaimynai siandien rado katyte. Meilumo nerealaus. Rainute, grazaus ranumo. Apie metus laiko. Nesterilizuota. Nuveze pas veterinoriu, cipo ner, neleido kaimynas mano draugei kaimynei laikyt antro katuko. Ryt ves i prieglauda
Zinot mano nuomone apie prieglaudas, brrr...
Na kaip toks meilumas laksto be seimininko
Kaimynai siandien rado katyte. Meilumo nerealaus. Rainute, grazaus ranumo. Apie metus laiko. Nesterilizuota. Nuveze pas veterinoriu, cipo ner, neleido kaimynas mano draugei kaimynei laikyt antro katuko. Ryt ves i prieglauda

Na kaip toks meilumas laksto be seimininko

Šiauliuos yra dingus gražaus rainumo katytė, ne viena net... Šiaulių letenėlė ir Šiaulių gyvūnų globos skelbimus FB apie dingusias kates tegu patikrina..

QUOTE(-Ieva- @ 2015 06 29, 23:19)
Šiauliuos yra dingus gražaus rainumo katytė, ne viena net... Šiaulių letenėlė ir Šiaulių gyvūnų globos skelbimus FB apie dingusias kates tegu patikrina..

Sake foto sutampa, su dingusios katytes skelbimu. Paskambino tuo telefonu, atsiliepe mergina, sako - nebenoriu tos kates, nebereikia

Bijau, kad ryt is ryto, katyte bus isvezta i siauliu prieglauda.
Jau tie katukai,negaliu atsižiūrėti.
Ta Nikita
Jau bijau tokį liūtą pamačius.
Magnuna,pati kalta,kad vietos nėra.Nėra ko čia bėdavotis.Nusipirk dar du drypsūnus(šezlongus) ir problema išnyks visiems laikams.
Busy,linkim didžiausios sėkmės.Laikysim kumščius ir letenėles suspaudę.
Dieve,kaip baisiai skamba-VYRAS NELEIDO.Galiu tik pasidžiaugti,kd man šitoje srityje niekas eismo nereguliuoja.Bet kai šeimije gyveni,tenka tikytis.Geriausių šeimininkų katukui.Man irgi prieglaudos baisios,bet ten žmonės daro ką gali.Nei Moliuko nei Setuko(šuo -mišrūnas) nebūčiau turėjus,jei ne globos nameliai.

Magnuna,pati kalta,kad vietos nėra.Nėra ko čia bėdavotis.Nusipirk dar du drypsūnus(šezlongus) ir problema išnyks visiems laikams.
Busy,linkim didžiausios sėkmės.Laikysim kumščius ir letenėles suspaudę.

Dieve,kaip baisiai skamba-VYRAS NELEIDO.Galiu tik pasidžiaugti,kd man šitoje srityje niekas eismo nereguliuoja.Bet kai šeimije gyveni,tenka tikytis.Geriausių šeimininkų katukui.Man irgi prieglaudos baisios,bet ten žmonės daro ką gali.Nei Moliuko nei Setuko(šuo -mišrūnas) nebūčiau turėjus,jei ne globos nameliai.

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 29, 22:22)
Sake foto sutampa, su dingusios katytes skelbimu. Paskambino tuo telefonu, atsiliepe mergina, sako - nebenoriu tos kates, nebereikia
Nu zmones, neturiu zodziu. Be proto gaila katytes. Ten nerealus meilumas jos. Nei vienas mano katinas nera toks meilus kaip ta katyte. Nu zodziu...

Kuri foto? Reikia viešint neatsakingus šeimininkus...
Busy, a Busy, a žina kokia šiandien diena
taigi Jos Gražybės Nuostabiosios ir Šauniosios Carievnos Kiaros guliašo diena
A jau sveikinai? Jei dar ne tai da ne vėlu, da spėsi iki vidurnakčio
Kiarai linkim daug linksmybiu, įdomybiu ir dar ilgai ilgai džiuginti mamka
Ryt iš mamkos mums šumpanas
Labanaktis

Labanaktis

Sveikinam pricesitą Kiarą su peliadieniu.

Ajėėėtau... mušu save per rankas, kaip aš galėjau pamiršti, tigi laukiau tos 29 dienos laukiau, o čia šast ir jau 30
Nurašysiu pamiršimą stresiukui ir pokalbiui
Ačiū, kad priminėt, ačiū už pasveikinimus, leksiu šiandien miestan guliašo pirkti
ir savo nepakartojamą sveikinti

Ačiū, kad priminėt, ačiū už pasveikinimus, leksiu šiandien miestan guliašo pirkti

Prisidedam ir mes visa keturkojų šeimyna prie gimtadienio sveikinimų
Tuoj Molis nuo upės gėlių,žuvų ir vandeninių žiurkių atneš. :4u:Baliavosim. O kiek Kiarai metukų?
Pas Zundytės katinukai floristai,puokštę suformuos tobulą.Bet žiūriu ir pas tave visur pledukų priklota
Mano namuose tas pats reikalas,matai šoniukams kieta ant sofos be pleduko

Pas Zundytės katinukai floristai,puokštę suformuos tobulą.Bet žiūriu ir pas tave visur pledukų priklota

Labas rytas
Nu va kaip puiku - iš lovos tiesiai i baliu
kai tiek vaišiu ir šumpano tai turbūt jau nebedir siu
Dar karta sveikinimai ir daug pakasiuku nuostabiajai Kiarai
Zundyte - sveika parsiradusi
pūkuočiai kaip gražiai sugulę miega t. y. dirba

Nu va kaip puiku - iš lovos tiesiai i baliu

Zundyte - sveika parsiradusi