Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 29, 20:23)
...
Kaimynai siandien rado katyte. Meilumo nerealaus. Rainute, grazaus ranumo. Apie metus laiko. Nesterilizuota. Nuveze pas veterinoriu, cipo ner, neleido kaimynas mano draugei kaimynei laikyt antro katuko. Ryt ves i prieglauda verysad.gif Zinot mano nuomone apie prieglaudas, brrr... verysad.gif
Na kaip toks meilumas laksto be seimininko unsure.gif

Šiauliuos yra dingus gražaus rainumo katytė, ne viena net... Šiaulių letenėlė ir Šiaulių gyvūnų globos skelbimus FB apie dingusias kates tegu patikrina..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 06 29, 23:19)
Šiauliuos yra dingus gražaus rainumo katytė, ne viena net... Šiaulių letenėlė ir Šiaulių gyvūnų globos skelbimus FB apie dingusias kates tegu patikrina..
4u.gif

Sake foto sutampa, su dingusios katytes skelbimu. Paskambino tuo telefonu, atsiliepe mergina, sako - nebenoriu tos kates, nebereikia blink.gif gun_bandana.gif Nu zmones, neturiu zodziu. Be proto gaila katytes. Ten nerealus meilumas jos. Nei vienas mano katinas nera toks meilus kaip ta katyte. Nu zodziu...
Bijau, kad ryt is ryto, katyte bus isvezta i siauliu prieglauda.
Atsakyti
Jau tie katukai,negaliu atsižiūrėti. wub.gif Ta Nikita wub.gif Jau bijau tokį liūtą pamačius. fear.gif

Magnuna,pati kalta,kad vietos nėra.Nėra ko čia bėdavotis.Nusipirk dar du drypsūnus(šezlongus) ir problema išnyks visiems laikams.

Busy,linkim didžiausios sėkmės.Laikysim kumščius ir letenėles suspaudę. lotuliukas.gif

Dieve,kaip baisiai skamba-VYRAS NELEIDO.Galiu tik pasidžiaugti,kd man šitoje srityje niekas eismo nereguliuoja.Bet kai šeimije gyveni,tenka tikytis.Geriausių šeimininkų katukui.Man irgi prieglaudos baisios,bet ten žmonės daro ką gali.Nei Moliuko nei Setuko(šuo -mišrūnas) nebūčiau turėjus,jei ne globos nameliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 29, 22:22)
Sake foto sutampa, su dingusios katytes skelbimu. Paskambino tuo telefonu, atsiliepe mergina, sako - nebenoriu tos kates, nebereikia blink.gif  gun_bandana.gif Nu zmones, neturiu zodziu. Be proto gaila katytes. Ten nerealus meilumas jos. Nei vienas mano katinas nera toks meilus kaip ta katyte. Nu zodziu...
Bijau, kad ryt is ryto, katyte bus isvezta i siauliu prieglauda.

Kuri foto? Reikia viešint neatsakingus šeimininkus...
Atsakyti
Busy, a Busy, a žina kokia šiandien diena bigsmile.gif taigi Jos Gražybės Nuostabiosios ir Šauniosios Carievnos Kiaros guliašo diena bigsmile.gif A jau sveikinai? Jei dar ne tai da ne vėlu, da spėsi iki vidurnakčio biggrin.gif Kiarai linkim daug linksmybiu, įdomybiu ir dar ilgai ilgai džiuginti mamka 4u.gif Ryt iš mamkos mums šumpanas tongue.gif
Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikinam pricesitą Kiarą su peliadieniu. 4u.gif . ui su rausvų kamuoliukų diena... 4u.gif daug daug Tau kamuoliukų , mieloji Kiara.
Atsakyti
Ajėėėtau... mušu save per rankas, kaip aš galėjau pamiršti, tigi laukiau tos 29 dienos laukiau, o čia šast ir jau 30 laugh.gif Nurašysiu pamiršimą stresiukui ir pokalbiui biggrin.gif

Ačiū, kad priminėt, ačiū už pasveikinimus, leksiu šiandien miestan guliašo pirkti bigsmile.gif ir savo nepakartojamą sveikinti
Atsakyti
Labas,kas čia mums pasidarė-vis pamirštam guliašiadienius švęsti,a?

Mano pūkuočiai siunčia dideliausius linkėjimus Kiarai guliašiadienio proga(gėlės - skolintos iš mamkos lotuliukas.gif )

user posted image

o čia šiokia tokia kopensacija už ilgą tylėjimą
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Prisidedam ir mes visa keturkojų šeimyna prie gimtadienio sveikinimų 4u.gif Tuoj Molis nuo upės gėlių,žuvų ir vandeninių žiurkių atneš. :4u:Baliavosim. O kiek Kiarai metukų?

Pas Zundytės katinukai floristai,puokštę suformuos tobulą.Bet žiūriu ir pas tave visur pledukų priklota ax.gif Mano namuose tas pats reikalas,matai šoniukams kieta ant sofos be pleduko ax.gif
Atsakyti
Zundyte, pagaliau parsiradai, o kur fotoreportažai iš atostogų? bigsmile.gif Ir Kolumbą su Pupse senokai matėm, pasiilgom thumbup.gif

Kiaros mamka švelniai bardama Zundyte laksto po triobą ir kloja skubiai stalą

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lisitėja, Kiarai 4 sukakojo biggrin.gif

O čia keturkojų stalas, pasirinktinai pagal skonį biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 birželio 2015 - 06:50
Labas rytas 4u.gif
Nu va kaip puiku - iš lovos tiesiai i baliu drinks_cheers.gif kai tiek vaišiu ir šumpano tai turbūt jau nebedir siu biggrin.gif Dar karta sveikinimai ir daug pakasiuku nuostabiajai Kiarai 4u.gif
Zundyte - sveika parsiradusi 4u.gif pūkuočiai kaip gražiai sugulę miega t. y. dirba biggrin.gif
Atsakyti