Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif
Mandroji mano cool.gif
user posted image
Molis - išdiduolis biggrin.gif
Zyliukė wub.gif wub.gif wub.gif
Tutukas su Kiara sutilpo ant vieno minkštasuolio thumbup.gif Tutė labai rūpestinga katytė, manau, visi žaisliukai norėtų kad jais taip rūpintųsi biggrin.gif maniškiai dar kartais žaisliukus nuneša į dušo kabiną ar į kriauklę nusiprausti bent kartą į mėnesį biggrin.gif
Gomesui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kivulio registras thumbup.gif jau išraiška tais tik stverti už žandų ir bučiuoti oro_buckis.gif
Atsakyti
Kruopcės snukelis kad mandras biggrin.gif

Trupinukas Gomesiukas

user posted image
Atsakyti
Ojoj koks trupinėlis biggrin.gif

Magnuna, ech.. vakar kamuoliukas tiek prisigėrė, kad nuo žemės nebegalėjo atsiplėšti. Padėkojo Tutei už vaišingumą ir nuriedėjo palovin išdžiūti. laugh.gif

Taigi čia tas pats minkštasuolis ant, kurio tilpdavo ir Ryžas su Kiara blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 birželio 2015 - 09:48
Laba diena!
Nauja troba puiki, aciu Magnuna 4u.gif Kruopa isdiduole wub.gif

Meduolio gudrus zvilgsnis. Ryskiai medziokle nusiseke. Bandzio naktine medziokle irgi turbut buvo sekminga, nes neikalbejau pareiti namo pusryciu unsure.gif

Busy kokios grazios foto palyginimui wub.gif kazkaip melancholiska

Erendiros kleckiukai visada tokie grazuciai wub.gif beje busim salia jusu darbo siandien. Galim uzvezti usb su tuo legendiniu filmu biggrin.gif

Rytoj mano zinduoliui trys menesiai blink.gif neitiketina
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2015 06 25, 11:01)
Laba diena!
Nauja troba puiki, aciu Magnuna  4u.gif  Kruopa isdiduole  wub.gif

Meduolio gudrus zvilgsnis. Ryskiai medziokle nusiseke. Bandzio naktine medziokle irgi turbut buvo sekminga, nes neikalbejau pareiti namo pusryciu  unsure.gif

Busy kokios grazios foto palyginimui  wub.gif kazkaip melancholiska

Erendiros kleckiukai visada tokie grazuciai  wub.gif beje busim salia jusu darbo siandien. Galim uzvezti usb su tuo legendiniu filmu  biggrin.gif

Rytoj mano zinduoliui trys menesiai  blink.gif neitiketina

Extriau, agam, užsukit mirksiukas.gif tik aš nuo 12-15 iki 13-? g.gif nebūsiu
Atsakyti
Glostinėjau Kivį ir užmačiau jau nemažai žilų plaukų pas jį blink.gif Kaip jis čia taip anksčiau laiko sensta? g.gif

QUOTE(extravaganza @ 2015 06 25, 11:01)
Rytoj mano zinduoliui trys menesiai  blink.gif neitiketina

Sveikinimai thumbup.gif
Man tai neįtikėtina, kad babalams jau 2,7 metų rolleyes.gif Pasirodo ne tik svetimi vaikai greitai auga, bet ir savi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 25 birželio 2015 - 10:19
Ekstriukai, sveikinu tavo gražuoli su trimėnesiadieniu 4u.gif Tegul auga sveikutis

Kivuka, nu žmonės irgi sensta anksčiau laiko... aš irgi turiu žilų plaukų oho kiek, o juk dar ne sena blush2.gif

O kol mamka rašo...

Mėgu į teip:

user posted image

Į kiteip:

user posted image

Į trečeip:

user posted image
Atsakyti
Laba,

pašvilpkit man į uodegą biggrin.gif

user posted image

zylutė gražuolė...niu bet trupinėlis wub.gif wub.gif

Molis toks mikštas- niurkymui skirtas wub.gif

busy panos kaip suprantu jau visur kartu, kaip miela wub.gif

Extriuk 4u.gif

Kivuk, mano Maika ir smarkiai žilstelėjo...o jasi tik 5
Papildyta:
nupirkyte prašau didesnį WC...matot gi kad vos telpu... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 06 25, 09:10)
Šponkiukas kokioj "sriuboj" ilsėjosi (ar treniravosi  g.gifbiggrin.gif

Sponkiukas gudras- plaukioja kol kiti miega smile.gif cia kiti miega iki 10-12 o mes 8-9 jau plaukiam smile.gif tai atsiplaukiojam ir ziurim i kitus smile.gif ryt jau per mazai vejo, nebent tik "dirbt" tai vaziuosiu pas mama. MB vaziuos su draugeliu.

Atsiprasau, kad kitu nesukomentuoju, tiek groziu, o as per tel rasau.
Atsakyti
Vai vai, Tutė kokia vovera wub.gif

Diinka, nebijai kokių gyvūnų teisių čia tokia edžiagą skelbdama? hihihi.gif

Pietų miegelis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie mezgėjėliai wub.gif megztiniai nusimato laaabai gerai apšiltinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 06 25, 14:29)
Kokie mezgėjėliai wub.gif  megztiniai nusimato laaabai gerai apšiltinti biggrin.gif

Tai megztiniai ir turi būti šilti biggrin.gif Galiu dabar pirkt nepūkuotus siūlus, sutaupyt, tsakant rolleyes.gif
Atsakyti