Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erendira @ 2015 06 25, 14:13)
Pietų miegelis  wub.gif

Kol atrinkau kur kas šitoje foto wub.gif
Dukriukas kaip tik stovėjo prie kompo, kai įsijungiau SM, sako "kokie gražūs kačiniukai miau miau" biggrin.gif

Beje, mano sūnus visus sutiktus katinus vadina Kiviais biggrin.gif Kur tik kokį katiną bepamatytų, tuoj šaukia "Kivis Kivis" biggrin.gif įsivaizduoja, kad čia bendrinis katinų pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 25 birželio 2015 - 15:55
Sveikos merginos smile.gif

visų katinėliams 4u.gif tiek grožių pridėta wub.gif
ypač Erendiros mazieji wub.gif Busy voveraitė wub.gif aišku ir visi kiti wub.gif

pasirodau ir saviškį ax.gif

saulės vonios smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ko čia mamka ant sienos prikabinėjo g.gif
user posted image
Niekaip pasiekti neina unsure.gif
user posted image
Nu mam, nu tu ir duodi - kak tie kvietkai jeigu jų pasiekti neįmanoma doh.gif
user posted image
Renatelexx - kaip tavo egzaminas? Ar jau pabaiga? 4u.gif
Meduolis saulę gaudo biggrin.gif labai aktualu šią vasarą kuo daugiau į save saulės susiurbti smile.gif
Extriuk - su trim mėnesiais tavo vyriuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mažieji mezgėjai wub.gif tikrai sunku atrinki kur kuris biggrin.gif
Diinka - aš apakus blink.gif kaip taip galėjai tokį tuoletą katinėliui pakišti biggrin.gif blogiau tik į sloiniką daryti būtų biggrin.gif ale taiklus katins vistik - ir į tokią "lėkštutę" pataikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 06 25, 19:55)
Ko čia mamka ant sienos prikabinėjo g.gif
Renatelexx - kaip tavo egzaminas? Ar jau pabaiga?  4u.gif

Su egzaminais šiais mokslo metais jau pabaiga, bet dar laukia kiti metai 4u.gif

Kruopytė, kaip susidomėjusi gėlytes apžiūrinėja wub.gif Mamka galėtų pakelti katytę, kad galėtų iš arčiau apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2015 06 25, 19:47)
*Su egzaminais šiais mokslo metais jau pabaiga, bet dar laukia kiti metai  4u.gif

**Kruopytė, kaip susidomėjusi gėlytes apžiūrinėja  wub.gif Mamka galėtų pakelti katytę, kad galėtų iš arčiau apžiūrėti  ax.gif

* vadinasi bent jau mokslų atžvilgiu tau atostogos smile.gif o rudenį vėl suimsi save į rankas ir įveiksi ir tuos metus 4u.gif
** jeigu mamka pakeltų Kruopytę iki gėlių pasižiūrėti tai po to mamkai greičiausiai nebebūtų ką prižiūrėti biggrin.gif labai jau mano rainoji gėlininkė veržiasi kvietkus prižiūrėti smile.gif
Atsakyti
Erendira,aš jūsų užuominą supratau.Aš tai visom keturio -už.Bet yra vienas BeT,mano taksas .Norint paiimti mažą katuką reikia kad takso nebūtų.Nes tokio pavyduolio ir žudiko paieškoti reikia.Kai parsinešiau Moliuką,taksas puolė jį rimtai medžioti.Gerai,kad pagavau momentą,kaip šuo įspaudęs į kampą,jau apžiojęs kaklą doh.gif .Gal aš laiku užtikau,gal ilgas plaukas apsaugojo.Taip,kad mažo padaro nenusaugosiu,sutvarkys.Nes šito šuns atkaklumas ir užsispyrimas nenusakomas.Dabar jau santykiai nusistovėję,teritorija padalinta.Katinas dabar pripratęs prie šių namų,jau ir pats šuniui snukin užduoda hihihi.gif O taksiukas mano svajonė ir gimtadienio dovana.Jo neatsisakysiu jokiu būdu.

Visiems katukams pakasiukai wub.gif

Sagyte,ar jums kas sakė,kad už tokį poelgį nuodemių atleidimas ?Aš esu labai seniai girdėjus iš vieno senuko,kai įsivaikinau beglobį katiną.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kur visos pleputės g.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Ajaj, Krupcės valdų nepasiekiamos puošmenos thumbup.gif

Lisitėja, (beje, mes čia visos tujinamės mirksiukas.gif ), tai viską suprantu 4u.gif tiesiog, visad bandau (nes nepabandžius nežinosi biggrin.gif ), kai užmatau ką gero globotiniams blush2.gif biggrin.gif

Bet jau žinokit, kookia smagi ta Zylė wub.gif Gal kad nedaug mažiukų, ji gauna atsiskleisti g.gif bet tokios puikios mažylės neturėjau wub.gif

Prausiuosi ryte - jau esu įpratusi, kad Pedras tupi ant spintelės ir saugo, kad nepraslysčiau iš vonios virtuvėn ir neužmirščiau duoti pusryčių, tai dabar ir Zylė išmoko užsilipt ant tos spintelės ir abu sėdi kaip statulėlės - saugo biggrin.gif

Meduoliuko minkštas pilvelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 26 birželio 2015 - 09:06
Labas rytas, aš čia bigsmile.gif Grožiuosi jūsų katais
Atsakyti
Priekis smile.gif
user posted image
Galas smile.gif
user posted image
besitvarkydama aptikau žiemai supakuotą ir užslėptą tunelį biggrin.gif o jau džiaugsmo Grikiui mylimą žaislą vasaros sezonui atgavus ir mamkai džiaugsmo kai pasirodė kad tunelis nesusitraukė ir katinėlis dar nestringa tunelyje biggrin.gif
Atsakyti
Erendira,viską supratau,psitaisysiu,nuo šiol tujinsimės Tiesiog dirbu aptarnavimo sferoje,tai net šešiolikiniam paaugliui sakau jūs.Suprantu,kad mano oficialumas rėžia ausį.

Grikis -metro lotuliukas.gif .Dar nemačiau,kad suaugęs katinas taip atmetę kojukes gulėtų.
Atsakyti
https://www.facebook...78250002275936/ Nu va kas protasovinates, saugokit darzoves smile.gif cia matys tik tiek kas fb tikriausiai tik turi blush2.gif
Atsakyti