Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aist nuotykių nekomentuosiu - pavyds užpuolė.

O aš šiandien buvau bjauri- labai. Paskambino pažįstama- sako- kokia prieglauda paiimtų- ką rik gimusius katukus. Na- ten pažįstamų pažįstama kažkokiam kaime pamatė ką tik atsivestus pupsiukus ir išgirdo, kad šeimininkė žada juos... na verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Atsakiau- JOKIA. Jie turi mamą. Jei pažįstama nori būti gera- lai tariasi su šeimininke, kad katukukus paaugintų, kol bus saugaus amžiaus, lai deda skelbimus, pati pasiima laikinai globai. Kitaip- katukai neišgyvens vienaip ar kitaip. Ir pasiūliau pakalbėti apie katės sterilizaciją- sakau- lai kreipiasi į globos organizacija- gal ir nuolaidą gaus operacijai.. tai -va . nelabai žinau, gerai pasielgiau, ar nelabai su tokiais patarimais.

ir iš vis kažkokia pasimetusi esu.. unsure.gif Na bet čia kita tema... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 07 03, 17:49)
Pakentėsiu pakentėsiu 

ačiū 4u.gif biggrin.gif kaip smagu turėti tikrų draugų biggrin.gif aš pasižadu paskum pakentėti vėsų orą ir lietų smile.gif
Nikutės braškių pieva wub.gif užsimaniau braškių su pienu biggrin.gif
Aist, brangioji, sveika pargrįžus 4u.gif Tai čia tu mums parvežei lauktuvių žydrą Maljokos dangų ir saulę thumbup.gif biggrin.gif Beskaitydama pasakojimą ir juokiausi (ties kiekvienu viaadingu palyginimu), ir kikenau (toj vietoj apie vaikiną su dviem uodis šunimis), ir žvygčiojau (ypaingai toje vietoje kur nudistas rodė pirštu ir šaukė LOOOOOK lotuliukas.gif ) Grikis per vidurį pasakojimo atbėgo sunerimęs iš balkono ir pasirėmęs priekinėm letenėlėm man į kelius susirūpinęs žiūrėjo į akis ir niekaip negalėjo apsispręsti mamkai bloga ar gera g.gif Paskum nusprendė, kad kaip ten bebūtų bet mielo katinėlio pagulėjimas ant kelių ir paglostymas padeda visais atvejais biggrin.gif Ačiū, mieloji, už tokį smagų pasakojimą 4u.gif tiesiog dūšia atsigavo po darbo savaitės biggrin.gif o jau tavo palyginimai ir vaizdingi išsireiškimai tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Aist @ 2015 07 03, 19:09)
(To be continued smile.gif )

ui kaip lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 03, 17:25)
Colomba - parašyk kokia sterilizacijos kaina - tu ir taip daug darai, kad dar ir už sterilizaciją mokėtum  4u.gif

Apie 17-20 eur turetu buti su nuolaida.

Tuoj prazilsiu kol grisiu i Lietuva. Pasikeitem bilietus, kad butume Londone pavakare ir truputi pasivaiksciotume, tik autobusas jau i oro uosta bus 3.20. Tada pries vakariene suzinojau, kad stotis tai uzdaroma 1 nakties ir tada lauktume 2,5h prie stoties, kur nera net suoliuku ir nera pats geriausias rajonas. Ieskojom wifi, dar keitem bilietus biggrin.gif

Sofi kaio dailiai atrodo. O jau maziaus fainumas :-)

Aist nuotykiai super :-)

Ieva, globos per FB pabandyk ieskoti, arba namu.

Vilkra, teisingai. Seimininke neatsakingai pridaugino, dabar tegul rupinasi.
Atsakyti
[quote=Nikuna,2015 07 03, 22:27]Labukas,
Na, o mano Nikutė braškių pievoj vartosi  biggrin.gif

wub.gif Nikute grazuole wub.gif Braskiu pieva kokia fainulkiska thumbup.gif

Zinokit Staselio ir rainosios kailis identiskas. Kaip brolis su seseria, tik snukucio forma visai kitokia, ir mergyte smulkesne, bet siaip kailiukas panasus labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 03 liepos 2015 - 21:40
QUOTE(Colomba @ 2015 07 03, 21:24)
Apie 17-20 eur turetu buti su nuolaida.

drinks_cheers.gif nesirūpink dėl inigėlių, man po švenčių iškart perves atlyginimą ir aš tau pervesiu. Parašyk man savo sąskaitėlę kai grįši namo smile.gif Ir sėkmingos tau kelionės namo 4u.gif
Vėtra - tau glėbys balionų už katytės gelbėjimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gražius žodžius ( ir pavydą tongue.gif ) Tęsinys 4u.gif

Ketvirta diena.

Užteks tingėt, reik pajudėt. Visi nurodo, ką norėtų aplankyti Maljorkoje. Susumuojam, reziumuojam, koreguojam. Sėdam į savo baltąjį koldūną, lekiam į kitą salos pakraštį.

Valldemossa. Kaimelis mažulytis, jaukiai nutūpęs kalnuose. Einame į buvusį vienuolyną, kuriame 19 a. pradžioje buvo apsistoję įsimylėjusi porelė- prancūzų rašytoja George Sand ir lenkų kompozitorius Frederik Chopin. Perkant bilietus patenkame jau į tradicine tampančią situaciją, kai vyras pasisveikina ir sklandžiai pradeda neįpareigojantį pokalbį su vietine kasininke ispaniškai, o tada vėliau informacinį bukletą mes visi gauname ispanų kalba. Ko pasekoje Rapolas užverčia akis į dangų ir eina jį keisti į anglakalbę versiją.
user posted image
user posted image

Toliau važiuojame į sostinę Palmą. Didelis ir labai tvarkingas, gražus miestas. Užvažiuojame į senąją Belverio pilį ant kalno. Atsiveriantis po kojomis vaizdas pakerintis.
user posted image
Iš vienos pusės žali kalnai, iš kitos- Palmos miestas. Ant vienos iš gynybinių sienų atbrailos bandant įsitaisyti savo firminėje pozoje, mano vyrai kažko sunerimsta:" Ei, mama, aš tave žinau- tu nukrisi!", "Nelipk ten, aš vienas su jais neišgyvensiu.", "Mam, tu jau tokių nuotraukų turi, ten žemai išsitėkši." Prisiploju prie sienos nugara, nagais įsikertu į akmenis, ir voila!- foto padaryta, galiu ramiai keliauti toliau.
user posted image
Šeiminykščiai ramiau atsikvepia.
Kitas pageidautinas aplankyti objektas- Karalių pilis La Almudaina senamiestyje. Na, man tai visiškai neįspūdinga vieta, bet Rapolui patiko.
Tada einame į žymiąją La Seu katedrą. Va čia tai grožis!
user posted image
user posted image
Žymusis Gaudi irgi prikišęs savo pirštus prie jos statymo. Pasiimame visi po audiogidą ir 45 minutes praleidžiame tyrinėdami šito šedevro vidų. Puikus ir tikrai vertas dėmesio turas. Visi jaučiamės daug sužinoję ir prasmingai praleidę laiką. Rapolas klausia manęs, kokiu balu vertinčiau ekskursiją po La Seu. Sakau, kad 9 iš 10. Čia jau sūnus nebesusilaiko ir išdrožia man pamokslą, kad jei taip visą gyvenimą geriausius savo dalykus vertinsiu pasilikdama rezervą, tai mirties patale suvoksiu, kad taip niekam ir nedaviau 10, ir kad kitą kartą verčiau jau netaupyčiau tų balų kažkam neaiškiam ateityje. Na, fair enough.
Pavaikštome dar burlaivių nusagstytoje krantinėje, "išsirenkame" po "savo" laivą, pasidžiaugiame.
user posted image
Tiesa, oro temperatūra 38 laipsniai.
Važiuojant namo klausome Chopeno valsų, visi vieningai sutinka, kad muzika graži ir maloniai lengvai klausosi. Kai pabosta muzika, surengiame šeimos viktoriną, kai kiekvienas klausia kitų šeimos narių po klausimą.
Rapolas: Ispanija yra įsikūrusi Pirėnų pusiasalyje, kaip vadinasi pusiasalis, kuriame yra Italija?
Ignas: Kaip vadinasi kompanija, kurios telefonai pagal pardavimus pasaulyje užima 4 vietą?
Aš: Kieno kojytės trumpesnės- Kanados ar Dono sfinsų?
Vyras: pamąstykit, kas galėjo būti, jei Napoleonas būtų laimėjęs Waterloo mūšį ir karą.
Klausimų ratas sukasi, sukasi, va ir grįžtam namo.

Penkta diena.

Kadangi netikėtai lėktuve susitikome su pažįstamų šeima (paaiškėjo, kad jie nuomojasi didžiulę vilą 60 km nuo mūsų viešbučio) ir jie primygtinai prašė atvažiuoti pas juos dienai, nes savi trys vaikai po kažkiek laiko pradeda pjautis tarpusavyje ir jiems mirtinai reikią šviežio kraujo santykių harmonizavimui. Jų vila tikriausiai gražiausia, kokioje aš esu buvusi. Didžiulės erdvės, balta ir stiklas, didelis baseinas, kvapą gniaužiantys vaizdai. Moteris šneka (neįtikėtina!) kokius penkis kartus daugiau nei aš. Gerai praleidę laiką drauge, vakarop leidžiamės namo. Kažkaip man nesinori kalbėti (ar tik nesusirgau?), toks jausmas, kad vilos šeimininkė viską jau pasakė už visus, ech: tyla- gera byla.

Šešta diena

Rapolas labai nori aplankyti vandens parką ir stalaktitų/stalagmitų Drakono urvus. Visi likę nemiršta nei dėl vieno, nei dėl kito. Vandens parkas man asocijuojasi su daug daug žmonių ( Rapolas klausia, ką reiškia "masovkė"), iš kurių didžiąją dalį sudaro triukšmingi vaikai. Stalaktitų esame matę n kartų, abejoju, ar bus vau efektas. Pasiūlome kompromisą- išsirinkti vieną iš šių dviejų atrakcijų. Ką gi- Drakono urvai. Varveklio formos stalaktitai, falo formos stalagmitai.
user posted image
user posted image
Požeminis didžiausias Europoje ežeras pasirodo ne toks jau ir didelis. Paklausome požeminio kvarteto gyvai atliekamos iš apšviestos plaukiančios valties klasikinės muzikos, kokį 10 minučių. Truputį paplaukiame valtimi. Labai daug žmonių- pagrindinis minusas man. Rapolui labai patiko, likusiems- ne kažką.

Septinta diena ( šiandien)

Jūroje mėtėmės vienas kitam amerikietiško futbolo kamuolio mini versiją. Vyrai lenktyniavo plaukime krūtine. Nulėkėm į netoliese esantį miestuką simbolinių lauktuvių. (Beje, o žinote, kas yra jūrų kiaulytė? Tai draugė, kuri grįžo iš pajūrio ir neparvežė lauktuvių. biggrin.gif )

Rytoj laukia skrydis į Lietuvą. 4u.gif

"Gyvenimas- ne tai, kas buvo išgyventa, o tai, ką tu atsimeni ir tai, kaip tu apie tai pasakoji." G. G. Markesas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 liepos 2015 - 23:04
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 03, 20:47)
...ir kikenau (toj vietoj apie vaikiną su dviem juodais šunimis)...

Specialiai tau dedu foto, kur jei pavyktų labai išdidinti kairį nuotraukos kampą, pamatytum šunis ir vaikiną mirksiukas.gif
user posted image

Galvoju, kaip čia man kokio bano negaut, kad šitaip off topic rašau... g.gif va, idėja, bandysiu užmaskuoti katytės snukeliu ax.gif blush2.gif
user posted image

Gražaus jums visoms ilgojo savaitgalio 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 07 03, 19:59)
4u.gif  4u.gif  4u.gif aš jau bijau ir pasivaikščiot eit, kad nesutikt kokios katės gerietės..

4 kačiukai mažiukai Palangoje tuoj atsidurs Nuare, jei nesurasiu jiem globos (dabar draugės globoje, bet nenuosavam bute, iki antradienio turim laiko verysad.gif ) ir ką daryt? cool.gif

beje, kaip išsprendei problemą su tuo katinu gamtoje?

Niekaip neissprendziau. Pamaitinau ir viskas. Va katik prie palapines paede ir isejo savo keliais.

Man irgi baisu kur nors eit, i darba einu nesidairydama. Nakti viska uzdarau, kad nieko negirdet, katinu kovu ir pan. Dabar irgi negaliu uzmigt, nes tolumoj girdisi ar tai paukstis, ar tai katinas verkiantis. Vaziuoja stogas.
Atsakyti
Nu pyp, poilsis gamtoj vadinas. Ir is kur tokiu debilu yra.. Vienas girias kad ant 220 vaziavo iki cia. Bet tikrai, jei su bmw tai nebutinai debilas, bet jei debilas, tai tikrai su bmw.
Atsakyti
Jau ir atsikelus. Jaiciuosi "labai" pailsejusi.
Vakar jie dar leido per tel muzika, tai rusiska repa, tai Dzordana. Merga vis klausinejo, kur mano iphone. O mano iphone. Ale tikrai mano iphone.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Perskaičiau Aist įspūdžius, laaabai patiko wub.gif Labai vaizdžiai papasakota, o dar su nuotraukomis tai išvis thumbup.gif

Šponkiukui užuojauta dėl nemiegotos naktis 4u.gif 4u.gif

Vėtra kaip tau praėjo naktelė ? gal vyras kažkiek atsileido ?

Šiandien iš pat ryto karšta. Bet ką darysi reikia pakentėti, juk turi ir mūsų driežiukai pasilepinti, pasidžiaugti vasarėle, pastraksėt su šortukais biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Mano didieji banditai :wub:Jau keli metai nebeleidžiu žuvyčių,moment išmeškerios.O taksas dar ir paplaukyt čia sugeba doh.gif

Perskaičiau Aist nuotykius,na pavydu trupučiuką.Nors niekas netrukdytų pačiai pakeliauti.Tik esu baisulinė tinginė ir namisėda. blush2.gif

Jau kaip džiaugiuosi šiluma wub.gif Dėkinga visoms,kurios neniurna,kad atseit karšta.Kiek čia šilumos bus?Nespėsiu visų suknučių pranešioti ax.gif Tuoj renkuosi šmutkes,gyvulius ir varau prie savo balos.Gero jums savaitgalio.Neiškepkit :lotuliuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 liepos 2015 - 11:24