Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 04, 12:23)
Dėkinga visoms,kurios neniurna,kad atseit karšta.

Aš irgi kenčiu, bet neniurnu

user posted image

tai ir aš gera ania ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 07 03, 22:24)
...
Ieva, globos per FB pabandyk ieskoti, arba namu.
...

Visą savaitę jau skelbimai visur kabo...bet kai kačiukų pikas, tai nesulaukiam pagalbos..
Atsakyti
Labas dienas bigsmile.gif

Vidut, neatsileido, tik isgirdau gilu atodusi isvezant. O grizus, radau palaimingai drybsant salia Vosylijaus wub.gif

Nepaprastai patiko Aist pasakojimas. Mintyse pabuvojau kartu. Gamta, tai ner zodziu. Labai dziaugiuos, kad gali pamatyti sitokius grozius ir mums patransliuoti thumbup.gif

Katyte pridaviau Sagytei. Miauke kate visa kelia. Bande letenom atkabint grotas. Na nuo vakar ji pas mane buvo ramybe, ne garso neisleido, o cia, visa kelia iki Siauliu pramiauke blink.gif
Na bet atidaviau i geras rankas, ramu dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 04 liepos 2015 - 15:07
Katyte jau pas mane smile.gif Tikrai gana drasi, biski suns bijojo bet ignoruoja vienas kita smile.gif Ziauriai grazi ir faina, tik kolkas nieko neede dar, ai bandysiu ieskoti kazko geresnio biggrin.gif Labai tevams patiko ax.gif Gali buti kad nores pasilikt sau 4u.gif Aisku steriliziuos butinai, sake apsipres per diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 07 04, 17:09)
Katyte jau pas mane smile.gif Tikrai gana drasi, biski suns bijojo bet ignoruoja vienas kita smile.gif Ziauriai grazi ir faina, tik kolkas nieko neede dar, ai bandysiu ieskoti kazko geresnio biggrin.gif  Labai tevams patiko  ax.gif  Gali buti kad nores pasilikt sau  4u.gif  Aisku steriliziuos butinai, sake apsipres per diena smile.gif

wub.gif Zinok ji vienas prie vieno atspalviu kaip mano Stasiukas. Mano dukryte sake, kad jie brolis ir sesuo bigsmile.gif

O ar ne Tu rasei, kad tevai nesuprato, kad katineli isigijai? Gal as maisaus. Tai pagalvojau ar jie nores. Bet jei nores, busiu devintam dangui. Nes tiketina, kad parasysi mums apie ja. Man labai rupi. Prisirisau kazkaip, labai miela katyte.
O ede pas mus viska. Tiesiog siandien labai karsta. Paziurek, kad vandenuko butu ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 04 liepos 2015 - 15:26
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 04, 17:25)
wub.gif Zinok ji vienas prie vieno atspalviu kaip mano Stasiukas. Mano dukryte sake, kad jie brolis ir sesuo bigsmile.gif

O ar ne Tu rasei, kad tevai nesuprato, kad katineli isigijai? Gal as maisaus. Tai pagalvojau ar jie nores. Bet jei nores, busiu devintam dangui. Nes tiketina, kad parasysi mums apie ja. Man labai rupi. Prisirisau kazkaip, labai miela katyte.
O ede pas mus viska. Tiesiog siandien labai karsta. Paziurek, kad vandenuko butu ir viskas.

Pas mane uosviai gyvunu nemegsta, mano tevai tai myli, visada dziaugesi jei Giliuka vezames kartu smile.gif net kraiko turi ir dezute jam nupirke tai dabar katyte naudojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 07 04, 17:31)
Pas mane uosviai gyvunu nemegsta, mano tevai tai myli, visada dziaugesi jei Giliuka vezames kartu smile.gif  net kraiko turi ir dezute jam nupirke tai dabar katyte naudojasi smile.gif

Nu jo, tevai yra tevai 4u.gif Saunuoliai jie pas Tave wub.gif Kad tik noretu katyte pasilikt. Laikysiu kumscius.
Katyte ko gero daug prisikentejus, mazute ir lengvute, bet kailiukas jos labai grazus, ir akytes labai labai...Kaip dvi sagutes wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Klausyk, o vardelis, joks nelimpa? Dukryte nesugalvojo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 04, 17:42)
Nu jo, tevai yra tevai 4u.gif Saunuoliai jie pas Tave wub.gif Kad tik noretu katyte pasilikt. Laikysiu kumscius.
Katyte ko gero daug prisikentejus, mazute ir lengvute, bet kailiukas jos labai grazus, ir akytes labai labai...Kaip dvi sagutes wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Klausyk, o vardelis, joks nelimpa? Dukryte nesugalvojo? bigsmile.gif

Kolkas saukiam Zumba blush2.gif Miega katyte i kamuoliuka susisukus, jai cia gerai daug langu aukstai tai pro langa pasedi paziuri smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

mano katinai nudurnę kaitros mylėtojai doh.gif

Tiga popiet (tuo metu saulė atsisuka į langus) veržiasi balkonan, miega ant saulės, ant megzto paklotėlio blink.gif

Ausius susiraitęs (lyg būtų šalta) miega ant saulės nutviekstos palangės...

Ozis tik va tas jau biškį labiau į temą - ant sofos, ale irgi prisiglaudęs megztas pagalvės

--------

Jau artėja mūsų naujo globotinio apsigyvendinimas pas mus smile.gif Pirmos sužinost naujienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 07 04, 21:38)
Labas vakaras,

Jau artėja mūsų naujo globotinio apsigyvendinimas pas mus smile.gif Pirmos sužinost naujienas smile.gif

Įtariu- kad tuo metu būsiu prie jūros, ir sužinosiu paskutinė.. Bet tikrai įdomu- ką gausit.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Bet tai kaip bus gaila palikt si glaustuna cia. Gali glostyt, kasinėt, pilvuka atkisa. Sulasinau stronghold.

Per ta stresa, nepagyriau nei katinu, nei Aist pasakojimo- atsiprasau.
Atsakyti