Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Jau saulė išėjo iš mūsų miesto ...kažin ar čia gerai ar blogai... g.gif

user posted image
Atsakyti
Vėsinuosi, bet neniurniu, čia mamka panikuoja

user posted image

Kaip nepanikuosi, Nikita beveik nevalgo, net savo mėsytės nei gabaliuko nesuvalgė. Kvėpuoja tankiai, bijau kad šilumos smūgio negautų, antra para namuose 30 laipsnių , matyt jau stogas įkaito, nes net per naktį neatvėsta. Atsiprašau driežiukių, bet jau žinokit imu niurnėti, nes tikrai nebenormalus karštis doh.gif
Atsakyti
Jau viskas,krinta temperatūra.Visa Utena apsupta debesų,dar nelyja.Bet jau movė visi iš pabalių doh.gif ,visas kelias vieni karoliai mašinų.Skridom ir mes.Namie langai atviri,šiltnamis atviras,katinai neaišku kur blūdija.Nesinori škvalo kokio sulaukti.

Sutinku,gyvuniukam labai karšta.Mes lauką turim,vis po kpkiu lapu palendam.O butiniams kaip negera.

Vidam,tikrai be panikos.Natūralu,kad nieko nevalgo,juk labai šilta.Atvės ir pavalgys.
Atsakyti
Mes gryzom namo, as biski bijojau del Giliuko del tokiu karsciu nes buvom palike uzdaryta viena, kad nebutu iskepes, bet kazkaip pas mus tik nuo ryto saule i namus sviecia veliau nusisuka , roletus uztrauke tai neprikaite buvo smile.gif katinukas jau miauksejo prie duru kai isgirdo mus berakinant ax.gif o jau glaustesi, namie biski bardakelis lovatiese sukuista, vonioj kilimeliai irgi isnesioti lotuliukas.gif Maisto dar parai butu turejes, vandens dar kokiam menesiui smile.gif Bet dabar eina is paskos ir miauksi, skundziasi matyt , kad per ilgai vienas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš nebbesuprantu ir pasimečiau - mano Princas nebsugrįžo verysad.gif . Nesuprantu kur pasidėjo??
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 07 06, 21:02)
Sveikos, aš nebbesuprantu ir pasimečiau - mano Princas nebsugrįžo    verysad.gif  . Nesuprantu kur pasidėjo??

Daug kur gali būti - pradedant- pas tolimesnius kaimynus ant pečiaus snaudžia, po laukus peliauja.. gali ir Vaivorykštės šalyje...
Atsakyti
Skradžiai į žemę prasmego.... ir negrįžta verysad.gif . Išėjo kažkur ir nebepasirodė doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 07 06, 21:32)
Skradžiai į žemę prasmego.... ir negrįžta      verysad.gif  . Išėjo kažkur ir nebepasirodė      doh.gif  unsure.gif

Taip jau būna su laisvai vaikštančiais katinais ( o ir visais kitais gyvūnais) yra didelė rizika, kad vieną dieną negrįš.. verysad.gif Būk ,Aira, stipri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 06, 05:44)
Aist,jūs dėl Ainu klystate.

Man būtų maloniau, jei "tujintum". mirksiukas.gif Ir dar menkutė draugiška pastabėlė: spausdinant tekstą, po skyrybos ženklų paliekamas tarpelis. mirksiukas.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 07 06, 09:31)
Man atrodo, kad  Aist mums skolinga kažkokios kelionės pasakojimo  g.gif

Kreta liko neaprašyta. Jūsų labai gera atmintis, Vidam. biggrin.gif Bet susidūriau su konfidencialumo problemėle- keliavome 20 žmonių, negaliu viešoje erdvėje pasakoti apie kitus ( ne savo šeimos narius). biggrin.gif

Aira, liūdna dėl pražuvėlio.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 07 06, 22:04)
Man būtų maloniau, jei "tujintum"mirksiukas.gif 

Kreta liko neaprašyta. Jūsų labai gera atmintis, Vidam. biggrin.gif Bet susidūriau su konfidencialumo problemėle- keliavome 20 žmonių, negaliu viešoje erdvėje pasakoti apie kitus ( ne savo šeimos narius).  biggrin.gif

unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vilkra, sutinku, kad paradoksaliai gavosi, bet Vidam man nesirašo "tu". biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 07 06, 22:14)
Vilkra, sutinku, kad paradoksaliai gavosi, bet Vidam man nesirašo "tu".  biggrin.gif  4u.gif

Ir man visaip būna . Gal Listėjai, kaip naujokėlei, mes visos "jusės". Nieko- tuoj Tujinsimės cool.gif
Atsakyti