Smagu dėl
Vėtros mažylės " bengaliukės".

Šaunuolė, kad susiradai sau tinkamą mitybos būdą.
Erendiros Gomeso virsmas

Geriau dar gal tegu pabūna tarpiniame variante "It'u", kol tikrai lytis paaiškės. nors svarbu, kad ne Pūlinys ar Svirdulys

Puiku, kai darbą galima suderinti su atsipalaidavimu.
Magnunos grožiai
Ainu po poros valandų miegojimo po lova, galų gale išlindo. pažaidė su manimi linksmai, pamurkė glostoma, sumedžiojo vieną musę ir dabar visa apsipatenkinusi guli šalia manęs. Tai aš leidžiu sau daryti išvadą, kad ji laiminga, grįžusi namo.

Paslaptingi gyvūnai tos katės, mes galime tik nuspėti, ką jaučia/mąsto, sužmogintai interpretuoti jų elgseną. Kartais galvoju, ypač kai matau, kaip Ainu nori į lauką, ar nesijaučia jinai pas mane kaip kalėjime. Eitų sau laukais kloniais, kažką sumedžiotų, kartais alkana būtų, nuo kažko į kailį gautų, kažkam pati duotų, susirgtų ir pasveiktų arba ne. natūrali gamtos atranka, taip sakant- laisvė su visomis jos pasekmėmis. O dabar mainais už laisvę gauna sotų aprūpintą gyvenimą ribotame plote. Kas geriau? Čia šiaip man užplaukė pamąstymai.

ai, einu miegot, labanakt, mergaitės.

racionaliai mąstant, neišgyventų ilgai plačiame pasaulyje ta mano lepūnėlė- muštis nemoka, šunų nebijo, mašinų nesisaugo, o ir sausiakas ant medžių neauga
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D'Angelo)