Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas 4u.gif

smagu del Vetros katytes, tik as vel foto nematau g.gif

busy, sveikinu su nauju darbu dar karta. Ryzto ir sekmes Tau 4u.gif

visom atostogaujanciom ir jau po atostogu (Aist, nu nerealiai..) irgi linkejimai smile.gif

night bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Net netikiu savo akim thumbup.gif ir dar labiau netikiu, kad be foto sugrizai schmoll.gif as dar kazkada pries kelis men Eguciui i FB rasiau, bet nieks nieko unsure.gif pasipasakok kaip ten su ta priglausta katyte ivyko ir butinai foto idek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 05, 21:44)
Labiausiai gaila Stasiuko.

Jauciuosi pakiliai, nors svoris krenta labai jau palengva. Ten raso, kad apie 1 kg per savaite

Aš Nikitą irgi šlapinu su drungnu vandenuku, nes su šaltu bijau kad neperšaltų. Tik po to prausiasi, tai plaukų prisilaižo, nors ir pašukuoju šlapią. Bet iš kart tampa žvalesnė. Šiandien pas mane bute 30 laipsnių šilumos... gerai driežiukams, bet man sunku, kai nepernešu.

Žinok labai gerai kad svoris krenta pamažu taip ir turi būti, nes greitas nukritimas, greitai ir atauga ir dar su procentais biggrin.gif o jei ir patinka tai iš vis liuks. Aš gal prieš septynis metus saujos principu kai numečiau norimus kg , tai ir neataugo. Ir susitraukus skrandžiui ,įpratau valgyt, o ne ėsti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 07 05, 23:19)
Žinok labai gerai kad svoris krenta pamažu taip ir turi būti, nes greitas nukritimas, greitai ir atauga ir dar su procentais  biggrin.gif o jei ir patinka tai iš vis liuks. Aš gal prieš septynis metus saujos principu kai numečiau norimus kg , tai ir neataugo. Ir susitraukus skrandžiui ,įpratau valgyt, o ne ėsti  lotuliukas.gif

Tikrai Vidut, svarbiausia atrast tai kas tinka. As pasigavau save, kad ir nezinodama apie ta dieta, intuityviai i tai linkau. Tik saldumynai ir kiekis pakisdavo koja. Cia maisto kiekio neribojama. O kai galejau kiek noriu, tai ir nebenoriu kazkaip biggrin.gif bigsmile.gif Matyt saldumynai labai apetita sukelia. Zodziu, bijau ir dziaugtis, bet siuo metu bent jau, jauciu harmonija su savim.

Na ka mergytes, labos nakteles.
P.S. pas mus zaibuoja unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios 4u.gif
QUOTE(Aist @ 2015 07 03, 23:19)
Specialiai tau dedu foto, kur jei pavyktų labai išdidinti kairį nuotraukos kampą, pamatytum šunis ir vaikiną 

laugh.gif lens.gif biggrin.gif
antra pasakojimo dalis irgi super thumbup.gif jau taip smagiai susiskaitė biggrin.gif o visi tavo žodiniai perliukai tai išvis thumbup.gif žodžiu prisijuokiau iki soties biggrin.gif Ačiū tau už tai kad sumumis daliniesi savo įspūdžiais 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(vilkra @ 2015 07 05, 16:43)
Magnuna dingo, auuu...

Ne ne, nedingau, tiesiog antrą dieną driežiškai guliu ant akmens ir mėgaujuosiu kaitra smile.gif Labai ačiū visoms kas kantriai kenčia karščius ir Nikitai bučkis oro_buckis.gif užtai kad kad tikrai yra gera katytė ir neniurnėdama kenčia vasarišką orą smile.gif
Zundyte - gero kelio, daugybės įspūdžių, daug linksmų nuotykių ir labai lauksime kelionės ataskaitos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Erendiros katiniška naujiena biggrin.gif
Sagyte - labai džiugu dėl katytės, kad tėveliai sutiko ją pasilikti 4u.gif
Rožinės Trišės ausiukės wub.gif
O mes žaidėme slėpynių
user posted image
Paskum Grikis bandė išsimaudyti plautuvėje bet mamka vandens neprileido
user posted image
Kruopa anksti ryte bandė degintis balkone
user posted image
Vėtra - šaunu, kad radai tai kas tau tinka ir priimtina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 05 liepos 2015 - 21:58
Is tiesu tai labai nustebau, kad ji labai gerai jauciasi namie smile.gif gana drasi eina kur nori, tik jei maniskis suo pasipainioja kelyje buna apsnypstas smile.gif Siandien jau ir laka ir geria normaliai, ir i wc eina tvarkingai smile.gif vaiku nebijo vis stebi juos, nagus apkarpiau tai ramiai sau gulejo smile.gif
tevai dziaugesi kad bus namie kuom rupintis. Liepiau kuo greiciau vezti sterilizacijai tai treciadieni greiciausiai ves, nes bijau kad nebutu su kraiciu katyte kas ten zino kur lakste per dienas smile.gif
Atsakyti
Smagu dėl Vėtros mažylės " bengaliukės". thumbup.gif Šaunuolė, kad susiradai sau tinkamą mitybos būdą. 4u.gif
Erendiros Gomeso virsmas bigsmile.gif Geriau dar gal tegu pabūna tarpiniame variante "It'u", kol tikrai lytis paaiškės. nors svarbu, kad ne Pūlinys ar Svirdulys biggrin.gif Puiku, kai darbą galima suderinti su atsipalaidavimu. thumbup.gif
Magnunos grožiai wub.gif
Ainu po poros valandų miegojimo po lova, galų gale išlindo. pažaidė su manimi linksmai, pamurkė glostoma, sumedžiojo vieną musę ir dabar visa apsipatenkinusi guli šalia manęs. Tai aš leidžiu sau daryti išvadą, kad ji laiminga, grįžusi namo. biggrin.gif Paslaptingi gyvūnai tos katės, mes galime tik nuspėti, ką jaučia/mąsto, sužmogintai interpretuoti jų elgseną. Kartais galvoju, ypač kai matau, kaip Ainu nori į lauką, ar nesijaučia jinai pas mane kaip kalėjime. Eitų sau laukais kloniais, kažką sumedžiotų, kartais alkana būtų, nuo kažko į kailį gautų, kažkam pati duotų, susirgtų ir pasveiktų arba ne. natūrali gamtos atranka, taip sakant- laisvė su visomis jos pasekmėmis. O dabar mainais už laisvę gauna sotų aprūpintą gyvenimą ribotame plote. Kas geriau? Čia šiaip man užplaukė pamąstymai. g.gif ai, einu miegot, labanakt, mergaitės. 4u.gif racionaliai mąstant, neišgyventų ilgai plačiame pasaulyje ta mano lepūnėlė- muštis nemoka, šunų nebijo, mašinų nesisaugo, o ir sausiakas ant medžių neauga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 liepos 2015 - 23:37
user posted image

Trupinėlis gaivos visoms :4u:Visiems katinėliams ir jų šeimininkėms 4u.gif Neturiujėgų visus sukomentuoti,pūkuočiai mūsų nerealūs.Kantriai kenčia ir neniurna.Aš irgi driežu dirbu.Šiandien paskutinė diena,jau vakare praneša lietų,o rytoj į darbelį.

Aist,jūs dėl Ainu klystate.Ji lauke puikiausiai išgyventų,va Čija ilgai netrauktų.Nes didžioji dauguma šunų veislių yra per daug ištobulinti.Katės išsaugojo pirmykštį pradą.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 07 05, 20:33)
Pas mane naujienos tokios kad Siauliete katyte lieka gyventi Panevezyje smile.gif Tevai nusprende pasilikt sau smile.gif Sako rami katyte, tai po svenciu vez pas veterinara sterilizuoti, vardo kolkas neturi kazkokio rimto nezinau ka tevai sugalvos, dabar saukia  Katyte smile.gif Nezinau kur gyvenus be labai megsta per langa ziureti, aukstas 9
tai guli ir stebi pasauli smile.gif

kaip faiiiiiinai thumbup.gif 4u.gif

man irgi labai patinka skaityti Aist pasakojimus iš kelionių rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū Kendde 4u.gif

Nebesuseku visų naujienų, pakasiukai jūsų augintiniams blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Savimi labai pasitikintis pirmykštis balkoninis pradas cool.gif
user posted image
Šiandien dar viena nuostabi driežiukų diena - einu mėgautis biggrin.gif
Lelijinė gaiva wub.gif
Dėl džiaugimosi sugrįžus namo - Kruopcius šeštadienio ryta visuomet veržiasi į svečius, net savo tašę iš spintos išmeta, darbo dienomis kartais papypsi prie durų bet tašės niekada neišsitraukia biggrin.gif Matosi kad jai labai patinka pasisvečiuoti, bet kai vakare grįžtam iš sodo ir ateina laikas eiti namo, matosi kad jau nori namo ir matosi kokia patenkinta būna namo sugrįžusi smile.gif O kas geriau - būti gyvūnui tik namuose ar laisvai vaikščioti lauke g.gif Grikiui tikrai žinau, kad geriausia mamkai prie šono biggrin.gif jokio lauko nereikia schmoll.gif Maurui idealu kaip dabar yra - turėti galimybę asivaikščioti kieme smile.gif kiekvienam savo smile.gif
Busy - kur jau tau viską susekti smagiai leidiant laiką su draugėmis biggrin.gif kaip suprantu ir pas jumis orai geruliai biggrin.gif
Vakar turguje mačiau mėlynes parduodant - 12 eurų už kg doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 06 liepos 2015 - 09:34
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 06, 06:44)
Aist,jūs dėl Ainu klystate.Ji lauke puikiausiai išgyventų

Tikrai neišgyventų schmoll.gif (aišku kad Ainu tai staigiai atsidurtų kieno nors namuose) Mano draugės katė buvo iššokusi pro antro lango balkoną ir jos nerado gal du mėnesius, bet trinėsi kažkur netoli. Kai surado buvo vieni kauleliai, visa murzina, svyruojanti į šonus. Namuose atsitaisė vėl tapo gražia pustauodege. O mano kaimynės katinas irgi buvo dingęs, jos vyras girtas ištrenkė jį pro langą. Tai irgi surado po ilgo laiko, pasikvietė mane verkdama parodyti- irgi svirduliavo iš bado. O abu parasti lietuviški nuo mažumės augę namuose. Svarbiausiai ieškojo ilgai ir vėlai vakare ir anksti ryte ir šaukdavo, bet neateidavo.Šuo tai kaip mat atlėktų, o katės kažkokios keistos. Lauke apsisuka protelis, parneštos namuose patenkintos ir ant kelių sėdi.

Man atrodo, kad Aist mums skolinga kažkokios kelionės pasakojimo g.gif reiks pasižiūrėti...
Atsakyti
Magnuna, buvo iki šiandien labai karšta 4u.gif Išnaudojom orą 100 procentu. Šiandien lašnoja, oras subjuro. O mėlynės pas mus dar žalios, trūko šilumos. Bet jau greit greit galėsiu rinkti 4u.gif
Atsakyti