Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 07, 21:14)
Mielosios, aš tuoj organizuosiu judėjimą 'Šalin rankas nuo Grikio talijos".Kviečiu prisijungti ir kitus kačiukus.Gražus, aptakus katinas liudija, kad turi puikias mamkas ir gerus namučius.

Ach, vistik yra tetų, kurios teisingai supranta kokia turi būti katinėlio talija biggrin.gif Ačiū, teta Lisitėja oro_buckis.gif
user posted image
Vilkra - labai nuotaiką iš rytelio pakėlė uodegos ir jos katės istorija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smagiai parašei biggrin.gif
Dar viena uodega ir jos katytė smile.gif
user posted image
Vėtra - bet koks naujas ilgalaikis dalykas, kurį pradedi ir žinai kad greitai nesibaigs turi tokį pesimizmo laikotarpį 4u.gif Pačioje pradžioje atrodo, kad viskas puikiai einasi, viskas gaunasi o po to būna toks laikotarpis kai atrodo kad viskas sustoja. Tiesiog turi protu suvokti, kad tai yra normalu, tavo atveju tai turbūt organizmas persitvarko prie naujos mitybos ir nesvarbu, kad dieta tau yra priimtina, organizmui vistiek reikia priprasti ir susivokti 4u.gif kantrybės, brangioji 4u.gif be to, orai gi karšti o tas organizmui irgi ne į naudą, tad laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 liepos 2015 - 07:09
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 08, 09:09)
Labas rytas  4u.gif

Aciu Magnuciuk, as laikaus, isikibus bigsmile.gif Viskas bus gerai, matyt orai veikia.

Labai grazios wuodegos. Kruopyte, teta Vetra irgi labai supranta apie talijas. Svarbiausia yr dirziuko nesidet (na cia katukams nestipriai aktualu bigsmile.gif ) ir tada, kur ta talija, niekam nebeidomu... hihihi.gif
Papildyta:
Vakar musu draugai apsnekejo Stasiuka. Nu sako koks grazutis, bet kaip panasus i meskena... (Tyliu kaip Melnikaite) Drauges vyras nenusiramina, sako...na bet pasiziurekit, ir sepeteliai is ausu kyso, nu labai panasus i meskena. Ar Jus tikri, kad cia ne meinas? Rutele mano sako - tikru tikriausiai tikri. Na pasiziurekit koks jis mazutis, argi meskenai buna tokie mazi? Drauge dar karta apziuri musu padauza. Sako - nu ne, tikrai, per mazas, kad butu meskenas. Bet tu pasiziurek, pasiziurek i lapces, kaip lastai. Didziules blink.gif Nu argi pas musu kieminukus buna tokios dideles lapces g.gif Priejom isvados, kad cia greiciausiai bus misrunas, maisytas su meskenu rolleyes.gif

P.S. Reiks draugei pasakyt tiesa, kai negirdes vyrai bigsmile.gif

Stasiukas sveria 4 kg. I svori velniukas neauga visai. Bet taip istyso blink.gif Jau ilgiu ko gero lenkia Vosyliu. Tik kudas kaip dviratis. Labai ispudingi usai. Tokio ilgio thumbup.gif

Sukuoju maziu kas antra trecia diena, nes savo probleminiu vietu nemoka, ar nepasiekia susitvarkyti, tai maloniai padedu bigsmile.gif (koju kelnes, ir pazastukai)
Sake buvus seimininke Stasiaus, kad jo tevas labai nemego sukuotis, o mama, galejai sukuot istisa para. Tai Stasius toks tarpinis gavos. Labai paklusnus, aktyvus, smalsus ir beprotiskai mielas wub.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, draugas sako - ko Jus negerbiat katinelio ir saukiat ji Stasiuku, pasiziurekit, jis gi jau visas Stanislovas doh.gif
Neskamba man tas Stanislovas, o vas Stasiukas labai jau jam tinka - akiai tik ziba, ir mintys ka kur iskretus, ir kur nukniaukus zmogisko maisto ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 08 liepos 2015 - 07:14
QUOTE(Vidam @ 2015 07 07, 22:30)

Griki, naminės katės ir katinai neturi talijos  schmoll.gif gal tik Tutė išlaikys taliją, bet ateitis parodys  smile.gif

Gal Tutė ir išlaikys, bet Nika vis dar išlaiko biggrin.gif nu jau tokia kūda, vakar pareinu namo, guli ant lovos išsitempusi.... taliją galima su vienos rankos 2 pirštais apimti.... doh.gif

Labukas biggrin.gif

Šponkiuk 4u.gif

Vilkra 4u.gif

Kruopytė ir jos vuodega wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Šponkiuk, viskas bus gerai 4u.gif

Ačiū Aistei už nuostabų atostogų reportažą ir keršto plano varijantus 4u.gif biggrin.gif

Aš ir sunkiai karščius pernešu, bunu visiškai nedarbinga
Va kaip leidom išeigines (dar knygą turėjau ir kas kurį laiką į nuosavą balą pasimerkdavau)

O čia mano Pimpačkiukas, kuris kažkodėl patapo Pimpačkiuke smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 08 liepos 2015 - 10:10
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 08, 08:26)
P.S. Reiks draugei pasakyt tiesa, kai negirdes vyrai bigsmile.gif [/color]

Jei niekam nesakai, tai ir nesakyk, nes bendraujant ir nenorint gali prasitart. Tegu būna tik tavo ir Stasiuko paslapis mirksiukas.gif

QUOTE(Nikuna @ 2015 07 08, 08:40)
Gal Tutė ir išlaikys, bet Nika vis dar išlaiko  biggrin.gif 

Nika irgi manekenių veislei priklauso, kurios turi taliją smile.gif

Man nerodo diinkos nuotraukų g.gif gal man ką reikia nuspaust, bet kai angliškai nei bu bu, tai nežinau ...
Atsakyti
Nerodo ir man...
Atsakyti
Labas rytas, nerodo Diinkos foto ir man g.gif
Atsakyti
Dinka, nerodo, reikia leidimo. smile.gif
Atsakyti
aišku, rodo tik man, eisiu aiškintis, kur ten tą leidimą įdėti...arba perkelsiu (dar nežinau kaip smile.gif į yotubą
Atsakyti
Ir man nerodo - reikia leidimo smile.gif ogi bais įdomu pamatyti kai to negali padaryti smile.gif
Ruste - laukiam naujienų apie globotinį 4u.gif
Na, kol laukiam Diinkos leidimo - padėjėjai:
Kruopa savaitgalį padėjo mamkai patalynę džiovinti
user posted image
Grikis svarstė, kad galėtų indus suplauti
user posted image
Atsakyti
Magnuna kokie rimti pagalbininkai namų ruošoje biggrin.gif

Sorry, bet dabar paspaminsiu nuotraukomis iš kelionės. biggrin.gif

Lankėmės Woodside gyvūnų prieglaudoje Plymute.

Viena iš prieglaudos gyventojų smile.gif
user posted image

Katės gyvena po kelias kačių kambariuose, arba ale voljeruose. Gauna gryno oro, draugiškiausios gali išeiti pasivaikščioti po sodą.
user posted image

Kačių kambariai ir jų sodas:
user posted image

Kačių kambarys. Tiesiog atidaro langą ir jeigu nori, katės išeina pasivaikščioti.
user posted image

Visai kaip šitas grožis. Ramiausiai sau sode ilsėjosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 07 08, 11:51)
Jei niekam nesakai, tai ir nesakyk, nes bendraujant ir nenorint gali prasitart. Tegu būna tik tavo ir Stasiuko paslapis  mirksiukas.gif
Nika irgi manekenių  veislei priklauso, kurios turi taliją  smile.gif

Supratau, zinai ka, ir nesakysiu, kad tikrai neisplauktu i pavirsiu....

Mano Stasius tada monekenas, laibas laibas. O eina tai uzpakaline kuno dalis i visas puses svytruoja...

Diinka, man irgi nerodo nuotrauku unsure.gif
Atsakyti