QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 08, 12:11)
Vėtra,nereikia savęs graužti už tokius mažus nusikaltimus.Mes moterys tiesiog privalom turėti savų paslapčių.Kai gyvenau santuokoje,vyras niekada nežinojo kiek kainuoja mano bateliai ar apatinis trikotažas, ir kiek šito gėrio yra pas mane.Gražūs daiktai jam irgi patiko,tik nesuvokdavo kaip galima už apatinio trikotažo komplektą mokėti 200-300 lt.
Vyrai mums taip pat kai ko nepasako ar kai ką nutyli.Ir kas svarbiausia nieku gyvu neprisipažins.Negalvokit nieko blogo, tiesiog aš trupučiuką cinikė,taip gyvenimas pamokė. 
Čia dar priklauso nuo vyro ir moters
O žinau porą, kur žmona net nežino tiksliai, kiek vyras algos gauna
QUOTE(diinka @ 2015 07 08, 12:59)
O kaip ten mano Kivis atsidūrė?
Diinka, viskas matosi dabar 
O aš visa apsipatenkinus, nes gi radau nusipirkti oranžinės spalvos siūlų! Ieškojau pigiau, akrilo kokio, nes nersiu duetus - juodą šuniuką ir oranžinį kačiuką - pagal naminukų logotipą
Nu o čia aptikau tokios ryškiai oranžinės, ale po 1,2E tai visai super, sakyčiau 
Globotinio dar laukiam
O aš visa apsipatenkinus, nes gi radau nusipirkti oranžinės spalvos siūlų! Ieškojau pigiau, akrilo kokio, nes nersiu duetus - juodą šuniuką ir oranžinį kačiuką - pagal naminukų logotipą
Globotinio dar laukiam
QUOTE(Weronica @ 2015 07 08, 12:54)
Bet matai ką reiškia per vestuves su poniškais rūbais prisifotkint... Gyvenimas iškart kaip ponios
šampanas, kubilas ir t.t. 
matai į maljorka nesigaus...tai mes pagal savo fin. galimybes lepinamės
QUOTE(Kivuka @ 2015 07 08, 13:28)
Ten Maikuka
Kaunietukės, kaip pas jumi oras? Ar jau lyja? Mes vis laukiam škvalo, lygtais ir vėjas jau kyla
O Klaipėda kaip? Ar dar sausa?
QUOTE(diinka @ 2015 07 08, 13:44)
o tau pimpačkiukė nepanaši į mažą Kivį ?
Tip top
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 08, 13:45)
Kaunietukės, kaip pas jumi oras? Ar jau lyja? Mes vis laukiam škvalo, lygtais ir vėjas jau kyla
O Klaipėda kaip? Ar dar sausa? 
...koks lietus, pas mus sachara, juk ir pirmadienį nelijo...ir dabar saulė šviečia...karšta
QUOTE(Kivuka @ 2015 07 08, 13:46)
tik pamačius pagalvojau, kažką primena...o tada supratau Kivį. gal padovanot ?
QUOTE(Weronica @ 2015 07 08, 11:54)
Bet matai ką reiškia per vestuves su poniškais rūbais prisifotkint... Gyvenimas iškart kaip ponios
šampanas, kubilas ir t.t. 
Saulė Kaune
uf tai gerai, gal ir pas mus škvalo nebus
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 08, 13:52)
Na- kurioj vietoj Kaune saulė??/ Pas mumis ryte lijo smarkokai ir daba debesėliai stengiasi užstoti- tą kuri išb "S" raidės.. Ir toooks sunkus oras
QUOTE(vilkra @ 2015 07 08, 14:02)
Na- kurioj vietoj Kaune saulė??/ Pas mumis ryte lijo smarkokai ir daba debesėliai stengiasi užstoti- tą kuri išb "S" raidės.. Ir toooks sunkus oras
sakykim centre