Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos 4u.gif
Visos čia savo grožius pridėjote wub.gif wub.gif wub.gif ,tai ir aš parodau saviškius...
Maja
user posted image

Taja
user posted image

Mukis
user posted image

Trys mažiai smile.gif
user posted image

Rūkas
user posted image

Ramzis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 26 birželio 2015 - 16:07
Sandros koks grazus prieauglius wub.gif ir senbuviai wub.gif

Sponkiuk, as irgi noriu braskiu unsure.gif

Minksciausias patalas pieveles, nesimato nei auseles

user posted image

Oot jaunimas nepatyres, geriausia - pagalve parimus

user posted image
Atsakyti
Na va prisėdau prie kompo smile.gif

žvirblis be uodegos:
user posted image

maitina vaikus
user posted image

Pickiukas (mamos katė)
user posted image

Nežinomas katinas
user posted image
Atsakyti
Oho, Sandra koks prieauglis thumbup.gif Rūkas tai iš vis be žodžių wub.gif

Ekstriaus chebra thumbup.gif

Šponkiukas, aš irgi šiandien pirmą kartą per du metus braškių nusipirkau, taip skaniai sulesiau essen.gif: Katai gražūs, nežinomasis irgi

Įsivizaizduojat... Kiara iš Tutės išmoko atnešti daiktus laugh.gif Žiūrėjo žiūrėjo, kaip neša kamuoliukus, popieriukus ir ženkliukus ir pati pradėjo nešioti. hihihi.gif Magnuna, įsivaizduoji princesę Kiarą su rožiniu kamuoliuku zūbuose? laugh.gif Taigi ne rūmų damoms šitokie reikalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 26, 20:57)
įsivaizduoji princesę Kiarą su rožiniu kamuoliuku zūbuose? laugh.gif Taigi ne rūmų damoms šitokie reikalai biggrin.gif

na ,įsivaizduoju ir kikenu.. biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau nufilmuoti, bet kaip tyčia jai tas žaidimas pabodo laugh.gif
Atsakyti
Kokie katuliai -mažuliai wub.gif Būtinai reikia parodyti Kiara,kamuoliuką benešiojančią.

user posted image

Pristatau dar vieną šio kiemo veikėję.Katinas Okis.Čia brolio katinas .Brolis gyvena tam pačiam name,tik antrame aukšte.Irgi pamestinukas.Tik jį į kiemą atvedė mama ir paliko,pati matomai pražuvo.Na,dukterėčia jį įsivaikino.Abu katinai gražiai draugaujsi,niekada nesipeša.O ir ko peštis?Valdos didelės,pas panas eiti nereikia.Pavalgo pas mane apačioje,nueina į viršų,ten užkerta.Visai neblogas gyvenimas.Dabar
miega,vakarėliui ruošiasi.

Atsakyti
Koks veikėjas čiotkas thumbup.gif Dviese linksmiau thumbup.gif

Pagavau ją, spėjau telefoną nučiupti ir nufilmuoti thumbup.gif Tuoj įkelsiu, į mano entuziastingus šūkavimus nekreipkit dėmesio laugh.gif

Ech, bet teks palaukti kol Magnuna parsiras, išsiunčiau jai, nes negaliu ištraukti iš telefo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 26 birželio 2015 - 21:15
QUOTE(busycat @ 2015 06 26, 19:57)
Magnuna, įsivaizduoji princesę Kiarą su rožiniu kamuoliuku zūbuose? laugh.gif Taigi ne rūmų damoms šitokie reikalai biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2015 06 26, 20:51)
Ech, bet teks palaukti kol Magnuna parsiras, išsiunčiau jai, nes negaliu ištraukti iš telefo blush2.gif

Magnuna parsirado biggrin.gif tuoj nukrausiu ir įkelsiu pioneer.gif pas man internetas ant ribos - beveik išnaudojau mėnesio limitą tai telefone atjungiau viską kas įmanoma, tai Busy negirdėjau kaip tavo žinutės atėjau bo ir Wiber'į atjungiau blush2.gif tik SM palikau kad pasižiūrėti smile.gif - turbūt man jau rimta diagnozė, ania biggrin.gif
O Kiarai tai reiks ieškoti paauksuoto kamuoliuko biggrin.gif kad būtų pakankamai garbinga burnon imti biggrin.gif
Nu psio bėgu filmuką nukrauti, laukit - aš tuoj biggrin.gif
Papildyta:
Na štai ir filmukas biggrin.gif
https://youtu.be/kM3jJERWfrE
ai, ai, Kiara kailiniais pasiūbuodama, karūna linguodama, kamuoliuką neša biggrin.gif

Na va, daba ramiai galiu pakomentuoti:
Molis su draugeliu gerai įsitaisę thumbup.gif
Extriuko chebra kas kur gulinėja biggrin.gif Bandukas tai ryškiai patogumų mėgėjas thumbup.gif
Sandros mažyliai wub.gif jau kaip jaukiai visi kartu sugulę wub.gif Rūkas tai gražuolis wub.gif
Kaži kaip mūsų Aist sekasi? kaži ar orai palepino? 4u.gif
Busy - braškės yra gėris
Nikuna - kaip tavo kaimiškos atostogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 26 birželio 2015 - 21:48
oi ačiū labai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, Šponkiuko žvirbliukų dar nepagyriau smile.gif o jau žvirbliu mažyliai kad išsižioję vakarienės nori biggrin.gif ir mamos katytė daili "pienuotais" pucais wub.gif
O pas mus prasidėjęs vabalų medžioklės sezonas smile.gif kiekvienais metais birželė skraido vabaliukai, per pus mažesni nei karkvabaliai ir pradėjus temti palei langus trinasi - įtariu kad jie jautrūs arba šviesai ar jaučia šilumą pro lodžijų stiklų tarpus nes braunasi į namus jeigu ir šviesa neįjungta. Kol Mauras dar pas man gyveno tai anas juos tuntais traukdavo pro tarpus, Kruopa Maurui už nugaros sėdėdavo ir tik spėdavo tuos vabalus priiminėti. Mauras labai mikliai juos gaudydavo ir visus Kruopai dovanodavo. Dabar be Mauro Kruopai su Grikiu taip mikliai nepavyksta, paguana tik kokį visai užsižiopsojusį vabalą, bet atrakcijos nuo to nė kiek nemažiau mano uodegoms biggrin.gif
Atsakyti
Nu matai kaip, pas mus musgaudys numeris 1 dabar Tutė, Kiara pasistūmėjo į antrą vietą tik dėl gabaritų biggrin.gif

Šį vakarą pas mus labai populiarus žaidimas "atnešu kamuoliuką, mesk" Tiek Tutė, tiek Kiara pakaitom, jei ne viena neša, tai kita. Tik tiek, kad Tutė nešioja popierėlius, o Kiara tik rožinį kamuoliuką biggrin.gif Nu smaguolės
Atsakyti