Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Juračiuks @ 2015 07 02, 21:04)
Kokie gražūs tie paprikiniai pomidorai, tik kažkas sakė, kad nelabai skanūs

gražūs tikrai, ale ašų nedaug jų auginus, vat pyramid pernai ir šiemet auginu- patiko viskuom
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 03, 10:23)
gražūs tikrai, ale ašų nedaug jų auginus, vat pyramid pernai ir šiemet auginu- patiko viskuom

Aš šiemet bandau. Vaizdas gražus, turėtų būti geltoni smile.gif .
O pyramid tai pailgi, taip?

Aš prieš tris metus auginau Giuljetą, nu fantastiški pomidorai buvo. Pernai kitus pirkau, ne tokie visiškai doh.gif .
Šiemet negavau visai sėklyčių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 03 liepos 2015 - 10:46
QUOTE(Riolita. @ 2015 07 02, 23:22)
Aš irgi pirkau Žalioj stotelėj.
Jei labai neskaičiuojant kiek dėti, tai 1 valg.š. į 10 l vandens. Jei labai smulkintis, tai 45g į 10 l vandens ir palieti maždaug 1,5 kv. m. plotą  mirksiukas.gif
Kalio sulfato reikėtų irgi panašiai  mirksiukas.gif

Aš manau, kad kalcio iš lukštų gerai ir greitai nepasisavins. Reikėtų kažko geriau tirpstančio  smile.gif  Bet pabėrus jų, blogiau gi nebūtų... Jei ne šiemet pasisavins, tai kitąmet  mirksiukas.gif

Aciu! 4u.gif vakar taip ir paliejau ,po sauksta kibirui vandens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2015 07 03, 10:44)

pailgi, paprikos forma tik mažesnė buvo, kampuotesni toki, ne apvalūs kaip pomidorai. Mažu vakare nukulniuosiu su fotiku.

Giuljetą auginau ir damskije palčiki. tai damos labiau patiko, daugiau jų, daug daugiau buvo. Iš pradžių ir džiuljeta ožiavosi, ale kai jau pradėjo dabintis tai wub.gif

vakar mamos vilmukus jau rinkom geltonus ir triauškėm- nu skanuma- pirmi šiemet, kas kad miniukai wub.gif
Atsakyti
Pavydziu slamstancioms biggrin.gif . Mano da nevalgomi
Ka dabar daryt,jei kekej apie 10 stukiu.pati keke mano mazo pirsto ilgo,ir luzineja nuo svorio.tokia ragatke is krumu ispjoviau paremiau.bet man vaizdas kad ji tuoj nulus nuo svorio.bais gaila butu
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 03, 14:53)
vakar mamos vilmukus jau rinkom geltonus ir triauškėm- nu skanuma- pirmi šiemet, kas kad miniukai wub.gif

O kaip aš to pirmo pomidoro laukiu. Šiandien po visų darbų jau vakarėjant triauškiau šiltnamyje morką ir man toj rausvoj vakaro prietemoj tie pomidorai tokie raustantys vaidenasi blush2.gif Tai skubiai dingau, kol žalių neišskyniau doh.gif
Atsakyti
Lusasita, dekui tau labai smile.gif siandien jau ragavau ola polka, bet taip stagiai, paeme ir pageltonavo, ir da ryt manau bus wub.gif O daugiau vis laukiu. Pirmnos kekes tikrai neblogos, nu bet toliau nebezinau, kaip,labai ziedai krenta sad.gif
Atsakyti
Pas mane siltnamy raust pirmieji pradejo corazon didckiai ir raudoni cheriukai.del corazonu tai nustebau, pas mama nebudavo jis toks ankstyvas. Tuo tarpu ankstyvieji ir pietu pusej augantys toro, torino dar negalvoja nokti? Tik auga ir vis naujas kekes mezga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasare02: 04 liepos 2015 - 08:30
QUOTE(Paladė @ 2015 07 02, 15:03)
kaip karščiam ruošiatės? ketinat kažkaip nurenginėt šiltnamius? misliju vieno šono sieną nusukt, stogas vis vien nenusikelia, neišmanus dar  g.gif Tik vat jei koks škvalas netikėtas, tai tokį nurengtą ir nunešt puskilometrį bus nesunku  g.gif Bet kai lauke +30, tai šiltnamy ir +50 gali būt  doh.gif, nei durys, nei stoglangiai nepadės

Gali uzmest kokia marska ant siltnamio- pavesis bus viduj- skersapute- temperatura bus mazesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 07 04, 10:08)
Gali uzmest kokia marska ant siltnamio- pavesis bus viduj- skersapute- temperatura bus mazesne ax.gif

Nuo 11 iki 15val uzdedu tenta.apgaubia visa siltnami.turiu tokiu,nes ziema terasa juo aptraukiam
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 07 04, 13:25)
Nuo 11 iki 15val uzdedu tenta.apgaubia visa siltnami.turiu tokiu,nes  ziema terasa juo aptraukiam

g.gif Ir per kiek laipsnių sumažėja temperatūra?Nuo +45 iki +44?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 04, 13:51)
g.gif Ir per kiek laipsnių sumažėja temperatūra?Nuo +45 iki +44?

lotuliukas.gif vienas nedengtas snd buvo.jame pries pusvalandi buvo 36.dengtam 12val buvo 31.zodz nekazkas skiriasi.vejas nemazas, ciongas didelis linguoja visi.tai iki 40 netraukia.as laukuose,gal todel dekingiau,nes kalbejau kas mieste,sake jokio vejo.o cia pastoviai vejas.4 langai ir durys atidaros
Atsakyti