Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 07 08, 15:05)

kažkaip nepedagogiškai išsireiškėte, panele lotuliukas.gif viskas čia normaliai yra- kur beskaitytum- viskas apie pomidorus- tupinėjimo aplink juos ypatumai atsiskleidžia bebendraujant, ko čia dabar piktintis ir tfufintis tuo labiau?
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 07 08, 15:06)
Na tu čia pavarei, kai pecininkė blink.gif

nevarom gal ką, aš gal atsargi, bijau kad kokį neįkainuojamą konkolą užgavus savo atatupsta dalimi nenumuščiau ir nenulauščiau. Nesu kilbukas, kad prasineščiau kaip uraganas tarp daigų
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 08, 16:05)
Čia kas per temos daba pomidorų temoj  blink.gif ?Tfu .Ne pedagogės ,o bledės user posted image...

kas tau daba, gal erkės ir pasiutligę nešioja? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 08, 16:09)
nevarom gal ką, aš gal atsargi, bijau kad kokį neįkainuojamą konkolą užgavus savo atatupsta dalimi nenumuščiau ir nenulauščiau. Nesu kilbukas, kad prasineščiau kaip uraganas tarp daigų

na pavarai, tuo atveju dar ir apie pomikus galvot laiko turi?????????? cool.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 08, 13:44)

Laisvai  biggrin.gif keisim į Mičiko kriauše blush2.gif

Būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 08, 14:15)
tai aš taip ir darau ,bet jei pvz. nenori cituoti nuotraukos ir ją ištrinu tai gaunasi neteisingai g.gif

Papildyta:
Aš uz mokymasi ,ale kazkaip atrodo ,kad nepageidaujama aš čia blush2.gif eisiu vėl apatinėn eilutėn verysad.gif

Balius tik prasideda , moterie
Ka tik dvi tlacocutlas suvartojau , kazi jos turi but tokios dideles ?
Pamirsau grietines skoni , svogunus ir kita lietuviska mada . Grietine cia tik francuziska uz karves kaina tenka su alyvu aliejum ir cesnaku valgyt.
Beje saulekaitoj buvo karutis pastatytas , paziuriu driezas ten , isverciu nejuda . Kiba iskepe ?
Neskanias zolotaja pulia kaimynai pedagogai paima , jiems augint nesekas .
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2015 07 08, 14:29)
Pristatau pirmuosius raudonskruosčius Orkado H

Nu nieko sau kokie krūmai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 07 08, 15:18)
Balius tik prasideda , moterie
Ka tik dvi tlacocutlas suvartojau , kazi jos turi but tokios dideles ?
Pamirsau grietines skoni , svogunus ir kita lietuviska mada . Grietine cia tik francuziska uz karves kaina  tenka su alyvu aliejum ir cesnaku valgyt.

taip dar skaniau mirksiukas.gif aš visad tik su aliejum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 07 08, 15:12)

na pavarai, tuo atveju dar ir apie pomikus galvot laiko turi?????????? cool.gif  blink.gif

nu tai aiškiai, negi užpakalį saugosi? blush2.gif tam tai kas- prasinešė ir viskas, o vat konkolą tai gali kontūzyt nepataisomai, ar aplamai kekę kokią nulaužt.

nu ale tai bolgarrijoj jumi te neprastai, turiu pripažint, ir auga gerai viskas, ir skanių turit, ir neskanių, tik vat grietinės tai man jau labai ilgu būtų prie pomidorų ax.gif
Atsakyti
Ale kol iš šaldytuvo išlindau generalinę tvarką atlikus, tai jūs smagiai čia pasilinksminot tarp konkolų. thumbup.gif įdomu, kaip mano pomiai auga. Šiandien nemačiau. Pasiilgau. cool.gif Derlius per visas nesėkmes šiemet vėluoja. Įtariu, be rugpjūčio nevalgysiu. Tik visokie greitukai linksmina. Kas auginate rausvą thai egg? Jis žemas?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 08, 15:46)
,,pokalbiuose"

Kabutės neteisingos cool.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 07 08, 16:05)
Čia kas per temos daba pomidorų temoj  blink.gif ?Tfu .Ne pedagogės ,o bledės user posted image...

Kočėlu tu joms, kočėlu cool.gif

Ir nesisveikina čia nei viena žinutės pabaigoj. Baisiai nekultūringa pomidorinė tema.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 08, 12:32)

Sutarta.  drinks_cheers.gif paspjaudysiu. Net 3 medžius auginuosi šiemet. Užteks.
Klausyk, o kaip tavo čiabuvių pimpiai ir tie kubinski auga? Derlingi? Nes pas mane tokie ką žinau... Ir įtariu abu jie pimpiai, nėra kubinski....

č.percevidnas derlingas,bet nėr išreikšto penio galo g.gif kubinskasriestai auga,ale ant kekės 3-4 vaisiai,+vienas bulvialapis g.gif ,eros-derlingas,su visais būdingais požymiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 08, 18:45)
č.percevidnas derlingas,bet nėr išreikšto penio galo g.gif kubinskasriestai auga,ale ant kekės 3-4 vaisiai,+vienas bulvialapis g.gif ,eros-derlingas,su visais būdingais požymiais bigsmile.gif

Jo, erosas man irgi patinka. Pilnos kekės. Įdomu koks skonis bus. g.gif o bulvialapio vaisiai kokie?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 08, 18:50)
Jo, erosas man irgi patinka. Pilnos kekės. Įdomu koks skonis bus.  g.gif o bulvialapio vaisiai kokie?

vos pailgi,dar tik pirmąją kekę užmezgė blush2.gif
Atsakyti