Siltnamyje pomidorai auga, bet lygintis su kitu kekemis ir kasomis tikrai negaliu, tai parodysiu lauke augancius [attachmentid=234681][attachmentid=234682][attachmentid=234683][attachmentid=234686]
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 26, 23:36)
o pas tave vienas jis?
Vienas, ir dar maisosi.
QUOTE(edinka @ 2015 06 27, 09:41)
Siltnamyje pomidorai auga, bet lygintis su kitu kekemis ir kasomis tikrai negaliu, tai parodysiu lauke augancius
Gali parodyti, is kokio pakelio subarctic? Pas mane jie labai derlingi sirdininkai

QUOTE(Gardi @ 2015 06 27, 09:39)
Vienas, ir dar maisosi.
Gali parodyti, is kokio pakelio subarctic? Pas mane jie labai derlingi sirdininkai

tai paskudink tu ji von

o subarktik kartais irgi ne is taves gavau ? nes pas mane irgi sirdiniai ir mesingi ir derlingi ir ne zemi ,auginau kibire tai negaliu aukscio pasakyt ,bet pagal kitu aprasymus tai nepanasu i subarktik

Vaidastep, eisiu siltnamin ir nuspresiu, ka su juo daryt ant karstuju:) neatsimenu, ar is manes subarctic. Bet mano is originalaus pakelio, jei gerai pamenu, is estu siustas. Ant pakelio bumbuliniai, mano ne is tolo nepanasus. Tik kol kas ju labai daug, bet nedicki.
Is kur tiek peresorto
Is kur tiek peresorto

Labuka
Pagaliau atradau laiko ir nufotkinau savo superbananą. Pomidoriukų kekėse- po 7, viena tik dviguba kekė užaugo, ten 15
Dabar ilgiausi yra apie 8 cm, žiūrėsim, kiek jie dar ištys. Kažkaip netikiu, kad bus 15-20cm
. Gali ir nebūti, džiovinimui būtų per ilgi
(didžiąją dalį derliaus ruošiuosi sudžiovinti
)
SUPERBANANAS - bendras vaizdelis

Viena iš kekių

O čia sėklų pakelis, iš kurio auginu

Patinka man jo šakos, netankios, neplačios. Gal grožio ir nedaug iš to, bet kiek daug tilptų pomidorų į šiltnamį, jei visi tokie būtų

Pagaliau atradau laiko ir nufotkinau savo superbananą. Pomidoriukų kekėse- po 7, viena tik dviguba kekė užaugo, ten 15

Viena iš kekių
O čia sėklų pakelis, iš kurio auginu

Patinka man jo šakos, netankios, neplačios. Gal grožio ir nedaug iš to, bet kiek daug tilptų pomidorų į šiltnamį, jei visi tokie būtų

[quote=MiSole,2015 06 27, 12:41]
Labuka
Dabar ilgiausi yra apie 8 cm, žiūrėsim, kiek jie dar ištys. Kažkaip netikiu, kad bus 15-20cm
. Gali ir nebūti, džiovinimui būtų per ilgi
)
ojei koks fainas,maniskiai ne is tolo nepanasus ,nufotkinsiu veliau as savo baisuokli veliau
o pakelis lygiai toks pats ir mano,nepamenu kur pirkau ,bet lyg is mydobro
Gardi pafotkink saviski subarctik ,pasakysiu ar maniskis toks ,sakos tokios zemyn augancios ilgos
as saviski jau sunemniojau
Labuka

ojei koks fainas,maniskiai ne is tolo nepanasus ,nufotkinsiu veliau as savo baisuokli veliau

Gardi pafotkink saviski subarctik ,pasakysiu ar maniskis toks ,sakos tokios zemyn augancios ilgos

QUOTE(vaidastep @ 2015 06 27, 14:05)
maniskiai ne is tolo nepanasus ,nufotkinsiu veliau as savo baisuokli veliau

Aš pirkau pavasarį Sėklelėj. Ant mano pakelio partijos numeris 073, fasuotoja 81

QUOTE(MiSole @ 2015 06 27, 14:03)
Aš pirkau pavasarį Sėklelėj. Ant mano pakelio partijos numeris 073, fasuotoja 81
. Gal fasuotoja pasitaikė, kuri dėjo į pakelį ir iš kairės, ir iš dešinės 

mano irgi tokie numeriai

Papildyta:
[quote=Gardi,2015 06 27, 17:52]
vaidastep, va mano Subarctic, tik nepavyko su telefonu pasukti

maniskis identiskas buvo

QUOTE(vaidastep @ 2015 06 27, 19:30)
maniskis identiskas buvo
tik kai as galvojau kad jis zemaugis tai leidau belenkiek virsuniu augt 

Ir kaip skonis? Jei gardus, tai tikrai neblogas peresortas-labai derlingas.
Superbanana apsimeteli isroviau.
[quote=vaidastep,2015 06 27, 19:30]
mano irgi tokie numeriai
tik prie fasuotojo 81 dar ir i rusiska raide parasyta
ir suprask tu zmogau kaip nori kame cia problema 
Papildyta:
va mano Subarctic
Jo, yra ten dar raidė П (žodžiu, aiškiai davė suprasti, kad peresort
). Reiškia, aš tik atsitiktinai pasėjau tikrąjį superbananą
Subarktik auginau pernai, lauke, sėklos parsisiunčiau per ebay. Auk6tis buvo apie 70 cm, pomidorai apvalūs, apie 100g, su rūgštele...
mano irgi tokie numeriai

Papildyta:
va mano Subarctic
Jo, yra ten dar raidė П (žodžiu, aiškiai davė suprasti, kad peresort

Subarktik auginau pernai, lauke, sėklos parsisiunčiau per ebay. Auk6tis buvo apie 70 cm, pomidorai apvalūs, apie 100g, su rūgštele...

QUOTE(Gardi @ 2015 06 27, 17:52)
ui, čia tikrai ne subarctic... anas visai palei žemę šliaužia, vaisiai jo apvalūs nedičkiai. Bet ir jūsiškis geras