Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(ienor @ 2015 06 26, 15:58)
1. Kuriuo laiku kekės tokios nuogos pasidaro.  g.gif  kaip suprasti palikti lapą po ir virš kekės, o jūsų nuotraukose kekės visai be lapų.
2. Ir dar ką darot, jei žiedinė kekė užsiaugina viršūnę, formuoja naujus žiedynus?
3. Ir  dar, ką daryti, kai antros ir aukščiau esančių kekių vaisiai pučiasi, o pirmosios stovi vietoj? Laukiu patarimų  4u.gif

1. Pas mane dar džiunglės. Geniu tik apatinius lapus, iki pirmos kekės palikdama 3-2 arba 1 lapą. Kai pomidorai pasiekia normalų dydį ir ima keisti spalvą, nušnioju visus lapus iki kekės. Kai kurie pomidorai nuotraukose ir man per pliki atrodo. Bet, kaip sakant, mano pomidorai - kaip noriu, taip geniu rolleyes.gif
2. Nugnybiu... Be gailesčio... Iš tų žiedų nieko gero nebus, tik jėgas eikvos pomidoras mirksiukas.gif
3. Nieko čia pati nepadarysi. Kaip padarys pomidoras, taip ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 26 birželio 2015 - 20:43
Gal kuri naudojot pomidorams Zicara organine trasa? Zalioj stotelej pasiule nupurksti situ, nors vyras prase kalio zaliojo muilo. Tipo stiprina augalo apsauga ligoms, bet ka cia pristiprinsi jei musytes ant lapu ir stiebo sedi doh.gif O nupurskus zaliuoju kalio muilu istikro negalima savaite pomidoru skinti? Ryt zadu purksti, tai teks ir pomidorus visus raudonus isskinti. Tas amaras siais metais mane dabaiks, jo pilna visur, net ant svogunu laisku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 26 birželio 2015 - 21:19
QUOTE(miskininkele @ 2015 06 26, 22:18)
O nupurskus zaliuoju kalio muilu istikro negalima savaite pomidoru skinti? Ryt zadu purksti, tai teks ir pomidorus visus raudonus isskinti. Tas amaras siais metais mane dabaiks, jo pilna visur, net ant svogunu laisku  doh.gif

Ant kalio muilo pakuotės parašyta, kad po paskutinio purškimo turi praeiti penkios dienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2015 06 26, 22:18)
Gal kuri naudojot pomidorams Zicara organine trasa? Zalioj stotelej pasiule nupurksti situ, nors vyras prase kalio zaliojo muilo. Tipo stiprina augalo apsauga ligoms, bet ka cia pristiprinsi jei musytes ant lapu ir stiebo sedi  doh.gif O nupurskus zaliuoju kalio muilu istikro negalima savaite pomidoru skinti? Ryt zadu purksti, tai teks ir pomidorus visus raudonus isskinti. Tas amaras siais metais mane dabaiks, jo pilna visur, net ant svogunu laisku  doh.gif

kokio velnio ten pakraštin išsigrūdai?matai,visokių nesąmonių pilna-reikėjo pas mus tupėt ir augint, mirksiukas.gif apart kurmių su jokia skvaraba dar nereik kovot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 06 26, 20:40)
1. Pas mane dar džiunglės. Geniu tik apatinius lapus, iki pirmos kekės palikdama 3-2 arba 1 lapą. Kai pomidorai pasiekia normalų dydį ir ima keisti spalvą, nušnioju visus lapus iki kekės. Kai kurie pomidorai nuotraukose ir man per pliki atrodo. Bet, kaip sakant, mano pomidorai - kaip noriu, taip geniu  rolleyes.gif
2. Nugnybiu... Be gailesčio... Iš tų žiedų nieko gero nebus, tik jėgas eikvos pomidoras  mirksiukas.gif
3. Nieko čia pati nepadarysi. Kaip padarys pomidoras, taip ir bus  rolleyes.gif

Kaip suprasti - " ziedine keke uzaugina virsune"?
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 06 26, 21:57)
Kaip suprasti - " ziedine keke uzaugina virsune"?

Žiedyno gale išauga lapukai ir vėl ima formuotis žiedynas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 26, 19:18)
o kas cia per milijonierius? g.gif cia toks pavadinimas?
o koks juodukas? placiau ,placiau  biggrin.gif
ka tik aplankiau drauge kur buvau davus super bananu seklu ,ir ka jus manot ,pas ja aukstas grazus glaustom ilgom sakom ir graziom kekem pomidoras rolleyes.gif tai vadinas ne visos seklos is to pakelio tokios kaip pas mus g.gif reikes daba prasyt kad pakrapstytu seklu ,tai jau garantuotai bus super bananas biggrin.gif

Cia toks pomidoras, kurio daigas pas mane atkeliavo is zaliuju atlieku aiksteles kartu su kompostu. Tai ir vadinu siukslynu milijonierium:) kaimynas tam sektoriuj dirba, tai pasakojo, kad jie ten ant kompostuojamu atlieku kalnu bujoja, raudonuoja...
Juoduka dave krikstamote, sake, kad vadinasi negriukas/negriuke. Labai saldus juodas pomidoras, neblogai dera, man tinka ant sumustiniu vietoj mesos biggrin.gif

Tai laikysi ar visgi rausi ta apsimeteli banana? Man jis biski trukdo, o ir nieko is jo gero siaip, taip rupetu ismezti... Bet ir gaila smile.gif
Atsakyti

Sveikos pomidorininkės, draugė pirmi metai turi šiltnamį, tai paaiškinau, kad pažastis reik išskint, šiandien pasirodo kaip pasidarbavo: ne tik pažastis, bet ir viršūnes visiems nušniojo doh.gif doh.gif doh.gif Tiek laiko aiškinau, parodžiau, tai susitvarkė moteriškė šiltnamį verysad.gif Manau pomidorams nieko blogo nenutiks, tegu leidžia atžalas, gal ką dar galima padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 06 26, 22:07)
Cia toks pomidoras, kurio daigas pas mane atkeliavo is zaliuju atlieku aiksteles kartu su kompostu. Tai ir vadinu siukslynu milijonierium:) kaimynas tam sektoriuj dirba, tai pasakojo, kad jie ten ant kompostuojamu atlieku kalnu bujoja, raudonuoja...
Juoduka dave krikstamote, sake, kad vadinasi negriukas/negriuke. Labai saldus juodas pomidoras, neblogai dera, man tinka ant sumustiniu vietoj mesos biggrin.gif

Tai laikysi ar visgi rausi ta apsimeteli banana? Man jis biski trukdo, o ir nieko is jo gero siaip, taip rupetu ismezti... Bet ir gaila smile.gif

kai jau prades nokt tai zinosiu tada ar juodukas ar milijonierius biggrin.gif o banana tai bet viena tikrai rausiu ,o kita paliksiu paziuret ir palygint su drauges bananu super lotuliukas.gif o pas tave vienas jis?
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2015 06 26, 23:10)
Sveikos pomidorininkės, draugė pirmi metai turi šiltnamį, tai paaiškinau, kad pažastis reik išskint, šiandien pasirodo kaip pasidarbavo: ne tik pažastis, bet ir viršūnes visiems nušniojo doh.gif  doh.gif  doh.gif Tiek laiko aiškinau, parodžiau, tai susitvarkė moteriškė šiltnamį verysad.gif Manau pomidorams nieko blogo nenutiks, tegu leidžia atžalas, gal ką dar galima padaryt g.gif

Nu, dar gi galima visus likusius žiedus išskint bigsmile.gif
Dar roundapu galima nupurkšt..
Nušienaut, išdžiovint ir padegt galima..

Kas čia per klausimas ką dar galima padaryt?? Viskas jau, ką draugė geriausiai sugebėjo, tą padarė. Tegu laukia naujų viršūnių ir mokosi iš savo klaidų, jei nenori mokytis iš svetimų. Tokioms rodyk nerodęs..

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 06 27, 08:00)
Nu, dar gi galima visus likusius žiedus išskint bigsmile.gif
Dar roundapu galima nupurkšt..
Nušienaut, išdžiovint ir padegt galima..

Kas čia per klausimas ką dar galima padaryt?? Viskas jau, ką draugė geriausiai sugebėjo, tą padarė. Tegu laukia naujų viršūnių ir mokosi iš savo klaidų, jei nenori mokytis iš svetimų. Tokioms rodyk nerodęs..

Sveika, tą patį ir aš pagalvojau, kad rodyk nerodęs verysad.gif , dar ir pyktelėjo, taigi taip rodei doh.gif
Atsakyti
Fuksai biggrin.gif
O zinot ka ismasciau - taigi ir pomidorai pagal kastas suskirstyti - Aukstoji visuomene ,dazniausiai atsiusti is rytu saleliu , aristokratu exportas skias .
Vietiniai dvorniai , atsparus , nereiklus .
Ir bomzai , sugebantys veset savartynuose .
Ponia Ex , jus atsargiau su rezoliucijom , bo tikrai atsiras kam susirodys kad reikia nupurkst glifosatais , padegt ir panasiai . As vynuogyna tai padegiau ziema . O kad pasiuto augt poto .
Atsakyti