Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Pafotkinsiu ir as savo sabakstyna, kai tik islysiu is bliudo su vysniom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 09, 16:01)

BORO TRASOS
SUDETIS: Boro ( B ) 17%
Apipurskiant bei tresiant per lapus  naudojamas 0,05-0,10% tirpalas, laistant daigus 0,01- 0,05 % boro tirpalas.
(1-5 gr boro trasos - 10 vandens)
svoris: 0,5 kg

Nugi teisingai buvo - 5-10 g boro trąšos purškiant , 1-5 g laistant į 10l kibiriuką .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 09, 15:01)
neraso  g.gif  g.gif  g.gif  GAUDVILE, auuuuuuuuuuuuuuuuu, kaip tu ten  nuolatos purski ?????????????????????

Gaudvilė altosanu purškia mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va reiskias nusipirkau kazinkokio boro runkeliams doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 09, 16:06)

Jei lygintis su geriausiais, tai gal ir man ašaros bėgtų. Nu bet aš tai įvertinu viską, ko šiemet nepadariau ir galvoju, kad prie tokių aplinkybių maniškiai pomidorai ir taip gerai atrodo. O jei kitais metais daugiau padirbėsiu ir viską laiku padarysiu, tai gal ir rezultatai bus geresni.  ax.gif

Va jau laisvu laiku skaitau senas temas ir susidarinėju darbų sąrašus. Kas ten per lempos papildomam anksti sėjamų daigų apšvietimui ir kur jas perkate?

Smagu, kai žmogus pozityvus wink.gif Bet nemanau, kad padarei kažką netinkamo ar per mažai padirbėjai. Vėliau sėjai, tai ir derlius vėliau bus. Nors ir čia ne taisyklė.

Nežinau kokios lempos pas kitas, bet pas mane papildomam apšvietimui jos pačios paprasčiausios dienos šviesos lempos. Prie 2m ilgio stelažo tvirtinau 4 lempas po 18w. Vėliau nupirkau dar 4, nes daigai augo, reikėjo rečiau sustatyt vazonėlius. Daigams augant aukštį reguliavau. Daigus apšviesdavau 12-14 val. Viskas. Nieko ypatingo, bet nepigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 09, 18:27)
Smagu, kai žmogus pozityvus wink.gif Bet nemanau, kad padarei kažką netinkamo ar per mažai padirbėjai. Vėliau sėjai, tai ir derlius vėliau bus. Nors ir čia ne taisyklė.

Nežinau kokios lempos pas kitas, bet pas mane papildomam apšvietimui jos pačios paprasčiausios dienos šviesos lempos. Prie 2m ilgio stelažo tvirtinau 4 lempas po 18w. Vėliau nupirkau dar 4, nes daigai augo, reikėjo rečiau sustatyt vazonėlius. Daigams augant aukštį reguliavau. Daigus apšviesdavau 12-14 val. Viskas. Nieko ypatingo, bet nepigu smile.gif

Paieškojau spec augalų apšvietimui, surado kažkokias LED, bet jau kainos, 14 W lempa 75 Lt blink.gif Reiks sėsti ir paskaičiuoti skirtumą elektrai per sezona tarp led'ų ir dienos šviesos.

Maniškiai vėlai sėti, bet dovanoti ir turgaus augintiniai jau džiugina

Betalux - turgaus augintinis
user posted image

Neaiškus - irgi iš turgaus
user posted image

Gautas dovanų - turėjo būti juodas vyšniukas, nei juodas, nei labai jau mažas
user posted image
Atsakyti

Tocayo H
Tocayo H
Zolotaja Pulia
Delfine H
Smolenskij
Toliman H
Toro H
Rozovij Miod
German Orange Srawberry
Aliča
Mano zemaugiai su snapukais
Polfast H
Yubileinij Tarasenko
Babushka selection
Medovij spas
Legendra Multiflora
Astos Kekinis
Jei cia Chile Verde, tai as manekene biggrin.gif Kas dar augina Chile Verde ?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 09, 18:22)
Paieškojau spec augalų apšvietimui, surado kažkokias LED, bet jau kainos, 14 W lempa 75 Lt blink.gif Reiks sėsti ir paskaičiuoti skirtumą elektrai per sezona tarp led'ų ir dienos šviesos.

aš turiu ledinį apšvietimą, nesakyčiau, kad man jis patiko g.gif
Be to, turėkit omeny, kad be lempų dar reik turėti sąlygas ir pomidorus grūdinti nešioti. Ex šiemet turbūt nuo sausio mėnesio juos saulėtom dienom šiltnamin tampė.
Atsakyti
Aukse, monekenka tu mūsų- nu gražu pas tavy be galo, ir meniu turtingas, ale kaip pagal vaizdą tai mano akiai Toliman ir Legenda multiflora labiausiai užkliuvo, kiti jau arba matyti, arba jau nežinau koki patiktų
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 09, 21:03)
Aukse, monekenka tu mūsų- nu gražu pas tavy be galo, ir meniu turtingas, ale kaip pagal vaizdą tai mano akiai Toliman ir Legenda multiflora  labiausiai užkliuvo, kiti jau arba matyti, arba jau nežinau koki patiktų

drinks_cheers.gif ir man grazus, tik uzkliuvo Astos kekiniai, ar tikrai ten jis?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 07 09, 21:22)
drinks_cheers.gif  ir man grazus, tik uzkliuvo Astos kekiniai, ar tikrai ten jis?

nu tiksliai, dar šių nepaminėjau doh.gif irgi fainuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 07 09, 19:38)

Koks Tocayo pas tave aukštas g.gif pas mane tai buvo metras maksimum.

Biški ir aš bandysiu pasirodyti.

Anytos paveldo

user posted image

Mičiko Carbon

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 09 liepos 2015 - 21:38