Pafotkinsiu ir as savo sabakstyna, kai tik islysiu is bliudo su vysniom

QUOTE(Lusasita @ 2015 07 09, 16:01)
BORO TRASOS
SUDETIS: Boro ( B ) 17%
Apipurskiant bei tresiant per lapus naudojamas 0,05-0,10% tirpalas, laistant daigus 0,01- 0,05 % boro tirpalas.
(1-5 gr boro trasos - 10 vandens)
svoris: 0,5 kg
SUDETIS: Boro ( B ) 17%
Apipurskiant bei tresiant per lapus naudojamas 0,05-0,10% tirpalas, laistant daigus 0,01- 0,05 % boro tirpalas.
(1-5 gr boro trasos - 10 vandens)
svoris: 0,5 kg
Nugi teisingai buvo - 5-10 g boro trąšos purškiant , 1-5 g laistant į 10l kibiriuką .
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 09, 15:01)
neraso
GAUDVILE, auuuuuuuuuuuuuuuuu, kaip tu ten nuolatos purski ?????????????????????

Gaudvilė altosanu purškia

nu va reiskias nusipirkau kazinkokio boro runkeliams

QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 09, 16:06)
Jei lygintis su geriausiais, tai gal ir man ašaros bėgtų. Nu bet aš tai įvertinu viską, ko šiemet nepadariau ir galvoju, kad prie tokių aplinkybių maniškiai pomidorai ir taip gerai atrodo. O jei kitais metais daugiau padirbėsiu ir viską laiku padarysiu, tai gal ir rezultatai bus geresni.

Va jau laisvu laiku skaitau senas temas ir susidarinėju darbų sąrašus. Kas ten per lempos papildomam anksti sėjamų daigų apšvietimui ir kur jas perkate?
Smagu, kai žmogus pozityvus

Nežinau kokios lempos pas kitas, bet pas mane papildomam apšvietimui jos pačios paprasčiausios dienos šviesos lempos. Prie 2m ilgio stelažo tvirtinau 4 lempas po 18w. Vėliau nupirkau dar 4, nes daigai augo, reikėjo rečiau sustatyt vazonėlius. Daigams augant aukštį reguliavau. Daigus apšviesdavau 12-14 val. Viskas. Nieko ypatingo, bet nepigu

QUOTE(Ex @ 2015 07 09, 18:27)
Smagu, kai žmogus pozityvus
Bet nemanau, kad padarei kažką netinkamo ar per mažai padirbėjai. Vėliau sėjai, tai ir derlius vėliau bus. Nors ir čia ne taisyklė.
Nežinau kokios lempos pas kitas, bet pas mane papildomam apšvietimui jos pačios paprasčiausios dienos šviesos lempos. Prie 2m ilgio stelažo tvirtinau 4 lempas po 18w. Vėliau nupirkau dar 4, nes daigai augo, reikėjo rečiau sustatyt vazonėlius. Daigams augant aukštį reguliavau. Daigus apšviesdavau 12-14 val. Viskas. Nieko ypatingo, bet nepigu

Paieškojau spec augalų apšvietimui, surado kažkokias LED, bet jau kainos, 14 W lempa 75 Lt

Maniškiai vėlai sėti, bet dovanoti ir turgaus augintiniai jau džiugina
Betalux - turgaus augintinis

Neaiškus - irgi iš turgaus

Gautas dovanų - turėjo būti juodas vyšniukas, nei juodas, nei labai jau mažas

QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 09, 18:22)
Paieškojau spec augalų apšvietimui, surado kažkokias LED, bet jau kainos, 14 W lempa 75 Lt
Reiks sėsti ir paskaičiuoti skirtumą elektrai per sezona tarp led'ų ir dienos šviesos.

aš turiu ledinį apšvietimą, nesakyčiau, kad man jis patiko

Be to, turėkit omeny, kad be lempų dar reik turėti sąlygas ir pomidorus grūdinti nešioti. Ex šiemet turbūt nuo sausio mėnesio juos saulėtom dienom šiltnamin tampė.
Aukse, monekenka tu mūsų- nu gražu pas tavy be galo, ir meniu turtingas, ale kaip pagal vaizdą tai mano akiai Toliman ir Legenda multiflora labiausiai užkliuvo, kiti jau arba matyti, arba jau nežinau koki patiktų
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 09, 21:03)
Aukse, monekenka tu mūsų- nu gražu pas tavy be galo, ir meniu turtingas, ale kaip pagal vaizdą tai mano akiai Toliman ir Legenda multiflora labiausiai užkliuvo, kiti jau arba matyti, arba jau nežinau koki patiktų

QUOTE(zikas1970 @ 2015 07 09, 21:22)
nu tiksliai, dar šių nepaminėjau

QUOTE(*Aukse* @ 2015 07 09, 19:38)
Tocayo H
Tocayo H
Zolotaja Pulia
Delfine H
Smolenskij
Toliman H
Toro H
Rozovij Miod
German Orange Srawberry