Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

[quote=tany,2015 07 12, 19:50]
truputi ir as paspalvinsiu smile.gif...

Gražuuu wub.gif
Norėjau paklausti,per kiek laiko prinoksta visa kekė nuo pirmo pradejusio nokti pomidoro?Aš nelaikau ,kad taip prinoktu visa kekė,kažkaip bijau ,kad tie pirmieji pernoks g.gif tik pradeda keist spalvą ir skinu,baigia nokt jau namie smile.gif

ups vėl per daug ištryniau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 12 liepos 2015 - 20:26
QUOTE(daimura @ 2015 07 12, 20:10)
Nenori nokti pas mane visiškai pomidorai, šalta  schmoll.gif

Tuoj tuoj pradės, nespėsi skinti. Pirmą suvalgėm liepos 4d. Šiandien parsivežiau 6 l kibiriuką. Neskinta buvo nuo trečiadienio mirksiukas.gif Manau, kad jau įsivažiavo.

Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 07 12, 20:14)
juk sakė, kad kūreno, aš atsimenu, kad labai brangiai elektra jiems kainavo  doh.gif

Bet gal vistiek labiau apsimoka pečių kūrenti, nei iš turgaus iki liepos pomidorus pirkti g.gif ir dar nelabai skanius.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 12, 20:25)
Gražuuu wub.gif
Norėjau paklausti,per kiek laiko prinoksta visa kekė nuo pirmo pradejusio nokti pomidoro?Aš nelaikau ,kad taip prinoktu visa kekė,kažkaip bijau ,kad tie pirmieji  pernoks  g.gif tik pradeda keist spalvą ir skinu,baigia nokt jau namie smile.gif

ups vėl per daug ištryniau blush2.gif

nekiekviena rusi galima taip nokinti... sitas hibridas labai ilgai stovi..praeitais metais vos ne visa vasara prakabejo blink.gif kadangi pradzioj pasirode neskanus, tai ir neskiniau ju visai, o rudieni, kai kitu jau nebebuvo, visai skanus pasidare biggrin.gif.

birzelio 22d. pradejo keist spalva pirmi 2 pomidorai, siandien liepos 12, gaunasi kad tiek sunoko per 3 savaites. Bet cia tie karsciai neseniai buvo, tada labai stipriai viskas spalvinosi. Dabartiniom salygom abejuoju, kad taip butu...

P.S. As irgi skinu dauguma pomidoru ir nieko nelaukiu (kai jau skinu, tai ir tik pradedancius keist spalva prie to paties ant palanges pabaigia nokti), sita viena buvau palikus fotosesijai wink.gif.

P.SSS. Sildesi pomidorai su peciuku balandi, gal geguzes pradzia, kol saskaita nepamaciau smile.gif)))...kai pamaciau, sildytuvas issikrauste is siltnamio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2015 07 12, 20:34)

Bet gal vistiek labiau apsimoka pečių kūrenti, nei iš turgaus iki liepos pomidorus pirkti  g.gif ir dar nelabai skanius.

finansiskai neapsimoka wink.gif... turbut visiems metam uztektu tu pinigu, turgui pomidorais apsirupinti..... bet moraliskai tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 12 liepos 2015 - 21:42
QUOTE(tany @ 2015 07 12, 21:47)
nekiekviena rusi galima taip nokinti... sitas hibridas labai ilgai stovi..praeitais metais vos ne visa vasara prakabejo  blink.gif kadangi pradzioj pasirode neskanus, tai ir neskiniau ju visai, o rudieni, kai kitu jau nebebuvo, visai skanus pasidare  biggrin.gif.

birzelio 22d. pradejo keist spalva pirmi 2 pomidorai, siandien liepos 12, gaunasi kad tiek sunoko per 3 savaites. Bet cia tie karsciai neseniai buvo, tada labai stipriai viskas spalvinosi. Dabartiniom salygom abejuoju, kad taip butu...

P.S. As irgi skinu dauguma pomidoru ir nieko nelaukiu (kai jau skinu, tai ir tik pradedancius keist spalva prie to paties ant palanges pabaigia nokti), sita viena buvau palikus fotosesijai wink.gif.

na del fotosesijos ko tik nepadarysi biggrin.gif o ex citrinos ilgai noko ?
Atsakyti
nu ok, parodysiu visiems yprasta vaizdeli smile.gif))...
turi ir kita nesildomaaaaa siltnami, jam daigus sejau kovo viduryje kazkur.... ten kol kas viskas dar zaliaaaaaa smile.gif

Ex detskij sladkij:
[attachmentid=234760]

Ta pati Intuicija (pazastieles):
[attachmentid=234761]

Irgi Ex kazkas, pamirsau smile.gif....
[attachmentid=234762]

Ir Black cherry, jau 2 ragauti:
[attachmentid=234763]
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 12, 21:59)
na del fotosesijos ko tik nepadarysi biggrin.gif o ex citrinos ilgai noko ?

citrina per kelias dienas iskart visi kartu blink.gif
cia matosi, kad Ex citrina liepos 6 dar buvo zalia
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 07 12, 22:04)

citrina per kelias dienas iskart visi kartu  blink.gif
cia matosi, kad Ex citrina liepos 6 dar buvo zalia

aga matosi ,kad visi noks ,visa keke pabalus biggrin.gif

kita puse irgi graži wub.gif kokia vynuoge ten raitosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 12, 22:58)
aga matosi ,kad visi noks ,visa keke pabalus biggrin.gif

kita puse irgi graži wub.gif kokia vynuoge ten raitosi? blush2.gif

"kishmish" melyna ar kazkas panasaus smile.gif... tiksliai dabar nepamenu pavadinimo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atėjau padėkoti 4u.gif

Ingajai - už pazata chata 4u.gif

Monterai už reisetomato ir "kažkokį juodčkį", kurį nežinau kada valgyti lotuliukas.gif 4u.gif

Verai verai - už Penis, Cinkovics Yugoslavien, Black from Tula 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šitie derlingiausi, kabo konkolai didžiausi, namuose kompo neturiu, o darbe nesinori kelti... Per telefoną jei išeis - paspalvinsiu smile.gif

Ačiū už sėklytes, merginos wub.gif 4u.gif vacation4.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 11, 23:32)
Šiandien dar apžiūrėjau hibridus,nes šiaip tai man jie nei įdomūs,nei skanūs, su retom išimtim ir Tolstoj nufotkinau nesujudėjus  karsta.gif Ir velniam aš ne vieną popieruką  moku už kažkokius hibridus,kurie vis tiek eina į konservus,abo nieks jų nesigriebia,jei nei euro nekainuojantys visai normaliai dera  user posted image

Daugiau hibridų nepirksiu,kai baigsiu atsargas po kokių penkių metų.Tik Tolstoj,Giuljetas ir Bolzano .

Nu TIK sąrašas gan trumpas biggrin.gif
Gal galima šių hibridų "ypatumus" sužinoti, kodėl jie įtraukti į garbingąjį trejetą, kuo tokie nusipelnę?
Ir klausimas, kodėl jame nėra "visų išgirtojo" Toro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 13 liepos 2015 - 10:21
QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 13, 11:21)
Nu TIK sąrašas gan trumpas  biggrin.gif
Gal galima šių hibridų "ypatumus" sužinoti, kodėl jie įtraukti į garbingąjį trejetą, kuo tokie nusipelnę?
Ir klausimas, kodėl jame nėra "visų išgirtojo" Toro?

iš savo varpinės apie juos pasakysiu, kam aš naudoju - bolzano skanūs, kai nebebūna veislių jie tampa valgomais, džiulietos sausos ir labai tinka džiovinimui, visa "mėsa" lieka, kitų sultys išgaruoja ir lieka skylės, o tolstojai, kaip ir toro, derlingi ir tinka masei - visus padažus iš jų darau. nuskini kelias kekes ir pilnas puodas. o šiaip valgom tik veisles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 liepos 2015 - 10:50
biskiuka savo zaliu vaizdu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
ir zyyyyyyyyyyyyyyyyydim... ax.gif