Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Pas mane kalcio trūkumą rodo Giuljeta, nosis jai parudavo, tai gavo kalcio salietros. Gal kokį geresnį kalcį galit parekomenduot?
Kalio trūkumą rodo German orange strawberry. Gerai, kad čia kalba apie kalį užėjo, guglint nebereikės ax.gif Irgi nesupratau, ar liga, ar koks trūkumas ax.gif
Tręšiau su Shultz'u, bet turbūt per skūpai, pasodinus po mėnesio, paskui dar po trijų savaičių.

Vakar šiltnamy pasidžiaugiau Čaplino konkolais. Ačiū Auksei 4u.gif
[URL=http://www.part.lt/perziura/3e40dda6e6fba3bcc57aa4ab12df22a8659.JPG]
user posted image[/URL]

Vorlon, apatinejė kekėje dešimt bumbulų, tik nevisi matosi
user posted image
Atsakyti
4u.gif Gražu...o kokie tie Vorlon. Gal galima kur paskaityti.O sėklų kur gauti ax.gif
A , radau , Vorlon...faini , juočkiai , norėčiau , jei skanūs tokių turėt rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 birželio 2015 - 11:26
Laba visoms,

100 metu nesirodziau cia. Nuotrauku neturiu. nezinau ne ka cia rodyti blush2.gif Viename siltnamyje, aip ir pernai, vargstu su vytuliu. Nupurskiau visa siltnami Infinitu. Vienas daigas ant klaustuko siandien man visai toks, tai dar zeme aplink ji palaisciau su tuo marmalu.
Charlie Chaplino tik daiga siemet sejau ir tai kazkoks kitoks, nei pernai. Gal kad siltnamis ne tas, o gal ir daigas koks netikes pasitaike. Bus pomidoru is jo, bet perspektyva menkesne , nei pernai. Siandien viena siltnami ipusejau ryte kalciu tresti, nes kaip ir pernai jama daugiausia jo trukuma rodo.

Raudono ar raustancio neturiu nei vieno pomidoro. Viskas pas mane siemet letai vyksta kazkaip. Gal veliau prasieisiu su fotoaparatu. Bet su jusu grazuoliais, tai nera ne ka lygntis man.
Atsakyti
rolleyes.gif tai ir pas mane dar tik žydi , o bumbuliukai tai tikrai dar toli iki savo kondicijos, jei ir yra tokie...kažkurie tokie kažkokie kitokie nei visada... rolleyes.gif kaip ir žemi nori būti , nors aukštaūgiai būdavo... biggrin.gif nežinau , gal šalta buvo iš pavasario pasodinus, ir dabar naktys šaltos visai...gal ir tai įtakoja jų augimą./...
Atsakyti
[quote=Riolita.,2015 06 29, 11:19]
Pas mane kalcio trūkumą rodo Giuljeta, nosis jai parudavo, tai gavo kalcio salietros. Gal kokį geresnį kalcį galit parekomenduot?
Kalio trūkumą rodo German orange strawberry. Gerai, kad čia kalba apie kalį užėjo, guglint nebereikės ax.gif Irgi nesupratau, ar liga, ar koks trūkumas ax.gif
Tręšiau su Shultz'u, bet turbūt per skūpai, pasodinus po mėnesio, paskui dar po trijų savaičių.

Vakar šiltnamy pasidžiaugiau Čaplino konkolais. Ačiū Auksei 4u.gif

situos sejau is pirktiniu seklu ,paziuresiu ar panasus bus ,kazkas cia sake kad pirktiniai tusciaviduriai , g.gif jei taip tai zinau pas ka prasyt tikruju caplinu blush2.gif
Atsakyti
vakar tik trumpam pro soda pravaziavom, braskiu nuskint, tai savo pomidoru gerai neapziurejau. bet irgi nera stebuklu. auga gerai, lapu dziungles, zydi, kastoniuku biskeli yra , bet dar toki toli iki pilno dydzio . jau biskeli nerimas sukiles, gal nepatiko tos DCM duobese ( daugiau nieko gi negave , tik ciut pelenu ir ciut kiausiniu lukstu ) augumas geras, bet kad bumbulu dar nera. nu siltnamyje pusantro menesio g.gif blink.gif gal dar nelaikas. negaliu pernai metu foto pasiziuret kitam kompe, ga taip ir pernai buvo tokiu laiku g.gif
aisku ir nelaistyti liko . gal istvers antra savaite be vandens ax.gif ir neskabyti, ir neapglostyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 26, 12:41)

Zikas, žadėtas Babuškino vaizdas (blogai, kad nėra palyginamojo daikto kokio šalia)

Oi, aciu uz vaizdelius 4u.gif kitiems metams labai noreciau kokios seklytes blush2.gif

Vaizdeliu graziu pridejot, kai kuriu kekes is koto vercia smile.gif Grizau po savaitgalio., jau vakar norejau i siltnami lysti, lapus skabyti, apzele maniskiai, ale toks karstis, net pykina, gal siandien prisiruosiu veliau vakare, siltnamy dabar virs +40 doh.gif Per lapus nebesimato, kas kiek uzmezge. Siai dienai ir as neturiu nei vieno raustancio, bet pasiziurejau pernai metu nuotraukas, tai pirma pomidora nuskyniau apie liepos 8-10d., dar grazia savaitele turiu biggrin.gif . Meto symet ziedus, ir bene visos veisles, hibridai tik visai nemeto.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 29, 11:50)
kaip ir žemi nori būti , nors aukštaūgiai būdavo... biggrin.gif

Turiu ir aš tokių... Fantasio tik iki bambos... Bet ketvirta kekė jau žydi. Patinka , kad kekės arti viena kitos, nors kas tris lapus, bet atstumai maži. Ir Rally šįmet žemokas...
Vorlon nežinau, ar skanus, bet kolkas gražus. Sėklas būtinai rinksiu.
Turiu du geltonuojančius, bet ir prieš savaitę tokie pat buvo. Tempai kažkokie lėtoki... Birželį savo pomidorų tikrai nevalgysiu...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 29, 12:31)
Oi, aciu uz vaizdelius  4u.gif  kitiems metams labai noreciau kokios seklytes  blush2.gif

Siai dienai ir as neturiu nei vieno raustancio, bet pasiziurejau pernai metu nuotraukas, tai pirma pomidora nuskyniau apie liepos 8-10d., dar grazia savaitele turiu biggrin.gif . Meto symet ziedus, ir bene visos veisles, hibridai tik visai nemeto.

Nus, tai dar "ant skonio" tą Babuškino išbandysim... Jei bus geri, nemiltingi, tada liuks pomidoras. Vakar vakare patyliukais nusliūkinau į šiltnamį ir paslapčiau suryjau vieną Ola polka ir vieną Samocvietą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 06 29, 09:41)
sveikos iš ryto, piktosios šokėjos 4u.gif
kas čia do nepasitenkinimai, rovimai, pusžalių degustavimai? bletvarkė gryna!!!

ale vaizdai tai gražūs wub.gif

dabar klausimuks ant greitukių- vienos eglės viena spomikas su įpuvusia viršūnėle- dėmė tokia vandeninga pilka jei tiksliau. A kaži ko jajam trūksta. kam jis lepus? tik vienas mažas konkoliukas tokis pasitaikė.

Jei slapiuojantis ir pilkas, tai pagal mane ne kalcio trukumas. Kai kalcio truksta buna toks kietas tamsus galiukas. Mano kalcio trukuma beveik visada parodo pailgi, pvz. Superbananai,Palmira, tai jau daviau jiems kalcio (is savopapildu tableciu), gal bus permazai, reikia nusipirkt kalcio salietros.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 06 29, 13:39)
Turiu ir aš tokių... Fantasio tik iki bambos... Bet ketvirta kekė jau žydi. Patinka , kad kekės arti viena kitos, nors kas tris lapus, bet atstumai maži. Ir Rally šįmet žemokas...
Vorlon nežinau, ar skanus, bet kolkas gražus. Sėklas būtinai rinksiu.
Turiu du geltonuojančius, bet ir prieš savaitę tokie pat buvo. Tempai kažkokie lėtoki... Birželį savo pomidorų tikrai nevalgysiu...

Sveika tai gerai,kad vorlo ne pasišiukšlino ir gražus.
Atsakyti
Klausimukas:

Nuskabiau besisukančius česnakų žiedus su stiebais ir juos užmerkiau, nes esu skaičius kad toks vanduo česnakinis labai tinkama snupurkšti pomidorus. Laukiau laukiau kol ten pradės tas česnakas vandeny rūgti, tai mano anyta į tą kibirą dar ir dilgėlių prikišo su kažkokiom žolėm. Matyt galvojo, kad aš laistyti ruošiuosi. Sakykit ar toks marmalas tinkamas bus ant lapų purkšti? Ar jau geriau nereikia. Nes sakau, gal tos dilgelės iš pakelės dar ir šiaip kokių ligų atneš?
Atsakyti