Gal netycia vanduo pasiteike per karstas? Maniskei karta taip buvo... Gali pabandyti prileisti vandens, prideti zaislu ir leisti su rankytem pasiturksti, arba su kojytem per vandenuka pamakaluoti, po truputeli pasodinti... Arba maudytisd kartu? Sito, tiesa, nesu isbandziusi... Na, mano mergytei tik duok vandens ir "pusku - pusku"!!!
Na tikrai atrodytu maziukas kazko tai isibaimino, jei nenori maudytis. Mano dukryte kelis kartus taip pat buvo labai nepatenkinta maudynemis, bet as padariau isvada kad tau nuo galvytes plovimo- laaaabai nepatenkinta buna. Taigi priviliojome i vonia naujais nematytais zaislais, keleta kartu neploveme galvos ir priesinimasis maudynems pradingo
Trola sekmes!

Trola sekmes!
aciu visoms uz patarimus
na man atrodo, kad tikrai jis jau nebenori praustis del galvos plovimo, labai jau nepatikdavo
bet tai kaip ja isplauti...?gal kartais kokiu apsaugu yra

na man atrodo, kad tikrai jis jau nebenori praustis del galvos plovimo, labai jau nepatikdavo

Labas trola
,
kas lanko baseiną, tai žino, jog užpylus vaikui ant veiduko vandenuko, vaikelis refleksiškai sulaiko kvėpavimą ir kai kuriuos mažius tai labai gąsdina. Mačiau vaikų parduotuvėse būna tokie kaip snapeliai užmaunami ant galvos, gal padės.

kas lanko baseiną, tai žino, jog užpylus vaikui ant veiduko vandenuko, vaikelis refleksiškai sulaiko kvėpavimą ir kai kuriuos mažius tai labai gąsdina. Mačiau vaikų parduotuvėse būna tokie kaip snapeliai užmaunami ant galvos, gal padės.
ir as tokia problema turiu.... jau antras menuo.. pries tai maudesi kuo smagiausiai ir staigiai pradejo paniskai bijoti
lyg ir nieko neatsitiko... tevas irgi neprisipazysta ka ne toko padares
ir niekuom mano vyruko neiseina i maudynes privilioti... nei i vonia ,nei i vonele, nei i dusa ( nors ruriuke plauname be problemu)... idejus bet koki zaisla i vonele juodai suisterikuoja ir puola jo gelbeti... o paskui rekia iki apsivemimo kol ji ant smugio duse nuprausiam.. nezinau ka kaimynai galvoja
greiciausiai bus taip, kaip ir jus sakote, bijo galvos plovimo... bet,kad vakar puse mano kvepiancio vazelino lupoms i galva susitepe, tai kaip neplausi... reiks snapelio ieskoti... nors namanau kad pavyks uzdeti ant galvos

greiciausiai bus taip, kaip ir jus sakote, bijo galvos plovimo... bet,kad vakar puse mano kvepiancio vazelino lupoms i galva susitepe, tai kaip neplausi... reiks snapelio ieskoti... nors namanau kad pavyks uzdeti ant galvos

Maniškei irgi galvos plovimas yra tragedija.
O ką tas snapelis daro? Kas čia per daiktas?

Tikrai kas tai per snapelis?
Bet galvos plovimas tai turbūt "amžiaus problema", nes pati nuo vaikystes dar pamenu kaip jo bijodavau
, na ir teko ji išaugti. Bet taip norėtusi, kad dukrytė tos baimės jau dabar atsikratytų
Bet galvos plovimas tai turbūt "amžiaus problema", nes pati nuo vaikystes dar pamenu kaip jo bijodavau

MET TAI TAIP ZAIDZIAM AS SU SAMPUNU ISTRINU GALVYTE IR KAI REIKIA ISPLAUT GALVYTE TETIS UZKALBINA IR RODO AUKSTAI ZAISLIUKA TAI JI ATMETA GALVYTE IR AS SU KEMPINE(TIK NEVARVANCIA) NUPLAUNU GALVYTE
QUOTE(Sfinxute @ 2005 03 29, 11:27)
Sfinxute, maniskė taip pat nesisėda visai vonioj

O su galvos plovimu, tai visai neseniai pradėjom be didelių klykimų skalaut ją. Nes anksčiau tai irgi labai problema būdavo su galvytės plovimu, uj kaip pykdavo ir verkdavo kai reikėdavo ją skalaut

Maniškė tai kartais irgi nesimaudo. Vat užeina kažkas ir niekaip neišmaudysi. Bet tai trunka iki kito maudymo.
Tačiau labai jau sunkiai mes galvytę plaunam. Kitą kartą net žaislų nereikia, nes kai pasodinu į vonią tuoj rėkia opapa.
Tačiau labai jau sunkiai mes galvytę plaunam. Kitą kartą net žaislų nereikia, nes kai pasodinu į vonią tuoj rėkia opapa.
Mes irgi tokią problemą turėjom - nenori vaikas maudytis ir psio.
Viskas išsisprendė žaidimo forma - prileidus vonią laikydavau virš vandens, leisdavau kojytėmis taškytis ir merkiau vis giliau. Dar stebuklingai veikia bėgantis kranas - įduodu mažą dubenėlį ir pilsto ji tą vandenį. O tuo metu aš ją prausiu
Dar gelbsti maudymasis kartu.
Viskas išsisprendė žaidimo forma - prileidus vonią laikydavau virš vandens, leisdavau kojytėmis taškytis ir merkiau vis giliau. Dar stebuklingai veikia bėgantis kranas - įduodu mažą dubenėlį ir pilsto ji tą vandenį. O tuo metu aš ją prausiu