Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kam teko vartoti SEDALIA sirupą?

sveikutes

turim bedele sunkiai ismiegam visa nektele, girejau yra toks naujas vaistas miego sutrikimams šalinti. gal kas naudojat.? nelabai noriu savo vaikui kisti visokiausiu vaistu, bet jau organizmas reikalauja poilsio.... doh.gif
Papildyta:
naparasiau, kad tas vaistas vadinasi sedalia. gal kas susiduret ? gal naudojot?
Atsakyti
nejau niekas nieko man nepatars.... blink.gif
Atsakyti
Labutis.Naudojom Sedalia, šis vaistas augalinės kilmės, jį parduoda vaistinėse be recepto.Nežinau, mums lyg ir padėjo, bet tuo metu, kai gėrėme sedalia, plius as tik melisos arbatą gėriau, plius valerijono daktarė patarė gerti, plius labai maistą reguliavau, tai gal viskas kartu sudėjus ir padėjo.
Ties, jei vaikui dygsta dantukai ar kažkas panašiai, tai jokia Sedalia nepadės.Gali pamėginti, tik būtinai perskaityk informacinį lapėlį, prieš vartodama.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
aciu uz patarima , na mes maudomes raminamuju zoleliu vonelese, geriam melisos arbateles tiek as tiek mazuke, bet...gal ir verta parandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš esu pastebėjusi, kad paprastas nuvargimas žaidžiant, padeda vaikui geriau išmiegoti tiek naktį, tiek dieną.
O jei dar vakare masažiukas ir vonelės, tai vaikas tikrai turėtų gerai miegot.
Aš galvoju, kad maniškė prastai miega ir dėl to, kad ir visa aparūra tame pačiame kambaryje.Esu skaičiusi, kad kūdikis ignoruoja triukšmą, o vat jau didesni vaikai girdi viską ir gal tas triukšmas neduoda užmigti, kad ir labai mažas?
Mums dabar taip pat kažkokias voneles išrašė, bet kol kas tik 2k maudėm, tai nelabai pastebėjau pokyčių.
O šiaip aš pati nupirkusi esu Johnsons raminamą vonelę, tai joje kažkaip noriau vaikas maudosi, o ir oda aksominė būna thumbup.gif
Atsakyti
tai mes jau bandem viska.ir isidukt ir ramiai pabut ir eskiuka apsikabint....viska bandziau ir lopsines dainavau, ir visiskoj tyloj palikau ir prie ramios muzikos.....

dar dziaugiuosi kad nakti atsibudus , kai pasupi ar priglaudi prie saves greit nurimsta.

man tik keista , nes iki 9 men ramiai ismiegodavo visa naktele...o dabar. na kaltinau is pradziu dantukus, bet nemanau kad cia jie kalti. gal cia kas rimciau? g.gif
Atsakyti
O jūs ar buvote pas neurologą konsultacijai?
Musiškė tai tokia nerami pradžioje buvo, ne verkdavo, bet klykdavo, kad vaje vaje.
Bet tfu, tfu, tfu, kažkaip išaugo. Dabar bent jau numanau, kas blogai, kodėl niurzga, o tada, viskas blogai, nors sausa, pavalgius ir mes šalia.
Niu bet mes pas neurologą lankėmės dėl savo ramybės, tai gal ir jūs nueikit, profilaktiškai.Gydytoja mums niekada pati siuntimo neduodavo, visą laiką kartodavo, kad tai toks vaiko temperamentas doh.gif Gal jos ir teisybė.Kantrybės jums
Atsakyti
BUVOM PAS NEUROLOGA KAI BUVO 3 MEN SIAIP VISKAS OK BET MATYT REIK NULEKT DAR KARTELI...... rolleyes.gif
Atsakyti
mano padauzai irgi sedalia padejo ramiau miegot.o del ilgesnio vartojimo parasyta informaciniam lapely kad reikia pasitart su gydytoja.todel ilgiau nei 10dienu mes nevartojam.kiekvienas atvejas yra unikalus ir tik gyd gali pasakyt ar galima vartoti ji ilgiau nei leidzia informaciniam lapely apie vaista g.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti - po kiek ml galima duoti 3 metukų vaikui smile.gif
Atsakyti
Gal cia individualiai g.gif Bet mums SEDALIA nepadejo schmoll.gif O va Melisal tai kitas reikalas,tik gaila,kad jis nebeparduodamas...
Atsakyti
Mums Sedalia labai gerai veikia. O vaistinėse pigius vaistus keičia brangesniais...
Atsakyti